1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Malmö FF vs NK Lokomotiva Zagreb. Ponturi pariuri Liga Europa. 24.09.2020. Argumente aproape de zero pentru oaspeți

Malmö FF vs NK Lokomotiva Zagreb. Ponturi pariuri Liga Europa. 24.09.2020. Argumente aproape de zero pentru oaspeți

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-09-24 05:05:00

Fotbal Europa League

24 Septembrie 2020, 20:00

Malmo

Malmo

versus
Lokomotiva Zagreb

Lokomotiva Zagreb

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Malmo v Lokomotiva Zagreb

Pe Eleda stadion din Malmö se confruntă două echipe care nu au mai nimic în comun. În afara diferenței geografice mai exista și una valorică, o grupare, mai precis gazda, este lider detașat în propriul campionat, cealaltă, vizitatoarea, este penultima în competiția sa națională, având totodată și o anemică experiență internațională. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Malmo: Forma echipei, știri și statistici

Chiar dacă nu trece prin cea mai bună formă, Malmö FF este de ceva vreme lider detașat în Suedia și a rămas astfel, adică la 6 puncte avans de locurile 2 și 3, și după ultima etapă, când a scăpat printre degete victoria cu IFK Norrköping, fiind egalată în ultimul minut, după ce condusese timp de 40 de minute. Nu a mai învins de 4 partide în Allsvenskan, adunând în acest interval doar 3 puncte: 1-1 (a) cu Elfsborg, 2-3 (d) cu Örebro, 0-0 (a) cu AIK și amintitul 1-1 (d) cu IFK Norrköping. Din punctul de vedere al Ligii Europa, ca să ajungă în acest punct al competiției, a eliminat două echipe nu tocmai comode, cu același scor, 2-0, mai întâi pe Cracovia, acasă, și apoi pe Honvéd în deplasare.

Lipsesc pentru acest meci Bengtsson, Dahlin și Melicharek, accidentați.

Lokomotiva Zagreb: Forma echipei, știri și statistici

În sezonul trecut al campionatului croat, Lokomotiva Zagreb a ocupat locul 2, la 15 puncte în spatele concitadinei mult mai celebre, Dinamo, egalânu-și cea mai bună performanță, cea din 2012/13. Spre deosebire de atunci, acest loc 2 i-a permis să ia parte în premieră la preliminariile Ligii Campionilor. Experiența sa internațională este destul de măruntă, mai participând la 3 ediții de Liga Europa, ultima oară în 2016/17, când a mai avut un pas să prindă faza grupelor, dar a cedat în “dubla” cu KRC Genk. Acum, în competiția Ligii Campionilor nu a stat prea mult, fiind repede măturată de Rapid Viena, pierzând cu 0-1 la Zagreb, iar acest meci de la Malmö este urmarea acelei înfrângeri. Pe plan intern traversează o perioadă foarte slabă, fiind penultima în clasament, având câștigat un singur meci în cinci etape: 0-6 (d) cu Dinamo Zagreb, 1-0 (a) cu Rijeka, 1-1 (d) cu NK Varaždin, 1-2 (a) cu HNK Gorica și 2-3 (d) cu NK Šibenik, în ultima etapă.

Echipe probabile

Malmo Echipă probabilă Malmo
Portar M. Johansson
Fundași E. Larsson, Ahmedhodzic, L. Nielsen, Berget
Mijlocaşi Lewicki, Rakip, Knudsen, Sarr
Atacanţi Toivonen, Rieks
Lokomotiva Zagreb Echipă probabilă Lokomotiva Zagreb
Portar Hendija
Fundași Karačić, Kolinger, Osmanković, Marković
Mijlocaşi Petrak, Halilović, Ćuže, Đira
Atacanţi Čeliković, Tuci

Statistica meciurilor directe Malmo v Lokomotiva Zagreb

Nu s-au mai întâlnit

Cote pentru Malmo v Lokomotiva Zagreb

Betano pariuri oferă o cotă de 1,57 pentru peste 1,5 Malmö FF.

Malmo vs Lokomotiva Zagreb Pont: Malmo victorie

Foarte puține sunt argumentele care vin în avantajul celor de la Lokomotiva Zagreb. Malmö FF, pe lângă faptul că joacă pe teren propriu, are o mult mai mare experiență internațională, iar în ediția de față a Ligii Europa a eliminat relaxat două echipe de calibrul celei croate. Aceasta din urmă, pe lângă forma slabă din competiția internă unde n-a câștigat nicio deplasare în noul sezon, vine totodată după 9 deplasări consecutive cu gol primit. E drept, nici Malmö nu are cea mai strălucitoare perioadă pe plan intern, dar este posibil ca aceasta să însemne o mică relaxare dată de un avantaj oarecum liniștitor menținut de ceva timp în fruntea clasamentului Allsvenskan.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici