1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Granada vs PSV – Ponturi Pariuri Europa League 03.12.2020. Duel între fruntașele grupei

Granada vs PSV – Ponturi Pariuri Europa League 03.12.2020. Duel între fruntașele grupei

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2020-12-02 19:37:00

Fotbal Europa League

03 Decembrie 2020, 22:00

Granada

Granada

versus
PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

1.74

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Granada v PSV Eindhoven

Se joacă manșa a doua între primele două echipe din Grupa E, Granada și PSV. Cele două echipe au până acum 10, respectiv 6 puncte și au luat avans în fața echipelor PAOK și Omonia. Meciul se va juca joi seară, la orele 22:00 pe Arena Nuevo Los Cármenes sub conducerea arbitrului israelian Reinshreiber. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma celor două echipe și un pont recomandat.

 

Granada: Forma echipei, știri și statistici

Granada este lider de grupă după ce a acumulat 10 puncte în 4 meciuri. Este singura echipă neînvinsă dintre cele 4, cu 2 victorii și o remiză.

Primul meci din grupe a fost chiar cu adversara de astăzi, PSV. Formația olandeză a condus la pauză, însă spaniolii au revenit cu goluri spectaculoase în minutele 57 și 66. Molina și Machis au fost autorii celor două goluri. A urmat partida cu PAOK, încheiată sec 0:0. Meciul a fost relativ echilibrat, cu 18 ocazii de gol, 5 pe poartă. Granada nu a avut emoții în deplasarea la Omonia, câștigând clar cu 2:0 în față unei echipe care a jucat în 10 oameni mai mult de jumătate de meci. Returul a pus probleme formației spaniole. Granada a condus la pauză, iar Omonia a egalat la jumătatea reprizei secunde. După mai puțin de un sfert de oră, spaniolii au reușit să preia conducerea din nou. 2:1 s-a încheiat meciul, aducând 3 puncte importante Granadei.

Lucrurile nu stau la fel de bine în campionatul intern. Granada ocupă locul 8 în La Liga, după 4 victorii, 4 înfrângeri și 2 egaluri. Golaverajul echipei este negativ, cu 11 goluri marcate și 17 primite. Are în spate 3 etape pierdute, așa cum se poate vedea mai jos. Se concentrează pe cupele europene și are rezultate bune, motiv pentru care o găsim în fruntea clasamentului Grupei E.

29.11.20               LL            Celta Vigo           Granada              3 : 1       

26.11.20               EL            Granada              Omonia               2 : 1       

22.11.20               LL            Granada              Valladolid            1 : 3       

08.11.20               LL            Real Sociedad   Granada              2 : 0       

05.11.20               EL            Omonia               Granada              0 : 2       

Formația spaniolă va avea câțiva absenți, în special în partea de mijloc și în apărare. Mă refer la fundașii Diaz și Lozano și la mijlocașii Kenedy, Montoro și Fede. Toți au probleme medicale în urmă unor accidentari.

PSV Eindhoven: Forma echipei, știri și statistici

PSV ocupă locul secund în această grupă, cu 6 puncte, după ce a câștigat jumătate din cele 4 etape jucate. În aceste meciuri a înscris 7 goluri, încasând 9. În toate aceste partide jucate de PSV s-a marcat de fiecare dată la ambele porți.

În prima rundă, PSV a primit vizita adversarei de astăzi, în fața căreia a pierdut cu 2:1. A urmat o victorie pe terenul Omoniei, meci încheiat cu 2:1. Ambele echipe au înscris încă din prima repriză. A urmat un meci extrem de greu pe terenul lui PAOK. Deși PSV a condus la pauză, PAOK a revenit spectaculos marcând de 4 ori în poarta olandezilor. PSV și-a luat revanșa repede în manșa secundă. A câștigat cu 3:2, deși era condusă la pauză cu 2:1. Gakpo, Malen și Madueke au înscris pentru PSV.

În Eredivisie, PSV ocupă locul 3. Are una dintre cele mai puternice ofensive, cu 21 goluri marcate în 10 etape. Malen este golgheterul echipei cu 6 reușite, iar Madueke îl urmează cu 4 goluri. Are în spate 4 etape fără înfrângere, semn că reușește să mențină ritmul în ambele competiții.

Așa arată cele mai recente rezultate obținute de PSV, 3 victorii un egal și un eșec. În meciurile din grupa, PSV le-a încheiat pe toate cu goluri la ambele porți. 4 din cele 5 deplasări din campionatul intern au adus goluri din partea ambelor echipe.

29.11.20               ERE         PSV        Sparta R               1 : 0      

26.11.20               EL            PSV                        PAOK    3 : 2      

22.11.20               ERE         Twente                 PSV        1 : 1      

08.11.20               ERE         PSV        Willem II             3 : 0      

05.11.20               EL            PAOK                    PSV        4 : 1      

Ihattaren și Thomas sunt singurii jucători anunțați ca fiind indisponibili.

Statistica meciurilor directe Granada v PSV Eindhoven

Aceasta este singura întâlnire dintre PSV și Granada.

22.10.20               EL            PSV        Granada              1 : 2

Cote pentru Granada v PSV Eindhoven

Găsim la Netbet pariuri profitabile pentru acest meci. Cota pentru GG este 1.74 și este recomandarea mea în această confruntare. Dacă alegem varianta de peste 2.5 goluri ne putem dubla banii.

Granada vs PSV Eindhoven Pont: Ambele marchează

Mă aștept că acest meci să fie unul destul de disputat, având în vedere că se întâlnesc cele mai bune două echipe din grupă. PSV a marcat și a primit gol în fiecare din cele 4 etape, iar Granada trebuie să apere rezultatul din tur. Mă aștept ca ambele echipe să își fructifice ocaziile în acest meci important.

Miza: 8/10
Cota: 1.74
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici