1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Napoli vs Legia

Napoli vs Legia Varșovia. Ponturi Pariuri Europa League, 21.10.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-10-20 17:24:00

Fotbal Europa League

21 Octombrie 2021, 22:00

Napoli

Napoli

versus
Legia Varsovia

Legia Varsovia

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Napoli v Legia Varsovia

În grupa C din Europa League, Napoli primește vizita Legiei Varșovia. Napoli este pe locul 3, cu doar un punct după primele două partide, în vreme ce Legia are punctaj maxim și conduce grupa. În celălalt meci al grupei, Leicester și Spartak Moscova se întâlnesc pe RZD Arena. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Pe cât de bine merge în campionat, unde a câștigat toate cele 8 meciuri de până acum, pe atât de rău se descurcă în Europa League. Napoli este o echipă a contrastelor, care a subjugat Serie A, dar care abia a scos un punct în cele două meciuri din grupa C a Europa League. După remiza de la Leicester, unde a revenit de la 0-2, Napoli a pierdut acasă cu Lokomotiv Moscova, un meci în care a condus cu 1-0, dar pe care l-a scăpat de sub control după elimianrea lui Mario Rui, din minutul 30. A fost 3-2 pentru ruși, al 3-lea gol al lui Osimhen în Europa League venind mult prea târziu pentru a se mai putea schimba ceva. De la eșecul cu Lokomotiv, Napoli s-a impus în ultimele două meciuri de campionat, 2-1 cu Fiorentina și 1-0 cu Torino.

Spalletti are destule probleme de lot, iar la finalul săptămânii joacă derby-ul cu Roma, pe care-l consideră mai important decât meciul cu Legia. Dacă nu câștigăm, nu ne calificăm, a spus antrenorul napoletanilor, dar asta nu-l va împiedica să trimită în teren un prim 11 experimental. Juan Jesus va juca în flancul stâng, pentru că Mario Rui este suspendat, iar Ghoulam nu a prins lista UEFA. Demme va fi titularizat în fața apărării, iar Elmas și Petagna vor juca, la rândul lor, din primul minut. Zielinski s-a accidentat, dadr va fi recuperat pentru meciul cu Roma. Osimhen va fi doar rezervă.

Napoli are doar o victorie în ultimele 6 meciuri din Europa League, 2-1 cu Granada, în februarie. În ultimele 3 meciuri din Europa League s-au marcat cel puțin 3 goluri. Eșecul cu Spartak Moscova a fost primul după două victorii și un egal pe San Paolo. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Legia Varsovia: Forma echipei, știri și statistici

Legia Varșovia este exact opusul lui Napoli. Merge perfect în Europa League, unde are punctaj maxim și niciun gol primit în primele două meciuri, dar este la retrogradare în campionat, unde ocupă doar locul 15, după 9 etape. Legia are 3 victorii și 6 eșecuri în campionat, unde a pierdut în ultimele 3 etape. În weekend, Legia a fost învinsă acasă de liderul din Ekstraklasa, Lech Poznan (0-1). În Europa League, polonezii au câștigat ambele meciuri la limită, 1-0 cu Spartak Moscova, în deplasare, și cu Leicester, acasă. Legia a început aventura europeană în Champions League, dar a fost eliminată de Dinamo Zagreb, în turul 3 preliminar și a scos-o pe Slavia Praga în play-off-ul Europa League, 2-2 în deplasare și 2-1 pe teren propriu. 

Czeslav Michniewicz are un singur jucător indisponibil, pe Bartosz Kaputska, accidentat, astfel încât îi va fi relativ simplu să se hotărască în privința primului 11. În principiu, va folosi aceeași echipă care a învins-o pe Leicester, în etapa a doua. Emreli, care a dat 3 dintre cele 4 goluri cu Slavia și a marcat și cu Leicester, va fi titular în atac. Josue va juca în spatele său. Kastrati, omul cu golul din meciul cu Spartak, va fi doar rezervă. Michniewicz își va așeza echipa într-un 3-5-1-1, exact cum a făcut-o și Torino, pe San Paolo, în ultimul meci de campionat al lui Napoli, care s-a chinuit destul până să obțină cele 3 puncte. 

Echipe probabile

Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Meret
Fundași Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, J. Jesus
Mijlocaşi Demme, F. Ruiz - Lozano, Elmas, Insigne
Atacanţi Petagna
Legia Varsovia Echipă probabilă Legia Varsovia
Portar Miszta
Fundași Jędrzejczyk, Wieteska, Nawrocki
Mijlocaşi Mladenović, Slisz, Kharatin, Martins, Johansson
Atacanţi Josue - Emreli

Statistica meciurilor directe Napoli v Legia Varsovia

Cele două echipe s-au mai întâlnit în grupele Europa League în 2015. Napoli a câștigat ambele partide, 2-0 la Varșovia și 5-2 pe teren propriu. 

Cote pentru Napoli v Legia Varsovia

Un Over 1 în prima repriză este cotat la 1.52. GG-ul, în mod suprinzător, are 2.20.

Napoli vs Legia Varsovia Pont: Peste 3 goluri asiatic

Napoli nu are loc de întors și trebuie să câștige pentru a mai spera la calificare. Va fi un meci în care italienii vor ataca încă de la început, pentru a luat un avans liniștitor. Cred că vom vedea un meci cu multe goluri, așa cum au fost și celelalte din această grupă. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta unui Over 3, cu banii înapoi în cazul în care se marchează doar de 3 ori. În ambele meciuri ale napoletanilor am avut cel puțin 4 goluri.

Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici