1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Inter vs Getafe. Ponturi Pariuri Europa League, 05.08.2020. Revin meciurile europene

Inter vs Getafe. Ponturi Pariuri Europa League, 05.08.2020. Revin meciurile europene

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-08-04 15:56:00

Fotbal Europa League

05 August 2020, 22:00

Inter Milano

Inter Milano

versus
Getafe

Getafe

2.15

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Inter Milano v Getafe

Inter și Getafe se întâlnesc la Gelsenkirchen, într-o manșă unică din optimile de finală ale Europa League. Nerazzurri, care au terminat pe locul secund în Serie A, sunt favoriți în fața echipei lui Bordalas, care a avut un final dezamăgitor de sezon și a terminat în afara locurilor de cupe europene. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Inter Milano: Forma echipei, știri și statistici

Inter a încheiat sezonul pe poziția secundă, la un punct în spatele campioanei Juventus. Echipa lui Antonio Conte nu s-a putut implica în lupta pentru titlu, dar a arătat că are potențial s-o facă în sezonul următor. Europa League e un obiectiv pentru Inter, iar Conte își dorește să câștige un trofeu european, ceea ce n-a putut face în perioada în care a antrenat-o pe Juventus. În ultimele 4 meciuri de campionat, Inter nu a luat gol și a câștigat ultimele 3 partide, între care cu Napoli și Atalanta. 

Inter a rezolvat transferul lui Alexis Sanchez, care va rămâne în următoarele 3 sezoane pe Meazza, și a fost trecut pe lista trimisă la UEFA. N-ar fi exclus ca chilianul să fie titular, alături de Lukaku. Lautaro Martinez ar urma să fie doar rezervă. Vecino a fost scos de pe lista UEFA, din pricina unor probleme medicale și nici Sensi nu va putea juca în Germania. Barella și Borja Valero se vor lupta pentru locul din spatele vârfurilor. În defensivă, nu vor fi mari surprize față de meciul de la Bergamo. E posibil ca Skriniar să rămână pe banca de rezerve.

Venită din UEFA Champions League, unde a terminat pe locul 3 o grupă cu Barcelona, Borussia Dortmund și Slavia Praga, Inter a eliminat-o în saisprezecimi pe Ludogorets - 2-0 și 2-1. 

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

Getafe este, cel puțin la prima vedere, o echipă mult mai puțin periculoasă decât în martie, atunci când ar fi trebuit să se joace dubla cu Inter. La acea vreme, echipa lui Bordalas era într-o formă excelentă, tocmai o eliminase pe Ajax în șaisprezecimi și visa la un loc de Liga Campionilor. Între timp, echipa de la marginea Madridului s-a prăbușit după reluarea campionatului și a terminat în afara locurilor de cupe europene. După un singur succes în ultimele 11 etape de campionat, Getafe s-a clasat pe locul 8, la două puncte în spatele Granadei, iar singura șansă de a juca din nou în Europa e să câștige trofeul. O misiune imposibilă, trebuie să recunoaștem. Marea problemă a lui Getafe e lipsa ritmului. În Spania, campionatul s-a încheiat de mai bine de două săptămâni. 

Bordalas nu are probleme de lot, astfel încât poate trimite în teren cea mai bună formulă de echipă. Va fi, probabil, un 4-4-2, la fel ca în ultima etapă de campionat, cu Angel Rodriguez și Jaime Mata în ofensivă. Cei doi au marcat 21 de goluri în campionat, iar în Europa League au mai dat încă șase. Arambari și Maksimovic vor forma cuplul de mijlocași centrali, iar Nyom va fi folosit tot mijlocaș dreapta. 

În Europa League, Getafe a câștigat 4 dintre meciurile din grupa din care au mai făcut parte Basel, Krasnodar și Trabzonspor, iar în șaisprezecimi a eliminat-o pe Ajax, 2-0 și 1-2. Problema e că echipa lui Bordalas a marcat un singur gol în ultimele 6 meciuri de campionat, 1-3 cu Villarreal. În rest, 3 eșecuri la zero și două remize albe.

Echipe probabile

Inter Milano Echipă probabilă Inter Milano
Portar Handanovic
Fundași Godin, De Vrij, Bastoni
Mijlocaşi Candreva, Brozovic, Gagliardini, Young
Atacanţi Barella - Lukaku, Alexis
Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar Chichizola
Fundași Suarez, Dakonam, Etxeita, Olivera
Mijlocaşi Nyom, Arambarri, Maksimovic, Cucurella
Atacanţi Angel Rodriguez, Mata

Statistica meciurilor directe Inter Milano v Getafe

E prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Cote pentru Inter Milano v Getafe

Inter are 1.67 la victorie, iar un handicap european vine cu o cotă de 2.80. 

Inter Milano vs Getafe Pont: Inter HA (-1)

Inter a terminat sezonul într-o notă pozitivă, cu 3 victorii la zero, între care și cele cu Napoli și Atalanta. În ciuda tensiunilor provocate de ieșirile lui Antonio Conte, Inter e mare favorită și nu văd cum s-ar putea împiedica de un adversar care a terminat sezonul în urmă cu două săptămâni și a avut un singur succes în ultimele 10 etape din La Liga. Mizez pe un HA (-1), caz în care miza e returnată la un succes la limită al Interului. Unibet oferă cea mai bună cotă.

Miza: 9/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Inter Milano vs Getafe Pont: Inter Milano victorie

Pont pentru #biletulzilei. Inter Milano a terminat pe locul secund Serie A după o luptă foarte interesantă în 3 cu Lazio și Atalanta, trecând în ultima etapă 2-0 chiar de echipa din Bergamo. Forma lui Inter este astfel foarte bună, venind după 3 victorii consecutive la zero și arătând un joc foarte exact atât pe faza ofensivă cât și în apărare. Getafe are o serie de probleme aici, echipa fiind în degringoladă, având o singură victorie în ultimele 10 etape din La Liga. Astfel, dintr-o echipă care se lupta pentru un loc de Champions League, Getafe a terminat abia pe 8 campionatul, în afara cupelor europene, jocul fiind constant slab după pauză. În plus campionatul în Spania s-a terminat acum 2 săptămâni iar Getafe va avea un ritm de joc mult mai scăzut decât oponenta de astăzi. Consider astfel că Inter se va impune, pariul mergând pe victoria lor la o cotă oferită de Unibet.

Miza: 1/10
Cota: 1.64
Status: Castigat

Inter Milano vs Getafe Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Inter are toate atu-urile de partea ei. Este în formă sportivă excelentă, abia ce a încheiat Serie A pe locul 2 cu două victorii la 0 cu Napoli și Atalanta, iar Getafe se află la polul opus, a terminat în genunchi un sezon ce a pornit promițător dar încheiat în afara cupelor europene. Cota pe care o pariez este destul de riscantă, dar merită o miză medie având în vedere că pe teren se află gheata de aur a Europei, Immobile.

Miza: 5/10
Cota: 8.50
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici