1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Leicester – Napoli. Ponturi Pariuri Europa League 16.09.2021

Leicester – Napoli. Ponturi Pariuri Europa League 16.09.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-09-15 15:02:00

Fotbal Europa League

16 Septembrie 2021, 22:00

Leicester

Leicester

versus
Napoli

Napoli

1.71

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Leicester v Napoli

Unul dintre cele mai interesante și echilibrate dueluri ale zilei de joi în Europa League este cel de la ora 22:00 dintre Leicester și Napoli. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic ce considerăm că merită jucat.

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Leicester se poate declara dezamăgită de faptul că a ratat sezonul trecut o clasare în careul de ași din Premier League, poziție ce ar fi dus-o direct în grupele Ligii Campionilor. După ce aproape tot campionatul formația lui Brendan Rodgers a ocupat una din primele patru poziții, rezultatele oscilante din finalul sezonului au trimis-o pe locul al 5-lea, loc care totuși a dus-o direct în grupele Europa League.

Este al doilea sezon la rând în care ”vulpile” ratează la mustață o prezență în cea mai prestigioasă competiție intercluburi din Europa, dar au acum ca obiectiv îmbunătățirea rezultatului din sezonul precedent, atunci când au ajuns până în faza șaisprecezimilor. Acolo ei au fost eliminați de Slavia Praga, însă chiar și așa acel rezultat rămâne cel mai bun al lui Leicester din istoria participărilor în Cupa UEFA / Europa League.

Leicester a avut un început oscilant de campionat, combinând două victorii (1:0 cu Wolves și 2:1 cu Norwich) cu două eșecuri (1:4 cu West Ham și 0:1 cu Manchester City).

Ricardo Pereira și-a revenit după o accidentare, dar nu a fost forțat în jocul din weekend cu City. În condițiile date Timothy Castagne ar putea rămâne în continuare titular. Nici Jannik Vestergaard nu e încă apt 100% fizic, dar a rezistat o oră pe teren contra ”cetățenilor”, și ar putea fi titular joi.

După 15 partide fără gol marcat, James Maddison ar putea fi înlocuit în primul 11 de către Patson Daka sau Kelechi Iheanacho.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Napoli: Forma echipei, știri și statistici

Napoli a avut aceeași soartă ca și Leicester, pierzând clasarea în top 4 din campionatul intern în ultima etapă, iar astfel și ea va trebui să se mulțumească cu o nouă prezență în grupele Europa League. Tot ca și Leicester, Napoli a fost eliminată sezonul trecut în șaisprezecimi. De menționat că aceasta a câștigat grupa sa de Europa League în fiecare din precedentele trei participări.

În ceea ce privește sezonul actual, formația pregătită de Luciano Spalletti a debutat cu 3 victorii, cea din weekend fiind și cea mai importantă: 2:1 cu Juventus. Torinezii au deschis scorul prin Morata în minutul 10, dar în repriza secundă Politano (57’) și Koulibaly (85’) au adus trei puncte importante pentru napoletani.

Lorenzo Insigne a fost forțat în partida cu Juventus, începând meciul cu probleme la genunchi. Acesta a părăsit terenul în repriza secundă șchiopătând, după ce a bătut o lovitură liberă. Așa că este puțin probabil să îl vedem pe Insigne mâine în teren.

Portarul Alex Meret este accidentat, ceea ce înseamnă că David Ospina va fi titular mâine. Mai lipsesc Stanislav Lobotka, Dries Mertens, Faouzi Ghoulam și Diego Demme, aceștia fiind de asemenea accidentați.  Revine în schimb Piotr Zielinski.

Echipe probabile

Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar Schmeichel
Fundași Castagne, Vestergaard, Soyuncu, Bertrand
Mijlocaşi Albrighton, Tielemans, Ndidi, Barnes
Atacanţi Daka, Vardy
Napoli Echipă probabilă Napoli
Portar Ospina
Fundași i Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui
Mijlocaşi Anguissa, Elmas, Ruiz
Atacanţi Politano, Osimhen, Lozano

Statistica meciurilor directe Leicester v Napoli

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Leicester v Napoli

Pe lângă pontul principal recomandăm și un pariu de ”Peste 2.5 goluri” la o cotă de 1.76. Dacă joci ponturile propuse la casa de pariuri recomandată vei beneficia de un bonus Winmasters de 100% până la 500RON.

Leicester vs Napoli Pont: Ambele echipe marchează

Ne așteaptă un meci echilibrat între două echipe de nivel asemănător, și este destul de greu de ales o câștigătoare. Nu ne-ar mira dacă acest meci s-ar termina cu o remiză, acesta putând fi un scor bun pentru ambele formații. În orice caz credem că vom vedea goluri în ambele porți, ținând cont că se întâlnesc două echipe cărora le place să atace. Ne așteptăm ca în special oaspeții să contribuie la un astfel de rezultat, aceștia obișnuindu-ne în ultimul an cu multe GG-uri, în special în partide cu adversari de nivel apropiat.

Miza: 8/10
Cota: 1.71
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici