Share

Pont pentru Ferencváros TC - ȚSKA Moscova, Liga Europa: Cele din urmă

Liga Europa

Cota: 1.43

Adaugat de: Răzvan Toma

07 Noi 2019 03:19 1,5k 0
Logo Ferencvaros
Logo CSKA Moscova
Ferencvaros
CSKA Moscova
VS
22:00 07 Noiembrie 2019
Fotbal Europa League

Analiză și informații pentru Ferencvaros v CSKA Moscova

După prima jumătate a meciurilor din Grupa H a Ligii Europa, Ferencváros (4 puncte) și ȚSKA Moscova (0 puncte) se situează pe locurile care le lasă afară din competiție, 3, respectiv 4. Cu toate acestea, ambele mai au șanse la calificare, chiar și ȚSKA chiar dacă n-a acumulat până acum vreun punct. Pentru a reuși însă aceasta, echipa rusă nu prea mai are dreptul la eroare. Din acest motiv este obligată să abordeze ofensiv meciul de la Budapesta, căci nu mai are ce pierde. Ferencváros are și ea nevoie de victorie pentru a rămâne în trena primelor două clasate sau chiar a pătrunde pe locurile care duc mai departe. Pontul acestui joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Ferencvaros: Forma echipei, știri și statistici

E V V V V

Rezultatele sale din grupă de până acum: 1-1 (d) cu Espanyol, 0-3 (a) cu Ludogoreț și 1-0 (d) cu ȚSKA Moscova. Să le amintim și pe cele premergătoare fazei grupelor: 0-0 (d) și 4-2 (a) cu Sūduva în Cupa UEFA, iar înainte, în preliminariile Ligii Campionilor, 2-1 (a) și 3-2 (d) cu Ludogoreț, 3-1 (a) și 1-1 (d) cu Valletta, 1-1 (d) și 0-4 (a) cu Dinamo Zagreb. Se poate constata că este o echipă imprevizibilă, inconstantă, care poate realiza în egală măsură scoruri bune sau rele, atunci când te aștepți mai puțin. În propriul campionat se descură mai bine, este pe locul 3 cu același număr de puncte cu primele două, dar spre deosebire de acestea are un joc mai puțin. Dar situația din campionatele modeste, așa cum este cel din Ungaria, contează prea puțin ca evaluare în fața confruntărilor externe. De aceea nici nu voi aminti rezultatele sale interne, în afara celui din ultima etapă, 1-1 acasă cu echipa de pe locul 2, Mezökövesd-Zsóry. Mai merită menționat că a legat 6 partide consecutive oficiale, 5 din campionat și 1 din Liga Europa, de invincibilitate. Antrenorul Serghiy Rebrov nu se confruntă cu absențe.

CSKA Moscova: Forma echipei, știri și statistici

E V Î Î E

Fosta echipă a Armatei Roșii nu are un sezon prea convingător. În grupa de Liga Europa este pe ultimul loc cu 0 puncte, după ce s-au disputat jumătate dintre meciuri, iar în propriul campionat se află pe locul 5, după 15 jocuri, având 6 puncte mai puțin decât liderul Zenit. Totuși, în ultima etapă a izbutit pe terenul acesteia un rezultat remarcabil, 1-1, având în vedere contextul disputei în care aproape întreaga repriză secundă a jucat în inferioritate numerică. Rezultatele sale din grupa Ligii Europa: 1-5 (d) cu Ludogoreț, 0-2 (a) cu Espanyol și 0-1 (a) cu Ferencváros. Pentru acest meci, Viktor Gonciarenko nu va conta în continuare pe Vasin și Efremov ambii accidentați, și probabil nici pe internaționalul Dzagoev, care este incert.

Echipe probabile

Ferencvaros

Echipă probabilă Ferencvaros
Portar Dibusz
Fundași Lovrencsics, Blažić, Botka, Ćivić
Mijlocaşi Siger, Haratin, Ignatenko
Atacanţi Zubkov, F. Boli, Nguen

CSKA Moscova

Echipă probabilă CSKA Moscova
Portar Akinfeev
Fundași Karpov, Diveev, Hörður Magnússon
Mijlocaşi Fernandes, Bistrović, Ahmetov, Obliakov
Atacanţi Vlašić, Cialov, Arnór Sigurðsson

Statistica meciurilor directe Ferencvaros v CSKA Moscova

Cu toate că sunt două dintre echipele cu largi participări în cupele europene de-a lungul anilor, până la această ediție nu s-au mai întâlnit în cupele europene, partida din tur, de la Moscova (unde a fost 1-0 pentru Ferencváros), fiind prima lor confruntare.

Cote pentru Ferencvaros v CSKA Moscova

1,70 este cota pentru ambele vor înscrie.

Ferencvaros vs CSKA Moscova Pont: over 2 asiatic

Ambele echipe se află la jumătatea disputării jocurilor pe locurile 3 și 4, care înseamnă eliminare. Situația însă nu este pierdută pentru niciuna, nici măcar pentru „lanterna” grupei, ȚSKA, care are zero puncte. Echipa rusă însă este obligată să câștige toate cele trei jocuri din „retur”, începând cu acesta de la Budapesta. Ceea ce înseamnă că va aborda ofensiv această partidă. Ferencváros este o echipă imprevizibilă dar care a arătat că în jocurile inter-cluburi nu se descurcă prea bine atunci când joacă acasă. Cele două formații nu dau pe dinafară nici la capitolul goluri marcate. Totuși obligativitatea de a învinge le-ar putea împinge să devină mai penetrante.

Pont pariuri: over 2 asiatic

Miza: 7/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ferencvaros vs CSKA Moscova Pont: -1 HA ȚSKA Moscova

ȚSKA Moscova a avut un start de grupă execrabil, dar este o echipă puternică, având în componență mulți jucători de mare valoare, dovadă și recentul egal din campionat acasă la Zenit, echipă din Champions League. Rușii mai pot spera la calificare doar cu o victorie în Ungaria. Ferencvaros a câștigat la Moscova, dar pe teren propriu nu excelează. Să ne amintim doar acel 0-3 cu Ludogoreț din această grupă de Europa League. Dacă echipa rusă câștigă la un gol, ne primim înapoi banii mizați. Pariul e câștigător la o victorie a oaspeților de la două goluri în sus.

Pont pariuri: -1 HA ȚSKA Moscova

Miza: 5/10

Cota: 3.90

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

7

Castigate:

5

Pierdute:

1

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici