1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. FC Copenhaga vs Rijeka – Ponturi Pariuri Europa League 01.10.2020

FC Copenhaga vs Rijeka – Ponturi Pariuri Europa League 01.10.2020

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2020-09-30 17:04:00

Fotbal Europa League

01 Octombrie 2020, 21:00

FC Copenhaga

FC Copenhaga

versus
Rijeka

Rijeka

1.54

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru FC Copenhaga v Rijeka

Prima zi de lună octombrie aduce numeroase partide în calificările Europa League, printre care și duelul dintre Copenhaga și Rijeka. Este prima întâlnire dintre cele două echipe și echipa daneză pleacă cu prima șansă. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma echipelor și un pont recomandat.

FC Copenhaga: Forma echipei, știri și statistici

Copenhaga a încheiat sezonul anterior pe locul secund, la 14 puncte de Midtjylland. Nu a reușit să își mai apere trofeul, după 3 sezoane consecutive în care și-a adjudecat titlul.

Vicecampioana Danemarcei luptă pentru un loc în grupele Europa League și mai are un hop, duelul cu Rijeka. Vine după 2 victorii, 2:1 în Suedia la Goteborg și 3:0 acasă cu Piast.

A început de curând și campionatul intern din care s-au jucat 3 etape. Copenhaga nu a câștigat nicio rundă și ocupă locul 10 după 2 înfrângeri și un egal. A pierdut cu 3:2 pe terenul lui Odense și cu 2:1 acasă cu Brondby. În urmă cu 3 zile a remizat 2:2 în deplasare la Velje. De remarcat este forma bună a atacantului polonez Wilczek. A înscris în fiecare din aceste 3 etape și are un total de 4 goluri în noul sezon. Are un gol marcat și în ultimul tur de EL. Jucătorul a venit de la Goztepe, unde marcase o singură dată în tot sezonul.

Cele mai recente meciuri jucate de Copenhaga sunt dezechilibrate. După cum spuneam, nu are nicio victorie în primele 3 etape de campionat, dar cel mai probabil se concentrează momentan pe calificarea în grupele Europa League. De remarcat că a înscris în fiecare din aceste partide și toate s-au încheiat cu minimum 3 goluri.

27.09.20               SL            Vejle                     FC Copenhaga  2 : 2       

24.09.20               EL            FC Copenhaga                  Piast      3 : 0       

20.09.20               SL            FC Copenhaga  Brondby              1 : 2       

17.09.20               EL            Göteborg            FC Copenhaga  1 : 2       

13.09.20               SL            Odense                 FC Copenhaga  3 : 2       

Copenhaga nu anunță absențe notabile pentru acest duel.

Rijeka: Forma echipei, știri și statistici

Rijeka vine după un sezon destul de bun in care a încheiat pe locul 3. Un singur punct o despărțea de Lok Zagreb și 16 puncte de Dinamo Zagreb. Tot anul acesta a reușit să obțînă și a șasea Cupa din palmares, a două la rând. Singurul titlu de campioană a fost câștigat în 2017.

A jucat un singur tur, cu Kolos Kovalivka. Meciul s-a încheiat sec 0:0 și a fost trimis în prelungiri. Rijeka a reușit să înscrie de 2 ori, iar Andrijasevic a fost omul meciului cu gol și un asist.

Rijeka a început de curând campionatul intern, la fel ca adversara sa. A jucat 4 runde încheiate cu 2 victorii și 2 înfrângeri. Astfel, se află pe locul 6 cu un golaveraj negativ de 4:6. Andrijasevic s-a remarcat și aici reușind jumătate din totalul golurilor marcate.

Acestea sunt ultimele rezultate obținute de formația croată, 3 victorii și 2 eșecuri. În 4 dintre aceste meciuri s-au marcat minimum 2 goluri.

24.09.20               EL            Rijeka   Kolos Kovalivka 2 : 0

12.09.20               1HN       Osijek                   Rijeka   3 : 0      

29.08.20               1HN       Rijeka   Istra 1961            2 : 1      

21.08.20               1HN       Lok. Zagreb        Rijeka   1 : 0      

15.08.20               1HN       Rijeka                   Sibenik 2 : 1      

Nu se anunță absente notabile în lotul oaspeților.

Statistica meciurilor directe FC Copenhaga v Rijeka

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru FC Copenhaga v Rijeka

Unibet Pariuri Sportive oferă o cotă bună de 1.54 la peste 2 goluri asiatice. Varianta clasică de peste 2.5 goluri ne urcă la 2.08. Pentru ca formația daneză să marcheze de minimum 2 ori avem o cota de 1.93.

FC Copenhaga vs Rijeka Pont: Peste 2 goluri asiatic

Copenhaga este o echipă ofensivă și asta s-a văzut și în cele 2 tururi de calificare, dar și în startul noului sezon unde a înscris deja 5 goluri deși nu a câștigat vreuna din cele 3 etape. Polonezul Wilczek este într-o formă foarte bună și poate face diferența în formația daneză. Rijeka nu strălucește în apărare, în special pe teren străin unde a primit 7 goluri în ultimele 5 meciuri. Mă aștept la un meci cu ocazii multe, în special din partea gazdelor.

Miza: 8/10
Cota: 1.54
Status: Pierdut

FC Copenhaga vs Rijeka Pont: Peste 1,5 goluri

Pont pentru proiectul #cota2. Copenhaga nu a avut probleme în tururile precedente din preliminarii, câștigându-și lejer meciurile, 2-1 cu vecina scandinavă Goteborg în deplasare și apoi un categoric 3-0 pe teren propriu cu polonezii de la Piast. Rijeka nu este o formație mai valoroasă decât precedentele adversare ale danezilor. Croații chiar au avut probleme cu o formație minusculă din Ucraina, Kolos, de care a trecut greu pe teren propriu, după prelungiri. Cum Copenhaga este o formație care înscrie des și mult, este de așteptat să puncteze în poarta croaților de câteva ori, astfel încât voi alege pentru proiectul #cota2, pariul peste 1,5 goluri la o cotă oferită de Winmasters pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.33
Status: Pierdut

FC Copenhaga vs Rijeka Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Copenhaga nu are scuze dacă nu va trece de croații de la Rijeka mai ales că danezii au înscris mult în cele 2 partide precedente, 2 și 3 goluri cu echipe de calibrul celor de la Rijeka, dacă nu și un pic mai valoroase. Așadar, acest meci nu ar trebui să ridice probleme gazdei din această seară și sunt încrezător că vom fi martorii unui meci cu reușite multe și mă încumet la o cotă preluată din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 6/10
Cota: 1.90
Status: Anulat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici