1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Ferencvaros – Leverkusen

Ferencvaros – Leverkusen – Ponturi Pariuri Europa League – 16.03.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-03-15 08:20:00

Fotbal - Europa League

16 Martie 2023, 22:00

Ferencvaros

Ferencvaros

versus
Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ferencvaros v Bayer Leverkusen

Pe „Puskas Arena” din Budapesta, joi seară, de la ora 22, Ferencvaros va încerca să răstoarne avantajul de două goluri a lui Leverkusen, în returul optimilor de finală ale Europa League. În prima manșă care a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână, reprezentanta Germaniei s-a impus cu scorul de 2-0 și a făcut un pas în faza următoare a competiției. Astfel, inclusiv o înfrângere la un gol diferență le-ar asigura „Aspirinelor” calificarea. Vă oferim un pont la finalul analizei.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Ferencvaros: Forma echipei, știri și statistici

După partida de joi seară, de la Leverkusen, Ferencvaros a revenit pe plan intern și a pierdut contra celor de la Puskas Academy. A fost 1-2, cu un gol marcat de „Fradi” prin Botka, în al șaselea minut de prelungire. Ferencvaros era favorită la victorie.

O înfrângere pe care putem să spunem că Ferencvaros și-o permite. Face parte dintr-un campionat pe care îl conduce fără emoții, fiind lider, cu 11 puncte peste următoarea clasată, Kecskemeti. O competiție în care Ferencvaros pare că nu are adversar.

Înfrângerea din ultimul meci oficial a fost prima pe teren propriu din 9 august 2022, de la partida cu Qarabag, din preliminariile Ligii Campionilor. De atunci, la Budapesta nu au reușit să câștige echipe precum Trabzonspor, Steaua Roșie sau AS Monaco.

Besic, Mmaee, Nguen, Owusu și Paszka sunt accidentați la Ferencvaros.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

În comparație cu Ferencvaros, Leverkusen a câștigat în campionat, după meciul tur. A fost o deplasare pe terenul celor de la Werder Bremen care s-a încheiat cu scorul de 3-2. Bakker, Frimpong și Hlozek au marcat pentru Leverkusen.

A fost a treia victorie consecutivă a „Aspirinelor”. În Bundesliga, Leverkusen este de abia pe poziția a 9-a, cu 34 de puncte. Va trebui să tragă tare pentru a încerca să ajungă pe unul dintre locurile care duc în viitoarea ediție a competițiilor europene. Mai sunt 10 etape de disputat, iar diferența față de locul 6 este de... șase puncte.

Pentru Leverkusen, după meciuld de la Budapesta va urma derby-ul de pe teren propriu cu Bayern Munchen.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Ferencvaros Echipă probabilă Ferencvaros
Portar Dibusz
Fundași Botka, Knoester, Abena, Civic
Mijlocaşi Vecsei, Zachariassen, Esiti
Atacanţi Traore, Baden Frederiksen, Marquinhos
Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Hradecky
Fundași Kossounou, Tah, Hinacpie
Mijlocaşi Frimpong, Palacios, Andrich, Bakker
Atacanţi Diaby, Hlozek, Adli

Statistica meciurilor directe Ferencvaros v Bayer Leverkusen

Meciul din tur nu a fost primul direct din istoria celor două echipe. Pentru că Leverkusen și Ferencvaros s-au întâlnit și în ediția 2021-2022 a Europa League, în faza grupelor.

Ca și acum, meciul tur s-a disputat în Germania, iar gazdele au câștigat cu scorul de 2-1, după ce au fost conduse cu 0-1. Mmaee a deschis scorul pentru „Fradi” după mai puțin de 10 minute de la fluierul de start. Leverkusen a restabilit egalitatea prin Palacios, apoi a marcat golul decisiv, în partea secundă, prin Wirtz. Toți cei trei marcatori se află și acum în loturile celor două echipe.

În retur, când Leverkusen era deja calificată, iar Ferencvaros nu mai avea nicio șansă, maghiarii au câștigat cu 1-0, în ultimul meci al grupei.

Leverkusen, precisă în tur.

Două șuturi pe poartă a avut Leverkusen în meciul tur cu Ferencvaros și a marcat de două ori. Demirbay a punctat primul după 10 minute de la fluierul de start, iar pe final de partidă cel care a majorat diferența a fost Tapsoba.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Ferencvaros v Bayer Leverkusen

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că ambele echipe vor marca și vor fi cel puțin trei goluri (GG3+), la o cotă de 2,05 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Pont: Ambele marchează (GG)

Ferencvaros nu are încotro și va trebui să iasă la atac, pentru a avea o șansă. Astfel că se va vulnerabiliza, iar Leverkusen este o echipă care duce repede mingea în atac și știe că cel puțin un gol marcat ar încheia definitiv calculele calificării. În precedentele meciuri europene disputate pe teren propriu, Ferencvaros a reușit să înscrie cel puțin un gol, indiferent cine a fost adversarul. Iar în ceea ce o privește pe Leverkusen, șapte din ultimele opt meciuri s-au încheiat cu goluri de ambele părți. Mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca cel puțin un gol joi seară, la Budapesta, la o cotă de 1,67 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici