1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Molde vs Dundalk, Ponturi Pariuri Europa League, 03.12.2020

Molde vs Dundalk, Ponturi Pariuri Europa League, 03.12.2020

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-12-03 01:43:00

Ponturi Europa League

03 Decembrie 2020, 22:00

Molde

Molde

versus
Dundalk

Dundalk

2.02

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Molde v Dundalk

Joi, 3 decembrie 2020, de la orele 22.00, este programat meciul din grupa B din Europa League, între Molde din Norvegia și Dundalk din Irlanda. Pronosticul recomandat vizează numărul total de cartonașe galbene acordate de arbitrul german Daniel Siebert. Cota este una de dublare, preluată din oferta Betano pariuri sportive.

 

Molde: Forma echipei, știri și statistici

Molde este o echipă de top din Norvegia, cu un traseu foarte bun și în Europa, în actualul sezon. În ultimele 12 meciuri disputate, au pierdut doar 2, turul și returul din grupă contra lui Arsenal Londra. Anterior, câștigaseră cu 2-1 la Dublin cu Dundalk și cu 1-0 pe Aker Stadion cu Rapid Viena. În Eliteserien se află pe locul secund, în urma campioanei Bodo Glimt. 

Acum vin după un succes cu 3-1 acasă, contra lui Haugesund, pe 29 noiembrie.

Mijlocașul Kristoffer Haraldseid este singurul absent din lot, din pricina unei accidentări la genunchi. 

Alb-albaștrii au primit 1 galben cu Dundalk, 3 cu Rapid Viena, niciunul în turul și în returul cu Arsenal Londra. Echipa antrenată de Erling Moe este foarte fairplay și nu apelează la durități, trageri de timp sau simulări.

Dundalk: Forma echipei, știri și statistici

Dundalk a obținut o victorie la scor fluviu în weekend, 11-0 contra lui Athlone în semifinalele FAI Cup. 

Jucătorii Massey și Hoban au probleme medicale și cel mai probabil vor lipsi din primul 11 pentru partida din Norvegia.

Șanse la calificare nu mai sunt pentru băieții lui Shane Keegan, însă cu siguranță că irlandezi vor aborda această deplasare cu seriozitate, încercând să se bucure de competiție și să își depășească limitele. Experiența întregului lot este una redusă la nivel european, fiind la prima calificare în faza grupelor unei competiții organizate de UEFA. 

Golaverajul vizitatorilor este de 5-12, având astfel mai multe goluri marcate decât adversara de joi. Desigur, și slăbiciunile defensive sunt mai accentuate.

Din punct de vedere disciplinar, irlandezii stau foarte bine, având partide fără niciun cartonaș în primele 2 etape din grupa B, cu Molde și Arsenal. Apoi au primit 3 avertismente în tensionatul meci din Austria cu Rapid Viena și 2 galbene în returul de săptămâna trecută.

Echipe probabile

Molde Echipă probabilă Molde
Portar Lindo
Fundași Wingo, Sinyan, Gregersen, Risa
Mijlocaşi Hussain, Aursnes, Eikrem, Hestad, Omoijuanfo
Atacanţi James
Dundalk Echipă probabilă Dundalk
Portar Rogers
Fundași Hoare, Boyle, Cleary
Mijlocaşi Gannon, Shields, Sloggett Dummigan
Atacanţi Colovic, McMillan, Duffy

Statistica meciurilor directe Molde v Dundalk

În turul de pe Tallaght Stadium din Dublin, Molde s-a impus cu scorul de 2-1, revenind în a doua repriză după ce au fost conduși cu 1-0 la pauză de către Dundalk. În total au fost comise 26 faulturi, dar arbitrul de atunci, finlandezul Viljanen nu a acordat decât un singur cartonaș galben în cele 90 minute de joc.

Cote pentru Molde v Dundalk

O altă variantă interesantă de pariere este cea de sub 1,5 cartonașe primite de către norvegieni, la cota de 1,95 oferită de casa de pariuri Betano.

Molde vs Dundalk Pont: Sub 3,5 cartonașe în meci

Mizez pe un meci liniștit, fără prea multe gesturi nesportive din partea jucătorilor norvegieni și irlandezi. Cele două echipe s-au respectat și în manșa tur, atunci când s-a acordat un singur avertisment. Molde este favorită și probabil se va impune, iar irlandezii au probabil cea mai puțin agresivă formație dintre toate prezente în grupele Europa League. Recordul a fost stabilit pe Emirates, acolo unde nu au faultat deloc în 90 minute. Centralul german Siebert acordă în general puține cartonașe, având recent meciuri internaționale conduse cu sub 3,5 cartonașe - Juventus vs Ferencvaros și Suedia vs Croația.

Miza: 10/10
Cota: 2.02
Status: Pierdut

Molde vs Dundalk Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Molde se luptă cu Rapid Viena pentru locul 2 în grupă și are un meci, cel puțin pe hârtie, foarte lejer cu cenușăreasa grupei, Dundalk, formație fără punct și o medie de 3 goluri încasate, dar care a reușit să marcheze în 3 din cele 4 meciuri. Nu văd decât un asediu permanent asupra porții oaspeților care se va solda cu multe goluri rapide, am ales o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 3.65
Status: Anulat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici