1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Hapoel Beer Sheva vs Bayer Leverkusen - Ponturi pariuri fotbal, Europa League, 05.11.2020. Forța germană în acțiune

Hapoel Beer Sheva vs Bayer Leverkusen - Ponturi pariuri fotbal, Europa League, 05.11.2020. Forța germană în acțiune

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2020-11-05 08:17:00

Fotbal Europa League

05 Noiembrie 2020, 19:55

Hapoel Beer Sheva

Hapoel Beer Sheva

versus
Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

1.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hapoel Beer Sheva v Bayer Leverkusen

Grupa C este cea mai echilibrată grupă din Europa League după două etape: toate cele 4 echipe au câte 3 puncte! Mai exact, toate meciurile de până acum au fost câștigate de gazde, astfel încât fiecare echipă are câte o victorie și o înfrângere.

Etapa a treia programează partidele: Hapoel Beer Sheva - Bayer Leverkusen și Slavia Praga - Nice. Meciul din Israel se va disputa la Petah Tikva, un cartier al Tel Aviv-ului.

Urmărind "turarea motoarelor" de către echipeloe germane angrenate în cupele europene, pronosticul pentru acest meci înclină spre un succes al oaspeților, în săptămâna în care toate cele 4 echipe germane din Champions League au obținut victorii importante și convingătoare (Salzburg - Bayern München 2-6, Șahtior Donețk - Borussia Mönchengladbach 0-6, Club Brugge - Borussia Dortmund 0-3, RB Leipzig - PSG 2-1). A fost săptămâna magică a fotbalului german în Champions League (4 victorii din 4, golaveraj 17-3), urmează Europa League!

În analiza de mai jos găsiți argumente pentru a paria pe Bayer Leverkusen.

Hapoel Beer Sheva: Forma echipei, știri și statistici

Hapoel Beer Sheva a încheiat ediția trecută a campionatului israelian pe locul 4, la 20 de puncte de campioana Maccabi Tel Aviv (44 / 64). Ulterior, echipa antrenată de Yosef Abukasis (50 de ani) a avut un parcurs foarte bun în Europa League, cu 5 victorii în 6 meciuri:

* 3-0 (a) cu Dinamo Batumi (Georgia) - turul 1 preliminar

* 2-1 (d) cu Laçi (Albania) - turul 2 preliminar

* 3-0 (a) cu Motterwell (Scoția) - turul 3 preliminar

* 1-0 (a) cu Viktoria Plzen (Cehia) - play-off

* 3-1 (a) cu Slavia Praga (Cehia) - grupă

* 0-1 (d) cu Nice (Franța) - grupă

De remarcat faptul că echipa israeliană a fost spaima formațiilor din Cehia, eliminând Viktoria Plzen și câștigând în grupă în fața campioanei Slavia Praga! Remarcabil și succesul net, 3-0, cu scoțienii de la Motherwell.

În schimb, în prima ligă israeliană, Beer Sheva a avut un start modest, obținând doar 5 puncte în primele 4 etape și aflându-se momentan pe locul 9 (din 14). După o victorie în prima etapă (3-2 cu Maccabi Netanya), au urmat o înfrângere și două remize.

Parcursul din campionat:

* 2-2 (a) cu Bnei Sakhnin

* 0-0 (d) cu Maccabi Tel Aviv

* 1-3 (d) cu Maccabi Haifa

* 3-2 cu Maccabi Netanya

Antrenorul Abukasis se bazează pe un lot dominat numeric de fotbaliști israelieni, cărora le-a adăugat patru "stranieri" valoroși: olandezul Acolatse, portughezii Miguel Vitor șo Josué, columbianul Agudelo. Aceștia au marcat 10 din cele 12 goluri ale echipei israeliene în actuala campanie din Europa League (Josué 4, Acolatse 3, Agudelo 2, Miguel Vitor 1).

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

Bayer Leverkusen traversează o perioadă foarte bună. Are o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri disputate, iar în Bundesliga se află momentan pe locul 4, cu 12 puncte după 6 etape. Echipa lui Peter Bosz a dat "o căruță de goluri", obținând victorii cu 6-2 (cu Nice), 4-2 (la Freiburg) sau 3-1 (cu Augsburg).

Golgeterul echipei este argentinianul Lucas Alario (28 de ani), care, cu 5 goluri în primele 6 etape, este al treilea golgeter al Bundesligii, la egalitate cu "taifunul" norvegian Haaland (Dortmund), după polonezul Lewandowski (Bayern München / 10 goluri) și croatul Kramaric (Hoffenheim / 6 goluri).

În teribilul 6-2 aplicat francezilor de la Nice, în 11-le de start s-au regăsit doar 3 jucători germani (S. Bender, L. Bender, Amiri), iar pe parcurs au mai intrat alți 3 (Bellarabi, Wirtz, Tah). Echipa e dominată de "stranieri"

Ultimele 5 meciuri:

* 4-2 (d) cu Freiburg

* 0-1 (d) cu Slavia Praga

* 3-1 (a) cu Augsburg

* 6-2 (a) cu Nice

* 1-0 (d) cu Mainz

Echipe probabile

Hapoel Beer Sheva Echipă probabilă Hapoel Beer Sheva
Portar Levita
Fundași Dadya, Taha, Miguel Vitor, Kabha, Goldberg
Mijlocaşi Sallalich, Bareiro, Josue, Acolatse
Atacanţi Agudelo
Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Hradecky
Fundași L. Bender, S. Bender, Tapsoba, Wendell
Mijlocaşi Bailey, Palacios, Baumgartlinger, Amiri, Diaby
Atacanţi Alario

Statistica meciurilor directe Hapoel Beer Sheva v Bayer Leverkusen

Nu au existat confruntări directe între cele două echipe.

Cote pentru Hapoel Beer Sheva v Bayer Leverkusen

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Pauză/final: 2/2 (cota 2,10)

* Total goluri oaspeți: 2+ (cota 1,43).

Hapoel Beer Sheva vs Bayer Leverkusen Pont: Victorie Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen va încerca să-și consolideze poziția de lider, pe care după două etape o are la golaveraj, grație unui convingător 6-2 cu francezii de la Nice, dar la egalitate de puncte inclusiv cu ultima clasată (aceeași Nice)! Formația germană a rămas cu doar 3 puncte pentru că a pierdut, oarecum surprinzător, în deplasarea de la Praga (0-1 cu Slavia lui Nicușor Stanciu). Echipa antrenată de olandezul Peter Bosz (56 de ani) are un parcurs foarte bun în Bundesliga, fiind o adevărată "mașină de marcat goluri". E de așteptat să-și fructifice forța ofensivă și organizarea tactică și în deplasarea din Israel, chiar dacă vor fi câteva modificări față de echipa de bază.

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Hapoel Beer Sheva vs Bayer Leverkusen Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Leverkusen va trata meciul mai atent după pățania din deplasarea din Cehia când aspirinele au prins o durere de cap cu 0-1, așa că văd un Leverkusen concentrat ca în succesul cu Nice cu 6-2. Echipa din Israel va fi însă o nucă tare, Slavia Praga pierzând cu 1-3 aici, dar după cum se vede, au fost marcate 4 goluri. O să mizez pe un meci cu goluri rapide și chiar dacă am o cotă destul de mică oferită de Unibet pariuri sportive, nu risc mai mult.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici