1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Rapid Viena vs Molde – Ponturi Pariuri Europa League 10.12.2020

Rapid Viena vs Molde – Ponturi Pariuri Europa League 10.12.2020

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2020-12-09 19:42:00

Fotbal Europa League

10 Decembrie 2020, 19:55

Rapid Viena

Rapid Viena

versus
Molde

Molde

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rapid Viena v Molde

Este o luptă aprigă între Rapid Viena și Molde, echipe ce se vor întâlni mâine seară în ultima rundă din grupe. Arsenal s-a calificat, iar Molde are nevoie de cel puțin un egal cu echipa din Austria. Cele două echipe vor juca începând cu orele 19:55 pe Arena Allianz din Viena sub conducerea arbitrului Italian Guida. În continuare puteți citi mai multe detalii despre forma echipelor și un pont recomandat.

Rapid Viena: Forma echipei, știri și statistici

Rapid Viena nu a strălucit în aceste 5 meciuri din grupă. A câștigat de 2 ori și a suferit 3 înfrângeri. În primul meci s-a întâlnit cu Arsenal, meci pierdut cu 2:1. Fountas a reușit golul de onoare, deschizând scorul. A urmat partida cu adversara de astăzi, Molde. Meciul a fost dominat de norvegieni și câștigat cu 1:0. A treia etapă a fost jucată acasă, primind vizită lui Dundalk. Meciul a fost spectaculos, cu 7 goluri. Austriecii au învins cu 4:3 și au marcat Ljubicic, Arășe, Hofmann și Demir. Manșa secundă a adus a doua victorie pentru Rapid Viena, câștigând din nou în fața irlandezilor. 3:1 s-a încheiat această partida, Kara reușind o dublă. Etapa a 5-a a reprezentat o deplasare la Arsenal, meci în care austriecii au fost umiliți cu scorul de 4:1.

Astfel, Rapid Viena trebuie să depună mult efort pentru a reuși calificarea. Este neapărat nevoie de o victorie, la scor mare. Austriecii au până acum a doua cea mai bună ofensivă din grupă, după Arsenal. Au marcat de 9 ori, încasând 11 goluri.

În campionatul intern o găsim pe locul 3, cu o singură etapă pierdută din 10. A marcat 25 goluri în aceste 10 meciuri și a primit 14. Kara este golgheterul echipei cu 5 reușite în Tipico Bundesliga și o dublă în EL.

Pe teren propriu are 4 meciuri consecutive fără eșec, partide din campionatul intern și din EL.

Așa arată cele mai recente partide jucate de Rapid Viena. 4 din aceste ultime 5 meciuri s-au încheiat cu cel puțin 4 goluri fiecare.

06.12.20               BUN       Hartberg             Rapid Viena       1 : 3       

03.12.20               EL            Arsenal                 Rapid Viena       4 : 1       

29.11.20               BUN       Rapid Viena       Austria Viena    1 : 1       

26.11.20               EL            Dundalk               Rapid Viena       1 : 3       

22.11.20               BUN       Ried                       Rapid Viena       4 : 3       

3 jucători absenți se anunță în lotul gazdelor și anume: fundașii Dibon și Velimirovic și atacantul Schobesberger. Toți au probleme medicale de mai mult timp.

Molde: Forma echipei, știri și statistici

Campioana Norvegiei se deplasează în Austria pentru a-și apăra poziția secundă. Cele 5 runde au adus pentru Molde 3 victorii și 2 înfrângeri. A debutat cu o victorie pe terenul lui Dundalk, meci încheiat 2:1. Hussain și Omoijuanfo au fost autorii golurilor într-un meci dominat complet. A urmat întâlnirea cu adversara de astăzi, Rapid Viena, echipă pe care a învins-o cu 1:0. Etapa a treia a fost jucată pe terenul lui Arsenal, meci în care norvegienii au avut mare ghinion. Aceștia au greșit cu 2 autogoluri, după ce deschiseseră scorul. Starea lor a avut de suferit, moralul era la pământ, așa că englezii au profitat de acest handicap. 4:1 s-a încheiat acest meci. Lucrurile au stat la fel de prost și în retur, Arsenal reușind să câștige la scor de neprezentare. Etapa a 5-a a adus 3 puncte importante pentru Molde, câștigând acasă cu Dundalk cu 3:1. Eikrem, Omoijuanfo și Ellingsen au marcat pentru Molde. Astfel, Molde a marcat în total de 7 ori, iar defensiva a încasat 9 goluri.

Dacă ne uităm la ultimele deplasări ale lui Molde, observăm 5 partide cu peste 2.5 goluri fiecare.

Cele mai recente 5 meciuri jucate de Molde s-au încheiat fiecare cu cel puțin 3 goluri. Norvegienii au câștigat 4 dintre acestea.

06.12.20               ELI          Molde  Aalesund            2 : 1      

03.12.20               EL            Molde  Dundalk               3 : 1      

29.11.20               ELI          Molde  Haugesund        3 : 1      

26.11.20               EL            Molde                  Arsenal 0 : 3      

21.11.20               ELI          Stabaek               Molde  0 : 3      

Se anunță 2 jucători indisponibili, anume Bjornbak și Haraldseid.

Statistica meciurilor directe Rapid Viena v Molde

Singura întâlnire dintre Rapid Viena și Molde a avut loc în prima manșă, jucată la sfârșit de octombrie și încheiată cu 1:0.

Cote pentru Rapid Viena v Molde

Din oferta de pariuri Betano am ales să merg pe goluri, peste 2.5 la cota 1.55. GG-ul este oferit la cota 1.45, iar cine vrea să riște poate încerca Molde câștigă și peste 1.5 goluri, cota 3.55.

Rapid Viena vs Molde Pont: Peste 2.5 goluri

Molde este o echipă ofensivă și mă aștept să reușească o calificare în optimi. Dacă ne uităm la deplasările lui Molde, observăm că a câștigat 4 din 5 meciuri și de fiecare s-au înscris peste 2.5 goluri. Rapid Viena nu are ce face decât să lupte pentru o victorie la scor mare, așa că mă aștept să apese accelerația. Din august în prezent, Rapid a înscris de fiecare dată pe teren propriu. Pariez peste 2,5 goluri la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Rapid Viena vs Molde Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Se dă lupta pentru locul 2 în această grupă și Rapid Viena are nevoie de victorie la 2 goluri diferență pentru a trece peste Molde în clasament. Cu o asemenea miză la orizont, austriecii nu au decât o singură variantă, să atace poarta norvegienilor încă din primele minute. Nu văd cum un asemenea meci nu va veni la pachet cu goluri rapide, astfel încât aleg o cotă bună din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 3.95
Status: Anulat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici