1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. AS Monaco – Sturm Graz. Ponturi Pariuri Liga Europa, 16.09.2021. Fac surpriza austriecii?

AS Monaco – Sturm Graz. Ponturi Pariuri Liga Europa, 16.09.2021. Fac surpriza austriecii?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-09-15 23:04:00

Fotbal - Liga Europa

16 Septembrie 2021, 22:00

Monaco

Monaco

versus
Sturm Graz

Sturm Graz

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Monaco v Sturm Graz

AS Monaco – Sturm Graz, partidă contând pentru prima etapă a grupelor din Liga Europa programată joi, de la ora 22.00, ar putea ascunde o capcană pentru cei care cred că gazdele n-au cum scăpa victoria. Casele de pariuri dau Monaco superfavorită, dar rezultatele din ultimul timp arată mari probleme mai ales acasă pentru monegasci. Austriecii, în schimb, sunt neînvinși în acest sezon – cu mențiunea că n-au întâlnit încă adversari de talia celor cu care s-a ciocnit Monaco.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

AS Monaco traversează un moment foarte prost și nu e de mirare că a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, dezamăgirea eliminării în play-off, cu Șahtior Donețk, fiind de proporții într-un moment când toată lumea credea că echipa va reveni în elită după 3 ani de absență.

Monaco a pierdut ultimele 3 meciuri acasă fără ca măcar să înscrie (0-1 cu Șahtior în preliminariile Ligii Campionilor, 0-2 cu Lens și 0-2 cu OM în campionat), iar antrenorul Niko Kovac e sub o presiune enormă. Faptul că în Ligue 1 e pe locul 16 nu face decât să tensioneze și mai mult atmosfera.

Pentru antrenorul croat, o nouă înfrângere – ar fi a 5-a în ultimele 7 jocuri! – acasă cu Graz e pur și simplu de neconceput, pentru că ar duce, probabil, la demiterea sa.

De la gazde e posibil să lipsească Tchouameni, obosit după ce a participat la acțiunile naționalei franceze și, apoi, la etapa de campionat de săptămâna trecută.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sturm Graz: Forma echipei, știri și statistici

Sturm Graz e pe val în campionatul Austriei, unde după 7 etape ocupă locul 2, cu 14 puncte și golaveraj 16-10. După cum și arată acest ultim parametru, Sturm este o formație ofensivă, dar care și ia multe goluri. Are GG în toate cele 7 etape! În preliminariile Ligii Europa s-a calificat fără emoții, trecând de Mura (Slovenia) cu 3-1 în deplasare și 2-0 acasă.

Apetitul pentru goluri al echipei pregătite de Christian Ilzer este la fel de mare și în deplasare ca și acasă. În 3 etape de campionat și un joc din preliminariile cupei europene a marcat de 11 ori, primind 4 goluri. La acestea se adaugă un 9-0 în debutul sezonului, în Cupă, pe terenul echipei de ligă inferioară Stadi Paura.

Austriecii vin la Monaco avându-l în centrul atacului pe Kelvin Yeboah, autorul a 4 goluri deja în acest sezon. Sarkaria a dat și el tot atâtea.

Echipe probabile

Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel
Fundași Matsima, Pavlovic, Badiashile, Henrique
Mijlocaşi Martins, Fofana, Fabregas, Diop
Atacanţi Volland, Boadu
Sturm Graz Echipă probabilă Sturm Graz
Portar Siebenhandl
Fundași Gazibegovic, Affengruber, Wuthrich, Dante
Mijlocaşi Hierlander, Stankovic, Sarkaria, Kuen
Atacanţi Jantscher, Yeboah

Statistica meciurilor directe Monaco v Sturm Graz

Până acum s-au jucat două partide între cele două formații – în grupele Ligii Campionilor din ediția 2000-2001. În tur, Monaco a câștigat atunci cu 5-0, iar în retur, Sturm Graz cu 2-0.

Cote pentru Monaco v Sturm Graz

Sturm Graz n-a intrat niciodată la pauză cu 0-0 în ultimele 6 partide. Monaco e în aceeași situație în 5 din ultimele 6 jocuri. Sunt șanse mari să se deschidă scorul în primele 45 de minute, iar Betano pariuri are cota 1,78 pe totalul asiatic +1 la pauză.

Cred că ambele formații vor marca, dar se va depăși plafonul de două goluri. Betano pariuri are o cotă bună, 1,75, pentru minimum 3 reușite în acest meci.

Monaco vs Sturm Graz Pont: Ambele echipe marchează

Sturm Graz va încerca să speculeze forma mizerabilă pe care Monaco o are acasă, până acum, în acest sezon. Austriecii au marcat în toate partidele din acest sezon și ar fi capabili s-o facă și în Principat. Pe de altă arte, AS Monaco nu poate să piardă la infinit acasă fără să dea măcar gol. Confruntarea cu Graz ar putea fi o binevenită spargere a gheții. Mizăm pe GG în această partidă – cota 1,95 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici