1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Djurgardens vs CFR Cluj - Ponturi pariuri turul III preliminar Europa League, 24.09.2020. Suedezii au învins greu o echipă din Gibraltar

Djurgardens vs CFR Cluj - Ponturi pariuri turul III preliminar Europa League, 24.09.2020. Suedezii au învins greu o echipă din Gibraltar

Caramavrov
Caramavrov

2020-09-23 16:58:00

Fotbal Europa League

24 Septembrie 2020, 20:00

Djurgardens

Djurgardens

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.48

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Djurgardens v CFR Cluj

Pont pentru Djurgardens vs CFR Cluj, la finalul acestei analize. Meciul se dispută în Suedia, pe 24 septembrie, de la ora 20, în turul III preliminar al Europa League.

Se joacă într-o singură manșă, echipa care se califică urmând să întâlnească în play-off învingătoarea dintre Kups (Finlanda) și Suduva (Lituania), teoretic un adversar mai accesibil.

Meciul se joacă pe un teren sintetic, ca și cel disputat de CFR în Malta, cu Floriana La Valetta, în turul I preliminar al Champions League, acolo unde echipa noastră a câștigat cu 2-0. În turul II, CFR a fost învinsă acasă de Dinamo Zagreb, după loviturile de departajare, 2-2 la finalul timpului regulamentar.

Djurgardens a eliminat-o greu pe FC Europa, din Gibraltar, în turul precedent al Europa League, 2-1, după ce a fost egalată la 1, meci jucat pe teren propriu.

Adversara CFR-ului este campioana Suediei en-titre și a fost eliminată din preliminariile Champions League de Ferencvaros, 0-2 în Ungaria.

Djurgardens: Forma echipei, știri și statistici

Djurgardens a pierdut un singur meci din ultimele 10 partide oficiale jucate în toate competițiile pe teren propriu.

Ultimul meci disputat a fost în campionatul Suediei, pe 20 septembrie, 1-1 la Ostersunds, când a fost egalată în mintul 90+1! Djurgardens se află pe locul 5 în clasamentul primei ligi, cu 32 de puncte, la numai 3 puncte de pozițiile de Europa League, și la 9 puncte de liderul Malmo, care are un meci mai mult.

Sunt probleme destul de mari de lot, 5 jucători fiind accidentați: fundașii centrali Fredrik Ulvestad - marcatorul golului decisiv pentru Djurgardens în confruntarea cu FC Europa, Erik Berg și Jesper Nyholm, mijlocașul Emmanuel Banda, și atacantul Niklas Bakroth.

Cel mai bine cotat jucător din lot este mijlocașul central Frederik Ulvestad - 1,2 milioane de euro conform transfermarkt.com. De la CFR, cel mai bine stă la acest capitol Bilel Omrani - 2,8 milioane.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR e neînvinsă în acest sezon în 6 meciuri oficiale, dacă punem la socoteală și faptul că, în timp regulamentar, a fost 2-2 cu Dinamo Zagreb. De fapt, clujenii nu au nicio înfrângere în ultimele 11 jocuri oficiale, 6 în acest sezon și ultimele 5 din precedentul.

„Djurgardens este o echipă puternică, organizată. Avem nevoie și de noroc ca să trecem mai departe. Poate au și accidentați, dar am văzut ultimele 6 meciuri ale lor și niciodată nu au folosit aceeași echipă. E clar că au foarte multe soluții. Campionatul lor e comparabil cu cel al României, iar ca să-l câștigi trebuie să fii o echipă bună. E presiune, trebuie să ne calificăm și sper să reușim”, a radiografiat Dan Petrescu adversarul de joi.

Tehnicianul clujenilor are la dispoziție tot lotul, fără Boli, plecat la începutul lunii la Samsunspor. Deac și Chipciu, ultimii accidentați, s-au refăcut și au efectuat deplasarea în Suedia.

Doar Luis Aurelio și Sylla nu au urcat în avion, deoarece nu sunt pe lista UEFA pentru acest joc.

Conform Fanatik, patronul Nelu Varga ar fi achitat o parte din restanțele finnaciare către jucători înaintea deplasării din Suedia.

Echipe probabile

Djurgardens Echipă probabilă Djurgardens
Portar Wore Bratveit
Fundași Witry, Une Larsson, Augustinsson, Kack
Mijlocaşi Edwards, Karlstrom – Radetinac, Eriksson, Chilufya
Atacanţi Holmberg
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Susic, Vinicius, Burcă, Camora
Mijlocaşi Chipciu, Bordeianu, Djokovic
Atacanţi Deac, Debeljuh, Pereira

Statistica meciurilor directe Djurgardens v CFR Cluj

Este primul meci direct din istorie între cele două combatante.

Cote pentru Djurgardens v CFR Cluj

Cea mai bună cotă pentru o victorie a campioanei României în timp regulamentar am găsit-o pe Super bet pariuri sportive: 2.05.

Dacă aveți încredere că echipa antrenată de Dan Petrescu va trece în play-off, puteți juca opțiunea „CFR se califică”, cotă 1.53 pe Betano pariuri sportive.

Djurgardens vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj DNB

CFR Cluj este o echipă în formă, și-a păstrat jucătorii importanți și are nevoie de calificare în grupe pentru a anula problemele cu banii din ultimul timp. Dan Petrescu beneficiază de tot lotul, a revenit și liderul echipei, Deac, dar și Chipciu. Debeljuh este „on fire”, poate fi un pericol permanent pentru apărarea suedeză. Djurgardens a bătut greu o formație din Gibraltar, în turul II preliminar, cred că gruparea clujeană le poate pune și mai mari probleme suedezilor. În cazul unui egal, miza este returnată.

Fotbal Europa League

CFR Cluj DNB

1.48
Djurgardens vs CFR Cluj

24 Sep 20, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 1.48
Status: Castigat

Djurgardens vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj se califică

CFR Cluj pleacă favorită în duelul din Suedia. Clujenii vin cu moralul bun în nordul Europei, după ultimele rezultate, dar Dan Petrescu îndeamnă în continuare la precauție. Chipiciu și Deac au făcut și ei deplasarea, astfel că trupa din Gruia poate ataca calificarea în play-off -ul Europa League cu tot ce au mai bun. Djurgardens este o echipă modestă din Suedia și nu văd să aibă forța să se impună în fața clujenilor. Merg pe mâna trupei lui Dan Petrescu și mizez pe calificarea acesteia în play-off. Cota oferită de Betano este una bună!

Miza: 9/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici