1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Eintracht Frankfurt - Basel. Ponturi pariuri, Europa League, 12.03.2020. Nemții sunt puternici pe teren propriu

Eintracht Frankfurt - Basel. Ponturi pariuri, Europa League, 12.03.2020. Nemții sunt puternici pe teren propriu

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-03-11 21:51:00

Fotbal Europa League

12 Martie 2020, 19:55

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt

versus
Basel

Basel

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Eintracht Frankfurt v Basel

În turul optimilor de finală a Europa League, Eintracht Frankfurt joacă pe teren propriu cu Basel, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Frankurt a ajuns aici, după ce a elminat-o pe Salzburg, în timp ce Basel i-a eliminat pe ciprioții de la APOEL Nicosia.

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Eintracht Frankfurt încearcă să copieze parcursul din ediția trecută a Europa League și să ajungă ăcar în semifinalele competiției. Echipa pregătită de Adi Hutter a început excelent 2020, dar în ultima perioadă a fost inconstantă. Frankfurt este abia pe 12 în campionat, dar a ajuns în semifinalele Cupei Germaniei, unde o va întâlni pe Bayern Munchen. În turul anterior, nemții au dispus de campioana Austriei, Salzburg, după 4-1 pe teren propriu și 2-2 în deplasare. Andre Silva și Kamada au înscris cinci din cele șase goluri cu Salzburg și vor fi titulari și cu Basel. Antrenorul Adi Hutter o cunoaște foarte bine pe Basel, deoarece a reușit să pună capăt seriei de 8 titluri ale acesteia, câștigând campionatul Elveției cu Young Boys Berna. Bas Dost este incert pentru acest meci, dar revin în primul 11 căpitanul Abraham și Timothy Chandler, care au lipsit la înfrângerea din weekend cu Leverkusen.

Basel: Forma echipei, știri și statistici

Basel s-a calificat în optimi după un 4-0 la general cu APOEL Nicosia. Handicapul elevțienilor este că nu au mai jucat niciun meci oficial de la returul cu APOEL, deoarece campionatul elvețian a fost suspendat pe termen nelimitat. Basel este abia pe trei în Elveția, în spatele celor de la St Gallen și Young Boys. Basel a mers foarte bine în faza grupelor, unde a avut o singură înfrângere, în deplasare cu Krasnodar și un rezultat de egalitate, în rest,numai victorii, inclusiv un 1-0 pe terenul lui Getafe. O echipă care-l are antrenor pe experimentatul Marcel Koller, 59 de ani, care a antrenat ani buni în Germania. Sunt absențe importante în tabăra elvețienilor, unde nu pot evolua Kuzmanovic, Zulffi și Van Wolfswinkel

Echipe probabile

Eintracht Frankfurt Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Toure, Abraham (c), Hinteregger, N'Dicka
Mijlocaşi Hasebe, Rode - Chandler, Kamada, Kostic
Atacanţi Silva
Basel Echipă probabilă Basel
Portar Omlin
Fundași Widmer, Cömert, Alderete, Riveros
Mijlocaşi Xhaka (c), Frei - Stocker, Campo, Petretta
Atacanţi Arthur

Statistica meciurilor directe Eintracht Frankfurt v Basel

Prima întâlnire directă

Cote pentru Eintracht Frankfurt v Basel

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,75 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 2,55 pentru 1 pauză, 1 final.

Eintracht Frankfurt vs Basel Pont: Eintracht Frankfurt câștigă

Frankfurt are cinci victorii și o înfrângere pe teren propriu în 2020, pasul greșit cu Union Berlin fiind un accident. Echipa pregătită de Adi Hutter pare să se concentreze mai bine în Europa, de aceea cred că vom vedea un succes așa cum a fost cu Salzburg. Basel nu a mai jucat de două sătămâni, ceea ce va reprezenta un handicap. Este greu să te menții în formă, fără să joci, iar celor de la Basel le vor lipsi foarte mult Kuzmanovic și Van Wolfswinkel. Merg pe mâna gazdelor, care acasă nu prea iartă pe nimeni, la o cotă decentă.

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Eintracht Frankfurt vs Basel Pont: Eintracht Frankfurt peste 1,5 goluri

Eintracht a evoluat foarte bine acasă în ultima perioadă și de obicei joacă bine în fața propriilor suporteri. Acum nu va mai avea sprijinul publicului, însă tot pleacă favorită în fața elvețienilor de la Basel. Cred că vom avea un meci deschis și golurile nu vor lipsi. Mizez pe minimum 2 goluri marcate de nemți, la o cotă bună oferită de cei de la Betano!

Miza: 10/10
Cota: 1.68
Status: Pierdut

Eintracht Frankfurt vs Basel Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Frankfurt a jucat foarte bine pe teren propriu din februarie încoace, doar un eșec, excepție, dar în rest a avut victorii clare, 4 la număr, la cel puțin 2 goluri diferență, printre victime fiind și Leipzig, cu măcar un gol marcat în prima repriză. Pe acest pariu voi merge și eu mai ales că Basel nu a mai jucat de 2 săptămâni meci oficial, campionatul fiind întrerupt din cauza coronavirusului.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici