1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Sparta Praga – Celtic Glasgow. Ponturi pariuri Liga Europa, 26.11.2020. Meci de care pe care

Sparta Praga – Celtic Glasgow. Ponturi pariuri Liga Europa, 26.11.2020. Meci de care pe care

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-11-25 17:33:00

Fotbal - Liga Europa

26 Noiembrie 2020, 19:55

Sparta Praga

Sparta Praga

versus
Celtic

Celtic

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sparta Praga v Celtic

Sparta Praga – Celtic Glasgow, partidă programată joi, de la ora 19.55, în etapa a 4-a din Grupa H a Ligii Europa, este ultimul tren pentru ambele formații ca să mai conteze în lupta pentru unul din primele două locuri calificante. Sparta Praga este favorită, mai ales că a câștigat clar în tur, dar e de așteptat ca scoțienii de la Celtic să se bată până la sfârșit. Remiza obținută la Lille arată că au această capacitate.

Jocul se dispută fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Sparta Praga: Forma echipei, știri și statistici

Sparta Praga (locul 3, 3 puncte, golaveraj 5-8) a reușit o spectaculoasă victorie, scor 4-1 la Glasgow, în urmă cu trei săptămâni, ocazie cu care a prins în ultima secundă trenul ultimei șanse de calificare. Cehii pierduseră primele două jocuri destul de clar, 1-4 acasă cu Lille și 0-3 în deplasare la AC Milan. Acum, dacă ar reuși să învingă iar Celtic, ar reveni în lupta pentru locul 2.

Aceasta este însă cam singura veste bună pentru gazde. Meciul se va juca la Praga, dar fără spectatori, deci se pierde un avantaj important. Sparta traversează o formă mizerabilă, victoria cu Celtic fiind singura din ultimele 5 jocuri oficiale (au mai fost cele două înfrângeri din grupa Ligii Europa și încă două în campionatul intern).

Privită în ansamblu, echipa cehă e una care înscrie mult, dar și primește o grămadă de goluri. Are GG în 8 din ultimele 10 partide. A scăpat fără să încaseze nimic într-unul singur din aceste meciuri.

La partida de joi, Sparta nu îi va avea la dispoziție pe fundașii Hancko, Celustka și Stetina – toți accidentați. Nici mijlocașul Sacek și atacantul Hlozek nu sunt apți și vor lipsi.  

Celtic: Forma echipei, știri și statistici

Celtic Glasgow (locul 4, 1 punct, golaveraj 4-9) are un sezon foarte prost, plin de meciuri slabe și de ghinioane. În campionatul intern dă tot mai mult impresia că nu va putea lupta cu Rangers pentru titlu (rivalii au deja 11 puncte avans, dar și două meciuri în plus).

În cupele europene, totul a mers pe dos. Echipa a fost eliminată stupid de Ferencvaros chiar la Glasgow. În Grupa H a Ligii Europa, e greu să înțeleagă cineva ceva din prestațiile scoțienilor. Au pierdut acasă în prima etapă, 1-3 cu AC Milan, apoi au remizat la liderul Lille, scor 2-2. Acum 3 săptămâni, în etapa a treia, au luat iar o bătaie zdravănă acasă, 1-4 cu Sparta Praga.

Meciul de joi e unul al ultimei șanse. Celtic are nevoie de victorie și de speranța că Lille ca bate AC Milan, astfel încât să se apropie la două puncte de locul 2 înaintea ultimelor două etape.
Dar jocul “verzilor” nu e constant și nici convingător. Echipa e una care înscrie aproape meci de meci, dar și primește foarte multe goluri, ceea ce-i năruiește eforturile ofensive. Are GG în ultimele 3 partide și în 6 din ultimele 7. Rezultatele din campionatul Scoției sunt destul de nerelevante, pentru că adversarii, cu excepția celor de la Rangers, sunt foarte slabi. Dar vedem că s-a consemnat GG în toate cele 3 etape din grupele Ligii Europa.

Celtic vine la Praga fără Forrest, M. Johnston, Jullien și Turnbull.

Echipe probabile

Sparta Praga Echipă probabilă Sparta Praga
Portar Heca
Fundași Vindheim, Lischka, Plechaty, Hanousek
Mijlocaşi Pavelka, Krejci – Plavsic, Dockal, Moberg Karlsson
Atacanţi Julis
Celtic Echipă probabilă Celtic
Portar Bain
Fundași Frimpong, Bitton, Ajer, Laxalt
Mijlocaşi Brown, McGregor – Christie, Rogic, Elyounoussi
Atacanţi Edouard

Statistica meciurilor directe Sparta Praga v Celtic

Au fost trei meciuri, până acum, între cele două formații. În partida-tur din această grupă, la Glasgow, Sparta a obținut o neașteptat de clară victorie, scor 4-1, pe terenul celor de la Celtic.
În urmă cu doi ani, într-un amical jucat în vară, Celtic a învins cu 1-0.

În 2015, într-un alt amical, dar disputat în iarnă, Sparta a învins cu 3-2.

Cote pentru Sparta Praga v Celtic

Cred că va fi un meci cu goluri destule. Betano pariuri are cota 1,67 pentru minimum 3 reușite. Deschiderea rapidă a scorului, previzibilă dacă ne uităm la antecedentele din acest sezon, are cota 1,78 la aceeași agenție.

Sparta Praga vs Celtic Pont: Ambele formații marchează

Sparta a avut GG în 8 din ultimele 10 partide, iar Celtic – în 6 din ultimele 10. Ambele echipe arată slăbiciuni defensive majore până acum, iar în meciul de joi n-au altă soluție decât victoria. Vor forța, deci, în atac, unde se descurcă binișor. Mizăm pe GG, cu cota 1,53 oferită de Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici