1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Standard Liege - Vojvodina, Ponturi Pariuri Fotbal Europa League 24.09.2020. Cele două echipe sub pe podium în întrecerile interne

Standard Liege - Vojvodina, Ponturi Pariuri Fotbal Europa League 24.09.2020. Cele două echipe sub pe podium în întrecerile interne

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-09-23 17:14:00

Fotbal - Europa League

24 Septembrie 2020, 21:00

Standard Liege

Standard Liege

versus
Vojvodina

Vojvodina

1.89

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Standard Liege v Vojvodina

Standard Liege și Vojvodina se înfruntă joi, de la 21:00, în turul 3 preliminar al Europa League. Jocul se desfășoară într-o singură manșă în Belgia, iar câștigătoarea se califică în play-off, unde va înfrunta MOL Fehervar sau Reims. Concluzionăm cu un pariu, dar pentru început să observăm câteva lucruri din cele două tabere.

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

Standard Liege este o echipă cu mare experiență în Europa League, în ultimul deceniu având șase participări cel puțin la nivelul grupelor. Performanța de vârf atinsă în această perioadă a fost consemnată în sezonul 2011-2012, când belgienii au ajuns până în optimile de finală. Echipa a evoluat în grupe inclusiv în ultimele două ediții, dar în aceste cazuri nu a mai fost nevoită să joace tururi preliminare.

În această ediție, Standard a intrat în competiție în turul 2 preliminar, dar galezii de la Bala Town nu i-au ridicat niciun fel de probleme. Formația din Liege a câștigat cu 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză.

La partida cu Vojvodina, Standard Liege are deja șapte jocuri oficiale în picioare. A pierdut doar cu Leuven în campionat (0-1). Formația pregătită de Philippe Montanier s-a remarcat în primul rând printr-o bună organizare defensivă, având doar trei goluri primite în acest sezon în toate competițiile. Pe plan intern, Standard ocupă locul 2, cu patru victorii, un egal și o înfrângere.

În ceea ce privește lotul, gazdele nu se pot baza pe Obbi Oulare, autorul golului doi în ultimul meci de campionat cu Kortrijk. Maxime Lestienne, William Balikwisha și Joachim Carcela aunt absențe mai vechi, fiind accidentați pentru o perioadă mai lungă. În schimb, revine Samuel Bastien după o accidentare suferită în luna august. Veștile bune pentru Standard sunt că toate testele Covid efectuate marți au fost negative.

Vojvodina: Forma echipei, știri și statistici

Vojvodina Novi Sad revine în cupele europene după o pauză de 3 ani, după ce a câștigat Cupa Serbiei într-o finală cu Partizan Belgrad (4-2 la penalty-uri, după ce s-a terminat 2-2 în timpul de joc). Grație trofeului câștigat la sfârșitul lunii iunie, formația pregătită de Nenad Lalatovic s-a calificat direct în turul 3 preliminar.

La precedenta participare, reprezentanta Serbiei s-a oprit chiar după primul tur, după o „dublă” cu Ruzomberok (Slovacia). În șapte tentative până acum, Vojvodina nu s-a calificat niciodată în faza grupelor. În trei ocazii a ajuns până în play-off, dar a fost stopată, pe rând, de Sheriff Tiraspol (2013), Viktoria Plzen (2015) și Alkmaar (2016).

Vojvodina are azi opt meciuri oficiale susținute în campionatul intern, cu cinci victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere. În urma acestui bilanț, ocupă loc 3 în Serbia, după cele două mari echipe din Belgrad, Steaua Roșie și Partizan. Echipa a pierdut cu Javor recent (1-2, deplasare), dar rezultatul sezonului este dat de o victorie cu Partizan, cu scorul de 3-2 pe teren propriu.

Oaspeții au două absențe pentru această întâlnire, este vorba despre portarul titular Simic și tânărul mijlocaș Topic.

Statistica meciurilor directe Standard Liege v Vojvodina

Standard Liege și Vojvodina se întâlnesc în premieră într-un meci din cupele europene. După anul 2000, Standard a jucat un singur meci cu o reprezentantă a Serbiei, cu Partizan în grupele Europa League (2008), jocul respectiv fiind câștigat cu scorul de 1-0.

Cote pentru Standard Liege v Vojvodina

Standard are echipa mai valoroasă, mai multă experiență în cupele europene, dar și avantajul terenului propriu. În mod normal, belgienii ar trebui să câștige acest joc în 90 de minute. La Unibet pariuri sportive, gazdele au o cotă de 1.50 la victorie.

Standard Liege vs Vojvodina Pont: Total Asiatic Sub 3 goluri

Vojvodina a anunțat înainte de plecarea în Belgia că nu are nimic de pierdut și își va juca șansa până la capăt pentru a merge mai departe. Premisele sunt că va încerca să se așeze cât mai bine în defensivă, să se închidă și să joace cartea contraatacului. De partea cealaltă, Standard Liege pare o echipă destul de pragmatică în acest sezon. Patru din cele șapte jocuri ale belgienilor s-au terminat cu maximum două goluri și niciunul nu a trecut de trei goluri. Mizez pe o victorie cu 1-0, 2-0 a gazdelor, dar pentru a evita mai multe riscuri, am selectat un pariu de Tip Asiatic, la 3 goluri în meci suma fiind returnată.

Miza: 6/10
Cota: 1.89
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici