1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Granada - Manchester United Ponturi Pariuri Europa League, 08.04.2021. Granada încercă imposibilul, pentru a doua oară!

Granada - Manchester United Ponturi Pariuri Europa League, 08.04.2021. Granada încercă imposibilul, pentru a doua oară!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-04-07 12:06:00

Fotbal Europa League

08 Aprilie 2021, 22:00

Granada

Granada

versus
Manchester United

Manchester United

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Granada v Manchester United

Joi seara sunt programate partidele din prima manșă a sferturilor de finală ale Europa League. Una dintre ele va avea loc pe stadionul Nuevo Los Carmenes, unde Granada va primi vizita celor de la Manchester United. Se anunță o dublă manșă dezechilibrată, în care "Diavolii Roșii" sunt favoriți. Este prima întălnire între cele două echipe.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

 

Granada: Forma echipei, știri și statistici

În urma cu doi, cu Diego Martinez pe banca tehnică, Granada a promovat în La Liga, unde în primul sezon a obținut un loc în preliminariile Europa League. Până acum n-a evoluat niciodată într-o competiție europeană și nimeni nu se aștepta să ajungă până în sferturile de finală.

În cele trei partide jucate înainte de a intra în grupe, n-a avut emoții. S-a impus de fiecare dată la cel puțin două goluri diferență: 4-0 cu Teuta, 2-0 cu Locomotive Tibilisi și 3-1 cu Malmo. Greul a început odată cu calificarea în grupe, unde s-a descurcat nesperat de bine. În total a suferit doar o singură infragere, pe teren propriu cu PSV, dar s-a clasat pe locul secund, în fața celor de la PAOK. La tragerea la sorți n-a avut noroc, a picat cu Napoli. Evident, a pornit cu șansa a doua, dar după victoria obținută pe teren propriu cu 2-0, cotele pentru calificare s-au echilibrat. Pe stadionul Diego Armando Maradona a practic un fotbal defensiv și a obținut calificarea mult dorită. Cu Molde lucrurile au stat cu totul diferit. S-a impus cu 3-2 la general, dar n-a avut emoții deloc.

În campionatul intern lucrurile nu merg conform planului. Cu nouă etape înainte de finalul sezonului, se află doar pe locul nouă cu 36 de puncte și cel mai probabil nu va prinde locurile europene. În weekendul precedent a primit vizita celor de la Villarreal și așa cum era de așteptat, a pierdut la scor de neprezentare. Gerard Moreno a reușit o triplă pentru "Submarinul Galben", fără mare efort.

Principalul pericol pentru poarta adversă este Roberto Soldado, cel care timp de doi ani a jucat în Premier League, la Tottenham. Columbianul Yangel Herrera nu trebuie trecut cu vedere. Traversează o perioadă foarte bună, doar că la finalul sezonului se va întoarce la Manchester City.

Neyder Lozano, Luis Suarez, Luis Milla și Quini sunt indisponibili pentru acest duel.

 

 

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Manchester United este principala favorită la cucerirea trofeului Europa League și are șanse bune să repete performanța din sezonul 2016-2017, când a cucerit acest trofeu. Ole Gunnar Solskjaer încă n-a cucerit nimic în acești doi ani, de când se află pe Old Trafford, iar acum pare hotărât să adauge un trofeu în vitrina clubului.

Eliminarea din Liga Campionilor a fost una dureroasă, dar jucătorii au trecut peste. De atunci, a mai părăsit două competiții. În EFL Cup a fost învinsă de Manchester City, în timp ce din FA Cup a fost scoasă de Leicester City. În optimile de finală s-a duelat cu echipa lui Zlatan Ibrahimovic, AC Milan. După remiza, 1-1, obținută pe teren propriu, în manșa secundă a avut emoții în privința calificării. Reușita lui Paul Pogba a adus liniștea în rândul suporterilor, iar partida s-a încheiat doar cu un gol marcat.

În Premier League nu mai are nicio șansă la primul loc. Manchester City are un avans de 14 puncte, cu opt etape înainte de finalul sezonului. Trebuie să se mulțumească cu locul secund, dar trebuie să fie extrem de atentă, deoarece Leicester City se află la doar patru lungimi. În urmă cu câteva zile a avut un meci greu cu Brighton. A fost nevoită să revină de la 0-1, după ce Danny Welbeck a marcat pentru oaspeți. Marcus Rashford a restabili egalitatea, iar Mason Greenwood a marcat golul victoriei, cu zece minute înainte de fluierul de final.

Anthony Marțial este accidentat, iar Marcus Rashford incert și din aceste motive, Edison Cavani va fi folosit în atac, cel care n-a jucat  niciun minut în cele patru partide de Europa League. Eric Bailly a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar Juan Mata și Phil Jones sunt în continuare indisponibili.

 

 

Echipe probabile

Granada Echipă probabilă Granada
Portar Silva
Fundași Diaz, Douarte, Sanchez, Vallejo
Mijlocaşi Puertas, Herrera, Molina, Gonalons, Kenedy
Atacanţi Soldado
Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar Gea
Fundași Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw
Mijlocaşi Greenwood, McTominay, Fernandes, Fred, Pogba
Atacanţi Cavani

Statistica meciurilor directe Granada v Manchester United

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Granada v Manchester United

Având în vedere forța celor de la United, Granada nu cred că va scăpa doar cu un gol primit. Betano pariuri sportive oferă o cotă de 1.80, pentru cel puțin două goluri marcate de Manchester.

Granada vs Manchester United Pont: Manchester United -0.5 (Handicap asiatic)

Fără doar și poate, Manchester United este favorită certă la califacarea în semifinale. Este singura șansă la un trofeu și din acest motiv, Solskjaer va trimite pe teren cei mai buni jucători. Granada încearcă imposibilul, cei drept, n-ar fi pentru prima oară. Cu Napoli a reușit, dar acum șansele sunt mult mai reduse. În ultimele meciuri oficiale n-a arătat deloc bine, mai ales în defensivă. În trei partide a primit șapte goluri și a marcat doar două. Diferența de valoare și de experiență între cele două echipe este enorm de mare, tocmai din aceste motive o să mizez pe victoria oaspeților.

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici