1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Rangers - RB Leipzig

Rangers - RB Leipzig, ponturi pariuri Europa League 05.05.20222

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-05-04 18:34:00

Fotbal Europa League

05 Mai 2022, 22:00

Rangers

Rangers

versus
RB Leipzig

RB Leipzig

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Rangers v RB Leipzig

Rangers – RB Leipzig se luptă joi seară, de la ora 22, pentru un loc în finala Europa League. Scoțienii sunt cel mai aproape de o nouă finală europeană după sezonul 2007 – 2008, atunci când Rangers pierdea ultimul act contra celor de la Zenit Sankt Petersburg pe „City of Manchester Stadium”, scor 0-2. De cealaltă parte, nemții de la RB Leipzig sunt în fața primei finale europene. Înainte de returul de pe „Ibrox Stadium”, unde cu siguranță suporterii gazdă vor umple până la refuz arena, RB Leipzig stă la adăpostul unui avantaj minim, victorie cu 1-0 în tur. Pronosticul îl puteți vedea la finalul analizei.

Rangers: Forma echipei, știri și statistici

După partida solicitantă de la Leipzig, Rangers a revenit în campionat pentru „Old Firm”, clasicul Scoției cu Celtic. Iar meciul de pe „Celtic Park” s-a încheiat indecis, scor 1-1. Rangers a fost condusă cu 0-1, după ce a primit gol în minutul 21. Erau momente în care „alb-verzii” erau distanțați la nouă puncte în clasament. Rangers a egalat în partea secundă prin Sakala, iar partida s-a încheiat indecisă.

Astfel că Rangers este aproape de a pierde titlul în fața rivalei istorice Celtic. Mai sunt trei etape rămase de disputat în Premiership, diferența dintre cele două echipe fiind de șase puncte.  

Dacă e să ne referim doar la meciurile de Europa League, de menționat este faptul că Rangers a fost învinsă pe teren propriu doar de Lyon în primul meci din faza grupelor. Au urmat victorii cu Brondby și Sparta Praga, ambele cu scorul de 2-0. Apoi, pe „Ibrox” a venit marea Dortmund, care a fost eliminată. Au urmat alte două succese, 3-0 cu Steaua Roșie Belgrad, respectiv 3-1 cu Braga, în fazele superioare ale competiției, 

Acum, pentru o calificare în finală, lui Rangers îi trebuie victorie contra lui RB Leipzig. Pe lângă câștigarea trofeului, miza cea mare este calificarea directă în viitoarea ediție a Ligii Campionilor.

Rangers va mai avea o partidă importantă pe final de sezon. Finala Cupei Scoției contra celor de la Hearts programată să se dispute în 21 mai. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

RB Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Jocul celor de la RB Leipzig a suferit și în ultima etapă, după victoria cu Glasgow Rangers. A fost o înfrângere cu scorul de 1-3 pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach, chiar dacă gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 64. Golul celor de la Leipzig a fost marcat de golgeterul Nkunku.

A fost a doua înfrângere consecutivă din Bundesliga, astfel că RB Leipzig a ieșit din primele patru clasate și riscă să rateze prezența în Liga Campionilor. Mai sunt două etape de disputat, iar diferența față de Freiburg, aflată pe ultima poziție ce asigură prezența la „masa bogaților”, este de un punct.

Ca Rangers, RB Leipzig urmează să dispute finala cu trofeul Cupei pe masă. Iar adversar va fi chiar Freiburg, meciul fiind programat tot în data de 21 mai.

Mai este de menționat faptul că RB Leipzig a înscris în toate deplasările europene din acest sezon. Inclusiv la Manchestes City și la PSG. S-a impus pe terenul lui Real Sociedad, apoi pe cel al Atalantei.

Echipe probabile

Rangers Echipă probabilă Rangers
Portar Mcgregor
Fundași Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic
Mijlocaşi Lundstram, Davies - Sakala, Kamara, Kent
Atacanţi Aribo
RB Leipzig Echipă probabilă RB Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Gvardiol, Henrichs, Halstenberg
Mijlocaşi Laimer, Adams, Klostermann, Angelino
Atacanţi Olmo, Nkunku, Szoboszlai

Statistica meciurilor directe Rangers v RB Leipzig

Meciul din tur a fost primul oficial între cele două echipe. RB Leipzig pornea din postura de mare favorită, cu o cotă la victorie de doar 1,37 pe care i-o oferea Unibet. În fine, pe gazon situația a stat diferit în ceea ce privește numărul de goluri. RB Leipzig a avut posesia în cea mai mare parte a primei reprize, însă nu a șutat nici măcar un șut pe spațiul porții lui McGregor. După revenirea de la cabine nemții s-au aflat în căutarea golului, au început să cadreze, iar când mai erau cinci minute până în momentul prelungirilor au reușit golul victoriei, marcat fiind de Angelino. Un șut de la marginea careului mare. Anterior, cele două echipe se mai întâlniseră doar într-un amical, în 2017. RB Leipzig câștiga cu scorul de 4-0.

Cote pentru Rangers v RB Leipzig

Puteți miza și pe faptul că va fi egalitate la pauza sau la finalul meciului, la o cotă de 1,80 pe care o oferă Superbet pariuri sportive. Vă reamintim că, în tur, la pauză, a fost egalitate. 

Rangers vs RB Leipzig Pont: Ambele echipe vor marca

Rangers a primit cel puțin un gol în patru din ultimele cinci meciuri oficiale disputate în toate competițiile. Iar atunci când vine vorba despre partidele de pe teren propriu a încasat gol în cinci din ultimele șase jocuri. Nu a făcut-o doar în partida cu Steaua Roșie Belgrad, în care sârbii au avut două goluri anulate de VAR pe motiv de ofsaid, dar și o lovitură de departajare ratată. În plus, trebuie să menționăm că Glasgow Rangers a marcat cel puțin o dată în 23 dintre cele 24 de partide jucate în acest sezon pe „Ibrox”. Unde mai punem faptul că RB Leipzig este o echipă care obișnuiește să marcheze. A punctat de fiecare dată în ultimele 14 deplasări pe care le-a susținut în toate competițiile. Și, cum spuneam, în jocurile europene a marcat de fiecare dată „afară”.

Miza: 5/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici