1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Nice – Hapoel Beer Sheva. Ponturi Pariuri Liga Europa, Grupa C, 29.10.2020. Francezii se zbat să-și revină, israelienii sunt la marea încercare

Nice – Hapoel Beer Sheva. Ponturi Pariuri Liga Europa, Grupa C, 29.10.2020. Francezii se zbat să-și revină, israelienii sunt la marea încercare

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-10-28 22:32:00

Liga Europa

29 Octombrie 2020, 22:00

Nice

Nice

versus
Hapoel Beer Sheva

Hapoel Beer Sheva

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Nice v Hapoel Beer Sheva

Nice – Hapoel Beer Sheva, partidă programată joi, de la ora 22.00, în etapa a 2-a din Grupa C a Ligii Europa, este o încercare importantă pentru ambele formații. Francezii se agită să-și revină după o perioadă slabă și dezastrul din prima etapă a grupei, când au fost zdrobiți la Leverkusen cu 2-6. Israelienii au mers foarte bine până acum, dar încă n-au întâlnit în acest sezon o echipă de talia celor de la Nice.

Întâlnirea se va disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Nice: Forma echipei, știri și statistici

Nice (locul 4, 0 puncte, golaveraj 2-6) este absolut obligată să câștige acest meci, dacă nu vrea să rateze dezastruos trecerea de grupe în Liga Europa. Francezii alcătuiesc o formație bună, dar ultimele două rezultate n-au fost deloc satisfăcătoare. În prima etapă din grupele Ligii Europa au fost pulverizați la Leverkusen, scor 2-6, iar acum 3 zile au remizat acasă cu Lille, scor 1-1, în Ligue 1.

Totuși, echipa rămâne redutabilă, înainte de aceste sincope bătuse două formații contondente din campionatul intern, 2-1 acasă cu Nantes și un prețios 3-1 în deplasare la St. Etienne. Locul 5 ocupat în campionatul francez vorbește de la sine despre posibilitățile și valoarea acestei echipe.

Este important de notat că, la acest joc, Nice nu are jucători suspendați sau accidentați.

Hapoel Beer Sheva: Forma echipei, știri și statistici

Hapoel Beer Sheva (locul 2, 3 puncte, golaveraj 3-1) are o serie de rezultate bune în ultima perioadă, dar acestea au fost obținute mai ales pe propriul teren și nu cu adversari de calibrul francezilor de la Lille.

Israelienii au beneficiat masiv de norocul unor trageri la sorți, în preliminariile Ligii Europa, în care au jucat 3 din cele 4 tururi eliminatorii pe teren propriu: 3-0 cu Dinamo Batumi (Georgia), 3-0 cu Motherwell (Scoția), 1-0 cu Plzen (Cehia). Un singur joc a fost în deplasare, un 2-1 absolut dubios cu albanezii de la Laci, care au condus până în minutul 90+1, dar au pierdut calificarea în ultimele secunde ale minutelor de prelungire dictate de arbitru, nu înainte de a înregistra și o eliminare.

În spatele seriei de 4 victorii și o remiză din ultimele 5 jocuri, Hapoel Beer Sheva ascunde slăbiciuni. A pierdut în campionat la Maccabi Haifa (1-3) și a făcut 0-0 în ultima etapă, acum câteva zile, la Maccabi Tel Aviv.

Echipe probabile

Nice Echipă probabilă Nice
Portar Benitez
Fundași Robson Bambu, Dante, Nsoki
Mijlocaşi Mvula Lotomba, Lees Melou, Schneiderlin, Claude Maurice, Kamara
Atacanţi Rony Lopes, Dolberg
Hapoel Beer Sheva Echipă probabilă Hapoel Beer Sheva
Portar Levita
Fundași Dadya, Vitor, Taha, Kabha, Goldberg
Mijlocaşi Sallalich, Bareiro, Josue, Acolatse
Atacanţi Agudelo

Statistica meciurilor directe Nice v Hapoel Beer Sheva

Acesta este primul joc dintre Nice și Hapoel Beer Sheva.

Cote pentru Nice v Hapoel Beer Sheva

Acesta este un meci la care, în mod normal, ar trebui să se înscrie măcar 3 goluri. Betano pariuri are cota 1,7 pentru +2,5 reușite. Pariul că gazdele vor fi cele care deschid scorul are cota 1,43 la aceeași agenție. Tot Betano pariuri are cota 1,8 pentru gol marcat până în minutul 28.

Nice vs Hapoel Beer Sheva Pont: Nice marchează minimum două goluri

Nice, o formație bună din campionatul Franței, va fi foarte determinată să revină după ultimele două rezultate. Se va mobiliza să obțină nu doar victoria, dar și un rezultat cât mai clar, după ce în prima etapă din Liga Europa a fost surclasată la Leverkusen. Are, fără îndoială, capacitatea să înscrie mai mult de un gol, lucru pe care l-a făcut deja în 3 din ultimele 4 jocuri. Mizăm pe minimum două reușite ale francezilor de la Nice, opțiune cu cota 1,55 pe Betano pariuri.

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici