Share

Lokomotiv Moscova – Olympique Marseille. Ponturi Pariuri Liga Europa, 16.09.2021. Ciocnire între două echipe în mare formă

Liga Europa

Cota: 1.75

Adaugat de: Matei Udrea

15 Sep 2021 21:50 758 0
Logo Lokomotiv Moscova Lokomotiv Moscova
Logo Marseille Marseille
VS
19:45 16 Septembrie 2021
Fotbal - Liga Europa

Analiză și informații pentru Lokomotiv Moscova v Marseille

Lokomotiv Moscova – Olympique Marseille, partidă contând pentru prima etapă a grupelor din Liga Europa programată joi, de la ora 19.45, se anunță o confruntare foarte interesantă. Lokomotiv a luat un start de sezon foarte bun în Rusia. Marseille e lipsită de două piese esențiale în atac, dar are jucători de mare calitate în toate compartimentele, care le pot suplini lipsa. În mod normal, ambele formații ar trebui să înscrie.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Lokomotiv Moscova: Forma echipei, știri și statistici

E V E V V

Lokomotiv Moscova debutează în acest sezon european joi, pentru că poziția a treia pe care a terminat astă-primăvară campionatul i-a asigurat prezența direct în grupele Ligii Europa. Pentru ruși e o retrogradare după ce, în ultimii trei ani, au jucat în Liga Campionilor. Echipa lui Marko Nikolic este însă puternică și, după 7 etape, este neînvinsă în campionatul intern, unde a marcat în toate meciurile și are golaveraj 12-6.

Dacă atacul merge foarte bine, în schimb defensiva poate fi depășită. Lokomotiv a primit gol în primele 6 etape la rând.

Joi, rușilor le lipsește o piesă importantă, coordonatorul de joc Anton Miranciuk este accidentat. În aceeași situație e și Ze Luis.

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

V V E V V

Olympique Marseille s-a transformat radical de la venirea antrenorului argentinian Jorge Sampaoli. În acest start de sezon, OM a înscris minimum două goluri în fiecare dintre cele 4 etape din Ligue 1, fiind o formație eminamente ofensivă, care adesea joacă asemenea unui pugilist cu garda jos, în meciuri de mare spectacol.

Acest stil se prefigura încă din pregătiri, unde OM a marcat în toate cele 7 amicale, înregistrând GG în 6 dintre ele.

La partida de joi, OM va fi lipsită de Payet și Milik, doi jucători importanți, dar faptul că înlocuitorul primului, tânărul Dieng (21 de ani), a dat ambele goluri în victoria din weekend, 2-0 la Monaco, arată potențialul echipei.

Echipe probabile

Lokomotiv Moscova

Echipă probabilă Lokomotiv Moscova
Portar Guilherme
Fundași Jivogliadov, Jedvaj, Magkeev, Ribus
Mijlocaşi Jemaletdinov, Barinov, Kulikov, Kamano
Atacanţi Smolov, Lisakovici

Marseille

Echipă probabilă Marseille
Portar Mandanda
Fundași Saliba, Balerdi, Peres
Mijlocaşi Lirola, Kamara, Guendouzi, De la Fuente
Atacanţi Under, Harit – Dieng

Statistica meciurilor directe Lokomotiv Moscova v Marseille

Aceasta este prima partidă dintre Lokomotiv Moscova și Olympique Marseille.

Cote pentru Lokomotiv Moscova v Marseille

În 5 din cele 7 etape din Rusia jucate de Lokomotiv și în toate cele 4 etape din Franța jucate de OM s-a deschis scorul înainte de pauză. Cota pentru totalul asiatic +1 HT e foarte bună – 1,9 în oferta Betano pariuri.

Cred că în acest meci se vor da minimum 3 goluri. Se întâlnesc două echipe în formă, care în campionatele interne au dat 12 goluri în 7 meciuri (Lokomotiv) și, respectiv, 10 în 4 meciuri (OM). Betano pariuri are cota 1,87 pentru minimum 3 goluri marcate.

Lokomotiv Moscova vs Marseille Pont: Ambele echipe marchează

Lokomotiv Moscova a început foarte bine sezonul în Rusia, unde e neînvinsă după 7 etape în care a marcat de fiecare dată. OM e lipsită de două piese importante în atac, Payet și Milik, dar dispune de mulți alți jucători de valoare care pot înscrie oricând. În 6 din cele 7 etape din Rusia, Lokomotiv a avut GG-uri. Și OM a avut GG în 3 din cele 4 etape din Franța. Mizăm pe „ambele marchează“ – cota 1,75 în oferta Betano pariuri.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Matei Udrea

Ponturi:

19

Castigate:

12

Pierdute:

6

Anulate:

1

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici