1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Monaco vs Steaua Roșie

Monaco vs Steaua Roșie Belgrad. Ponturi Pariuri Europa League, 03.11.2022. Meci decisiv în Principat

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-11-02 16:34:00

Fotbal Europa League

03 Noiembrie 2022, 19:45

Monaco

Monaco

versus
Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Monaco v Steaua Roşie Belgrad

AS Monaco joacă pe teren propriu cu Steaua Roșie Belgrad, un meci decisiv pentru calificarea în faza eliminatorie din Europa League. Monegascii sunt pe locul 2, cu 7 puncte, în vreme ce sârbii sunt ultimii, dar cu un singur punct mai puțin. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco încearcă pe ultima sută de metri să-și asigure locul 2 într-o grupă în care era favorită. Monegascii nu mai pot prinde prima poziție, din pricina rezultatelor directe mai slabe din dubla cu Ferencvaros, 0-1 și 1-1, dar nici locul secund nu este asigurat. Cu 7 puncte, echipa lui Philippe Clement are nevoie de victorie cu Steaua Roșie, altfel riscă să coboare pe 3 și să continue în Conference League. Un eșec ar elimina-o definitiv din cupele europene, dacă Trabzonspor nu pierde cu Ferencvaros. La egalitate de puncte cu turcii, Monaco ar fi dezavantajată de rezultatele directe, 3-1 și 0-4. Monegascii speră să câștige și returul cu Steaua Roșie, dar fără emoțiile pe care le-au avut la Belgrad. În ultima etapă de campionat, Monaco s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în fața lui Angers. A fost prima victorie după 4 meciuri fără succes în toate competițiile.

Golovin, Ben Yedder și Diatta vor fi oamenii ofensivi ai lui Monaco, în vreme ce apărarea va fi asigurată de Badiashile, Maripan și Disasi. Asigurată este un fel de a spune, pentru că defensiva momnegască este departe de ceea ce-și doresc fanii. În ultima lună, Monaco a încasat câte 4 goluri de la Trabzonspor și Lille.

Monaco a luat gol în ultimele 4 meciuri jucate în Europa League pe teren propriu, dar are un singur eșec în ultimele 6 partide, 0-1 cu Ferencvaros. Ultimul meci fără gol primit pe Stade Louis II, 0-0 cu PSV Eindohven, în noiembrie anul trecut.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie Belgrad vine cu mari speranțe la Monte Carlo. Sârbii traversează o formă excelentă, iar moralul este la cote foarte înalte. Lider detașat în campionat, cu 7 puncte peste rivala Partizan, Steaua Roșie are 5 victorii în ultimele 5 partide, în toate competițiile. Cea mai importantă este cea din urmă cu o săptămână, 2-1 cu Trabzonspor, succesul care-i păstrează șanse de calificare în faza următoare. Cu o victorie la Monte Carlo, sârbii ar încheia grupa pe poziția a doua. Un egal i-ar putea ajuta să termine pe locul 3, dar numai dacă Trabzonspor pierde cu Ferencvaros. La egalitate de puncte cu turcii și cu +1 golaveraj, sârbii sunt dezavantajați de numărul mai mic de goluri marcate. Steaua Roșie a pierdut doar o dată în ultimele 11 meciuri, 1-2 cu Ferencvaros. Toate celelalte 10 meciuri s-au încheiat cu victoria plavilor. 

Bukari, Katai și Mitrovic ar urma să joace în spatele lui Pesic, dacă antrenorul Milos Milojevic nu vine cu vreo surpriză înaintea acestei partide. Ceea ce n-ar fi chiar neașteptat, dat fiind că a schimbat jucători înaintea fiecărui meci din Europa League. Dragovic și Rodic vor jcua în centrul apărării.

Steaua Roșie are un singur meci în care nu a marcat, în acest sezon de Europa League, 0-1 în tur. În rest, doar partide de GG3+. Sârbii n-au câștigat niciuna dintre ultimele 5 deplasări din Europa League și le-au pierdut pe ultimele trei, 0-3 cu Rangers și 1-2 cu Ferencvaros și Trabzonspor. Ultima victorie externă, 1-0 la Razgrad, în septembrie 2021.

Echipe probabile

Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel
Fundași Badiashile, Maripan, Disasi
Mijlocaşi Henrique, Camara, Fofana, Vanderson
Atacanţi Golovin - Ben Yedder, Diatta
Steaua Roşie Belgrad Echipă probabilă Steaua Roşie Belgrad
Portar Borjan
Fundași Erakovic, Dragovic, Rodic, Gobeljic
Mijlocaşi Kanga, Sanogo - Bukari, Katai, Mitrovic
Atacanţi Pesic

Statistica meciurilor directe Monaco v Steaua Roşie Belgrad

În tur, Embolo a marcat singurul gol din penalty, cu un sfert de oră înainte de finalul meciului. 

Cote pentru Monaco v Steaua Roşie Belgrad

Monaco are 1.65 la victorie. Un meci aprig, cu cel puțin 6 cartonașe, are 1.93. 

Monaco vs Steaua Roşie Belgrad Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Se anunță un meci intens, în care ambele echipe vor da totul pentru calificare. Cine pierde, nu ratează doar faza eliminatorie din Europa League, ci Europa cu totul. Meciurile pe care cele două echipe le-au jucat în ultima perioadă lasă câteva indicii în ceea ce privește desfășurarea partidei din Principat. De aceea, am ales din oferta de pariuri Betano varianta unui Over 1 în prima repriză, cu miza returnată dacă se înscrie doar o dată. Ultimele 4 meciuri ale sârbilor au avut măcar un gol până la pauză.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici