1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Molde – Arsenal. Ponturi Pariuri Europa League 26.11.2020. Multe absențe la oaspeți

Molde – Arsenal. Ponturi Pariuri Europa League 26.11.2020. Multe absențe la oaspeți

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-11-25 12:02:00

Fotbal Europa League

26 Noiembrie 2020, 19:55

Molde HK

Molde HK

versus
Arsenal Londra

Arsenal Londra

1.64

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Molde HK v Arsenal Londra

Joi cu începere de la ora 19:55 are loc partida dintre Molde și Arsenal ce contează pentru etapa a 4-a din Europa League. Cele două echipe fac parte din grupa B, acolo unde Arsenal este lider cu 9 puncte, iar Molde ocupă poziția secundă cu 6 puncte. În tur ”tunarii” s-au impus cu 4:1. În cele ce urmează vom vorbi despre acest meci, iar la final vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Molde HK: Forma echipei, știri și statistici

În campionatul Norvegiei Molde ocupă poziția secundă cu 50 de puncte după 25 de etape, iar acesta pare maximul pe care echipa lui Erling Moe îl poate atinge în actualul sezon. A fost un campionat dominat de Bodø / Glimt, care are 68 de puncte! De la meciul cu Arsenal din urmă cu 2 săptămâni, Molde a jucat două meciuri în competiția internă, acolo unde a remizat 2:2 cu Kristiansund și a învins cu 3:0 pe Stabæk.

Indiferent de rezultatul de joi seară, Molde va păstra șanse mari să ajungă în primăvara europeană după ce a învins pe Dundalk (2:1) și Rapid Viena (1:0) în primele două meciuri.

Eroul de până acum al echipei în Europa League a fost Ohi Omoijuanfo, atacantul care a înscris golul decisiv în ambele din cele două victorii. Acesta se confruntă însă cu probleme medicale, și nu va putea evolua în partida de mâine. În locul său va intra probabil Leke James, jucător care a prins 15 minute în meciul tur de pe Emirates.

O altă schimbare anunțată în primul 11 față de partida tur o reprezintă introducerea lui Birk Risa în locul lui Kristoffer Haugen în stânga apărării. Cel din urmă a înscris un autogol în acea partidă. Va mai lipsi și K. Haraldseid, accidentat la genunchi.

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Arsenal nu o duce deloc bine în Premier League, acolo unde ocupă doar poziția a 12-a cu 13 puncte. Aceasta a obținut un singur punct în ultimele două etape după 0:3 cu Aston Villa și 0:0 cu Leeds. Una din marile probleme o reprezintă atacul, cu doar 9 goluri marcate în nouă etape!

Tot nouă goluri a înscris Arsenal și în Europa League, însă în doar 3 meciuri! Aici echipa lui Mikel Arteta o duce mult mai bine având maxim de puncte, deși e drept că a fost condusă atât de Rapid Viena, cât și de Molde.

Din păcate tunarii au probleme mari de lot înaintea partidei de joi. Saka și Willian s-au accidentat la meciul cu Leeds și vor lipsi mâine, în timp ce Mohamed Elneny și Sead Kolasinac au fost testați pozitivi pentru COVID. Nu își va reveni la timp nici Thomas Partey, accidentat în timp ce era plecat la echipa națională. Să nu uităm nici de absenții de lungă durată Mari, Martinelli, Ozil și Sokratis.

Echipe probabile

Molde HK Echipă probabilă Molde HK
Portar Linde
Fundași Wingo, Bjornbak, Gregersen, Risa
Mijlocaşi Hussain, Aursnes; Ellingsen, Eikrem, Brynhildsen
Atacanţi James
Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Leno
Fundași Cedric, Mustafi, Luiz, Maitland-Niles
Mijlocaşi Xhaka, Ceballos; Nelson, Willock, Smith Rowe
Atacanţi Nketiah

Statistica meciurilor directe Molde HK v Arsenal Londra

În tur Molde a condus cu 1:0 datorită golului marcat de Ellingsen în minutul 21. Însă două autogoluri în minutele 45 și 62 au întors soarta partidei, iar tunarii au mai punctat apoi de încă două ori pentru a duce scorul final la 4:1.

Cote pentru Molde HK v Arsenal Londra

Arsenal este cotată cu 1.83 pentru a câștiga acest meci, dar noi recomandăm să eviți acest pariu ținând cont că Arsenal va trimite o formulă improvizată în teren. Dacă alegi să pariezi pe acest meci la casa de pariuri recomandată, vei beneficia și de un bonus Winmasters de 110% până la 550RON.

Molde HK vs Arsenal Londra Pont: Ambele echipe să marcheze

Molde a marcat pe Emirates, și a mai avut și alte ocazii de a puncta, așa că suntem de părere că poate înscrie și joi. Arsenal rămâne și ea periculoasă, în ciuda faptului că va utiliza mai mulți jucători tineri. Ne așteptăm la un meci deschis și disputat, și credem că vom vedea goluri în ambele porți. Majoritatea caselor de pariuri oferă o cotă de 1.55 – 1.60 pentru acest pariu, însă la Winmasters cota pentru GG este de 1.64.

Miza: 8/10
Cota: 1.64
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici