1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Lazio vs Galatasaray

Lazio vs Galatasaray. Ponturi Pariuri Europa League, 09.12.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-12-08 13:40:00

Fotbal Europa League

09 Decembrie 2021, 22:00

Lazio

Lazio

versus
Galatasaray

Galatasaray

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lazio v Galatasaray

În grupa E din Europa League, Lazio și Galatasaray își dispută prima poziție. Turcii sunt primii, cu 11 puncte, cu 3 mai mult decât Lazio, pe care au învins-o în tur cu 1-0, astfel încât își permit chiar și un rezultat de egalitate pentru a termina pe prima poziție. Lazio nu are decât varianta victoriei pentru a câștiga grupa. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio a făcut rezultate amestecate în ultima vreme, iar evoluția echipei lui Sarri este greu de caracterizat altfel decât imprevizibilă. Lazio a scos doar 4 puncte în ultimele 3 meciuri de campionat, unde ocupă doar locul 8, la o distanță destul de mare de zona Champions. Victoria de la Genova, 3-1 cu Sampdoria, a mai schimbat atmosfera, după 4-4 cu Udinese și 0-4 cu Napoli. În Europa League, echipa lui Sarri este a doua, la 3 puncte distanță de Galatasaray, liderul grupei. Așadar, pentru a câștiga grupa, Lazio are nevoie de victorie, indiferent de scor, pentru că italienii și turcii au același golaveraj, 7-3. 

Strakosha, autorul unui autogol ridicol în tur, va fi titular și de această dată, dar acum va fi pentru că a apărat foarte bine la Genova și a ajuns să-i ia fața lui Reina, care a încasat 8 goluri de la Napoli și Udinese. Immobile, autorul unor duble la Moscova și Genova va fi, foarte probabil, rezervă, pentru că a acuzat ceva probleme medicale în meciul cu Sampdoria. Muriqi va fi titular, alături de Pedro și Felipe Anderson. 

Lazio are două victorii și două remize în ultimele 4 meciuri de Europa League, iar în 3 dintre aceste partide și-a păstrat poarta intactă. După golul de la Istanbul, Lazio a mai încasat două goluri de la Marseille, pe Velodrome (2-2). Lazio n-a luat niciun gol în ultimele 3 meciuri de Europa League jucate pe Olimpico, unde a pierdut doar cu Rennes (1-2), în ultimele 5 partide. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Galatasaray: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca adversara de joi seară, Galatasaray are o prestație șovăielnică în campionat, unde ocupă doar poziția a 7-a, fără vreo șansă de a se implica în lupta la titlu. Turcii au doar 23 puncte după 15 meciuri, cu 16 mai puțin decât liderul Trabzonspor, care a lăsat pe toată lumea în urmă. În ultimele meciuri de campionat, Galatasaray a remizat cu Altay Izmir (2-2) și Yeni Malatyaspor (1-1), două echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Singurul succes al turcilor, din ultimele 6 meciuri, este cel cu Marseille (4-2), pe teren propriu, în ultima etapă din Europa League. Galata este pe primul loc și câștigă grupa în cazul în care nu pierde la Roma.

Fatih Terim nu se va putea baza pe Cicâldău, omul meciului cu Marseille. Internaționalul român a fost depistat pozitiv cu Covid și va fi înlocuit de un alt internațional român. Olimpiu Moruțan va juca în în spatele lui Dervișoglu. Boey, Arda Turan și Ellabdelaoui sunt indisponibili. Nelsson și Marcao vor juca în centrul apărării. 

Galatasaray este neînvinsă în grupă, cu 3 victorii și două remize. Luând în calcul și preliminariile, turcii au 9 meciuri consecutive fără eșec, 5 victorii și 4 rezultate de egalitate. Ultimul meci pierdut este cel cu Rangers, din octombrie anul trecut, 1-2, rezultat care i-a lăsat pe turci în afara cupelor europene. În deplasare, Galata nu a luat gol. A remizat cu Marseille și a câștigat pe final la Moscova (1-0). 

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Strakosha
Fundași Lazzari, Acerbi, L. Felipe, Marusic
Mijlocaşi M. Savic, Cataldi, Basic
Atacanţi F. Anderson, Muriqi, Pedro
Galatasaray Echipă probabilă Galatasaray
Portar Muslera
Fundași Yedlin, Nelsson, Marcao, Anholt
Mijlocaşi Antalyali, Kutlu - Feghouli, Moruțan, Akturkoglu
Atacanţi Dervișoglu

Statistica meciurilor directe Lazio v Galatasaray

În tur a fost 1-0 pentru Galatasaray. Lazio a câștigat cele două meciuri de pe teren propriu, 3-1 în 2016, în Europa League, și 1-0 în 2001, în Liga Campionilor. 

Cote pentru Lazio v Galatasaray

Lazio are 1.65 la victorie. Tot atât e și cota pentru un meci cu cel puțin 3 goluri. 

Lazio vs Galatasaray Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Lazio încearcă să-și dea un restart după rezultatele mai slabe din ultima perioadă. O victorie cu Galatasaray ar însemna locul 1 în grupă și un sfârșit de an mai liniștit. Cred că italienii vor juca foarte ofensiv încă din prima repriză și vom vedea cel puțin un gol înainte de pauză. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta Over 1 în prima repriză, cu miza returnată în cazul în care avem un singur gol până la odihnă.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici