1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Omonia Nicosia - PSV Eindhove Ponturi Pariuri Europa League, 29.10.2020. Oaspeții se confruntă cu probleme de lot.

Omonia Nicosia - PSV Eindhove Ponturi Pariuri Europa League, 29.10.2020. Oaspeții se confruntă cu probleme de lot.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-10-28 22:17:00

Fotbal Europa League

29 Octombrie 2020, 22:00

Omonia Nicosia

Omonia Nicosia

versus
PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

1.91

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Omonia Nicosia v PSV Eindhoven

Joi seara, de la ora 22:00, Omonia va primi vizita celor de la PSV, într-un meci care se anunță unul echilibrat, după ce oaspeții nu pot folosi mai mulți jucători. Din grupa E mai fac parte Granada și PAOK. 

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Omonia Nicosia: Forma echipei, știri și statistici

Odată cu venirea lui Henning Berg pe banca tehnică, Omonia Nicosia a devenit o echipă, care pune accent pe defensivă. Campionatul cipriot a fost anulat, dar la momentul întreruperii, Omonia se afla pe primul loc, la egalitate de puncte cu Anorthosis. N-a mai câștigat titlul de zece ani, dar în acest sezon are șanse. 

Drumul european l-a început în Liga Campioniolor, unde a ajuns până în meciul decisiv pentru intrarea în grupe, reușind să elimine echipe precum, Ararat-Armenia, Legia Varșovia și Steaua Roșie Belgard, iar cu Olympiakos s-a confruntat pentru un loc în grupele Ligii Campionilor. După ce a pierdut în Grecia cu 0-2, pe teren propriu n-a mai reușit să întoarcă soarta calificării. A primit un loc direct în grupele Europa League, unde are șanse mici să termine pe primele două locuri.

În campionat se descurcă destul de bine. În cele șapte etape jucate a adunat 15 puncte și încă n-a suferit nicio înfrângere. Etapa precedentă a primit vizita ultimei clasate, Paralimni. În mod normal trebuia să obțină toate cele trei puncte puse în joc și n-a fost deloc departe. Gomez a ratat un penalty în ultimele minute, iar partida s-a încheiat fără gol marcat. Unii jucători au fost odihniți, iar acum Omonia are o șansă uriașă la cele trei puncte. Francezul Eric Bautheac a început în forță noul sezon și are deja patru reușite în campionat și unul în Europa League.

În prima etapă, Omonia a avut o deplasare dificilă la Paok, de unde s-a întors cu un punct, după ce defensiva a jucat la un nivel înalt. 

Nu sunt jucători accidentați.

PSV Eindhoven: Forma echipei, știri și statistici

Roger Schmidt vrea să câștige trofee cu PSV, iar începutul de sezon a arătat destul de bine.

Prima înfrângere în campionat a suferit în etapa precedentă, pe terenul celor de la Vitesse. Cu mulți jucători indisponibili, PSV a avut o misiune imposibilă. A pierdut cele trei puncte puse în joc și a ratat șansă să urce pe primul loc. În campionat situația este destul de dificilă, deoarece Ajax are o echipă mult mai bună, iar șansele de a căștiga titlul nu sunt foarte mari. Venirea lui Mario Gotze este un plus, fără doar și poate, dar acum este accidentat și va sta pe tușă o perioadă.

La momentul întreruperii sezonului, PSV era pe locul patru și a obținut un loc în calificările Europa League. De Mura a trecut fără probleme cu 5-1, dar cu Rosenborg n-a avut o misiune la fel de ușoară. Totuși, s-a impus cu 2-0 și și-a asigurat prezența în grupele Europa League, unde a debutat cu stângul, după ce a pierdut în fața celor de la Granada, deși a condus cu 1-0, prin golul marcat de Gotze, cu câteva minute înainte de pauză. A făcut un pas în spate, iar Granada a profitat și a întoarsă soarta partidei. 

Lista jucătorilor indisponibili este destul de lungă: Marco van Ginkel, Erick Gutierrez, Maximiliano Romero, Armando Obispo, Timo Baumgartl, Denzel Dumfries, Cody Gapko, Pablo Rosario, Maxime Delaghe, Joel Piroe și Mario Gotze.

Echipe probabile

Omonia Nicosia Echipă probabilă Omonia Nicosia
Portar Fabiano
Fundași Hubocan, Luftner, Lang, Lecjaks
Mijlocaşi Bautheac, Gomes, Papoulis, Gomez, Tzionis
Atacanţi Duris
PSV Eindhoven Echipă probabilă PSV Eindhoven
Portar Mvogo
Fundași Max Boscagli, Teze, Junior
Mijlocaşi Ihattaren, Sangare, Thomas, Hendrix
Atacanţi Zahavi, Malen

Statistica meciurilor directe Omonia Nicosia v PSV Eindhoven

Este prima întălnire între cele două formații. 

Cote pentru Omonia Nicosia v PSV Eindhoven

Având în vedere problemele celor de la PSV, cota oferită pe victoria gazdelor, 3.45, conform Unibet pariuri, este destul de bună și merită încercată.

Omonia Nicosia vs PSV Eindhoven Pont: 1X

Fără doar și poate, PSV are un lot mult mai valoros, cu care ar fi obținut toate punctele puse în joc, în cazul în care toți jucătorii ar fi fost apți. Acum, pornește cu șansa a doua, iar chiar dacă casele de pariuri încă sunt de altă părere. Omonia a arătat un joc bun în acest început de sezon. A întâlnit adversari buni și având în vedere forța defensivei, obținerea unui punct, n-ar trebui să fie o mare problemă.

Fotbal Europa League

1X

1.91
Miza: 6/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici