1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Manchester United - Real Sociedad Ponturi Pariuri Europa League, 25.02.2021. Oaspeții încearcă imposibilul.

Manchester United - Real Sociedad Ponturi Pariuri Europa League, 25.02.2021. Oaspeții încearcă imposibilul.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-02-24 11:59:00

Fotbal Europa League

25 Februarie 2021, 22:00

Manchester United

Manchester United

versus
Real Sociedad

Real Sociedad

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Manchester United v Real Sociedad

Singurul duel în care calificarea este decisă în proporție de 99%, va avea loc pe Old Trafford, unde Manchester United va primi vizita celor de la Real Sociedad. Partida va avea loc joi, de la ora 22:00 și va fi condusă de Lawrence Visser. Meciul tur a avut loc la Torino, pe Allianz Stadium, unde United s-a impus cu 4-0.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Manchester United a avut o grupă dificilă în Liga Campionilor, unde s-a clasat doar pe locul trei, după PSG și RB Leipzig. Acum își continuă parcursul european în Europa League, unde speră să pună mâna pe trofeu. Nu va avea o misiune ușoară, deoarece alte trei formații din Anglia doresc același lucru. Acum luptă pentru un loc în optimile de finală, unde cel mai probabil va obține calificarea. Tocmai din acest motiv, este de așteptat ca Ole Gunnar Solskjaer să odihnească câțiva jucători.

În Premier League nu se descurcă deloc rău, chiar dacă se află doar pe locul secund. Are un handicap de 10 puncte față de prima clasată, Manchester City, și cel mai probabil această diferență va crește în următoarea perioadă. Etapa precedentă a primit vizita celor de la Newcastle și a reușit să obțină toate cele trei puncte puse în joc. După o primă repriză echilibrată, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, United a forțat în repriza secundă, reușind să marcheze de două ori.

Pare surprinzător, dar United are cea mai bună ofensivă din campionat, cu o medie de peste două goluri marcate. Bruno Fernandes este cel mai periculos jucător pentru poarta adversă, având 15 reușite și 10 assisturi. În clasamentul golgheterilor se află pe locul secund, la două goluri de Mohamed Salah.

Paul Pogba și Phil Jones sunt accidentați.

Real Sociedad: Forma echipei, știri și statistici

Real Sociedad a mai fost în această fază a competiției, în urmă cu trei ani, atunci a fost eliminată de Red Bull Salzburg, după două manșe extrem de atractive. Din păcate nici de această dată nu va ajunge mai departe. Înfrângerea suferită în tur a fost destul de gravă, care practic nu mai poate fi întoarsă. Totuși, Imanol Alguacil nu renunță și va alinia cel mai bun 11.

În LaLiga se descurcă neașteptat de bine și cel mai probabil în sezonul viitor va juca din nou în cupele europene. Cu 14 etape înainte de final, se află pe locul cinci cu 41 de puncte. Locurile de Liga Campionilor sunt la șase puncte distanță, dar este greu de crezut faptul că Atletico Madrid, Real Madrid, Sevilla sau Barcelona va coborâ mai jos de locul patru. În weekendul precedent a obținut o victorie la scor, pe teren propriu cu Alaves. S-a impus cu 4-0, iar în afară de cele patru goluri marcate, nu prea au mai fost ocazii mari de gol.

Golgheterul echipei este suedezul Alexander Isak, cu 12 reușite în campionat. Este un jucător talentat, la care Borussia Dortmund a renunțat prea ușor. Mikel Merino are un rol important la mijlocului terenului și cel mai probabil este unul dintre cei mai în formă jucători. David Silva a ajuns deja la 35 de ani, dar încă continuă să aibă evoluții bune.

Miguel Angel Moya, Luca Sangalli și Joseba Zaldua nu vor evolua niciun minut.

Echipe probabile

Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar Henderson
Fundași Telles, Tuanzebe, Bailly, Williams
Mijlocaşi James, Fred, Beek, Matic, Mata
Atacanţi Greenwood
Real Sociedad Echipă probabilă Real Sociedad
Portar Remiro
Fundași Gorosabel, Zubeldia, Normand, Monreal
Mijlocaşi Januzaj, Silva, Illarramendi, Merino, Oyarzabal
Atacanţi Isak

Statistica meciurilor directe Manchester United v Real Sociedad

18.02.2021 Real Sociedad - Manchester United 0-4
05.11.2013 Real Sociedad - Manchester United 0-0
23.10.2013 Manchester United - Real Sociedad 1-0

Cote pentru Manchester United v Real Sociedad

Având în vedere situația celor două echipe, sunt șanse mari să avem parte de un meci în care pronosticul "peste 2.5 goluri", să fie câștigător, iar cota, conform Betano pariuri sportive, este de 1.72.

Manchester United vs Real Sociedad Pont: Prima repriza: Peste 1 gol (Handicap asiatic)

United nu mai are cum să piardă această calificare, chiar dacă Solskjaer va folosi mai mulți jucători, care au evoluat mai puțin în ultima perioadă. Sociedad nu mai are ce să piardă, vine să joace un fotbal ofensiv și să obțină un rezultat pozitiv. Știe să marcheze goluri, acest lucru ne-a arătat în partida de campionat cu Alaves. Mă aștept la o prima repriză cu multe ocazii și cred că sunt șanse mari să avem parte de cel puțin un gol.

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici