1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Slavia Praga – Arsenal. Ponturi Pariuri Europa League 15.04.2021

Slavia Praga – Arsenal. Ponturi Pariuri Europa League 15.04.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-04-14 11:33:00

Fotbal Europa League

15 Aprilie 2021, 22:00

Slavia Praga

Slavia Praga

versus
Arsenal Londra

Arsenal Londra

1.90

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Slavia Praga v Arsenal Londra

Joi cu începere de la ora 22:00 are loc partida dintre Slavia Praga și Arsenal ce contează pentru manșa retur din sferturile de finală Europa League. Săptămâna trecută cele două echipe au remizat, scor 1:1, așa că nimic nu este încă decis. În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la final vom veni și cu un pronostic pe goluri.

Slavia Praga: Forma echipei, știri și statistici

Slavia Praga a rămas după partida tur cu Arsenal cu suficientă energie pentru a o învinge în campionat pe marea rivală Sparta Praga, scor 2:0. Acest succes îi permite să se distanțeze la 17 puncte peste rivala sa, iar titlul de campioană în Cehia pare ca și asigurat. De altfel echipa lui Nicușor Stanciu este într-o formă excelentă, aceasta ajungând la o serie impresionantă de 23 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile, din care a câștigat 17.

Fundașul Ondrej Kudela a fost acuzat de rasism în partida cu Rangers și a primit o suspendare de un meci de la UEFA, dar oricum nu ar fi putut evolua în partida tur din cauza că s-a îmbolnăvit. Acesta nu a jucat nici în weekend, și pare că nu va fi disponibil nici pentru meciul de mâine. De altfel Trpišovský a avut un singur fundaș central disponibil pentru partida tur, iar situația rămâne aceeași și pentru meciul de joi deoarece Simon Deli (COVID) și David Hovorka (accidentare genunchi) sunt în continuare indisponibili. În condițiile date Holes va fi în continuare folosit în centrul apărării.

Există și câteva probleme noi în lotul cehilor față de meciul tur, Peter Olayinka și Abdallah Sima fiind incerți din cauza unor probleme de sănătate.

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

În weekend Arsenal a avut o evoluție convingătoare pe terenul ultimei clasate Sheffield, pe care a reușit să o învingă la scor de neprezentare. Acest rezultat întrerupe o serie de 14 meciuri consecutive în care tunarii au primit gol. Aceștia continuă să nu o ducă deloc bine în campionat, acolo unde ocupă doar poziția a 9-a cu 45 de puncte. Astfel, câștigarea Europa League reprezintă cea mai bună șansă pentru a juca în cupele europene în sezonul viitor, și singura care ar mai putea permite echipei lui Arteta accesul în grupele Ligii Campionilor.

Arteta nu va putea conta pe accidentații Kieran Tierney, David Luiz, Should Saka, Smith Rowe și Odegaard. Martin Odegaard și Emile Smith Rowe rămân incerți din cauza unor accidentări la gleznă. Incert este și Bukayo Saka, cu o accidentare la coapsă. În schimb Aubameyang ar trebui să poată reveni la timp pentru meciul de joi.

Echipe probabile

Slavia Praga Echipă probabilă Slavia Praga
Portar Kolar
Fundași Bah, Holes, Zima, Boril
Mijlocaşi Hromada, Provod, Stanciu
Atacanţi Dorley, Sima, Olayinka
Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Leno
Fundași Chambers, Holding, Gabriel, Cedric
Mijlocaşi Xhaka, Partey; Pepe, Ceballos, Martinelli
Atacanţi Lacazette

Statistica meciurilor directe Slavia Praga v Arsenal Londra

Meciul tur a avut parte de un final destul de intens. Arsenal a deschis scorul abia în minutul 86, și părea că va reuși să câștige acel joc. Însă Slavia a reușit să marcheze inextremis prin fundașul Holes în al patrulea minut de prelungire, în urma unui corner. În afară de partida de săptămâna trecută, cele două echipe s-au întâlnit în grupele Champions League în sezonul 2007 / 2008, atunci când Arsenal a luat patru puncte (0:0, 7:0).

Cote pentru Slavia Praga v Arsenal Londra

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul Șansă Dublă 1x la o cotă de 2.10. Dacă joci pariurile propuse la casa de pariuri recomandată vei beneficia de un bonus Winmasters de 110% până la 550RON.

Slavia Praga vs Arsenal Londra Pont: Ambele echipe marchează

Ambii antrenori trebuie să gestioneze un număr destul de mare de jucători indisponibili, dar chiar și așa meciul se anunță unul interesant și disputat. Arsenal este pe hârtie echipa mai bună și are în atac jucători de calitate ce pot face diferența, mai ales că Aubameyang poate veni în repriza secundă cu forțe proaspete din postura de rezervă. De altfel cehii joacă cu o linie de fund improvizată, așa că tunarii ar trebui să poată marca măcar o dată. Pe de altă parte Arsenal a primit până la partida cu Sheffield gol în fiecare din precedentele 14 meciuri, iar acea victorie cu 3:0 din weekend e datorată mai degrabă de faptul că elevii lui Arteta au avut în față un adversar accesibil, și nu că și-ar fi rezolvat problemele defensive. Așa că suntem de părere că și echipa gazdă are șanse să puncteze în acest joc. Am ales cota din oferta Winmasters pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici