1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Dinamo Zagreb vs Krasnodar. Ponturi Pariuri Fotbal Europa League, 25.02.2021

Dinamo Zagreb vs Krasnodar. Ponturi Pariuri Fotbal Europa League, 25.02.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-02-24 14:21:00

Fotbal Europa League

25 Februarie 2021, 22:00

Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb

versus
Krasnodar

Krasnodar

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dinamo Zagreb v Krasnodar

Joi cu începere de la ora 22:00 are loc partida dintre Dinamo Zagreb și Krasnodar ce contează pentru manșa retur a șaisprezecimilor Europa League. Croații au obținut o victorie importantă în Rusia, scor 3:2, ceea ce înseamnă că pornesc cu prima șansă la calificare. Dar vor reuși ei să o obțină atât de ușor? Vom încerca să aflăm în cele ce urmează, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic de cotă 1.65.

Dinamo Zagreb: Forma echipei, știri și statistici

Aceasta este lider în prima ligă croată cu 48 de puncte (15/3/3), însă la egalitate cu Osijek, așa că titlul este departe de a fi decis. Campioana Croației este într-o formă bună, venind după patru victorii consecutive în toate competițiile, din care trei la zero (excepție făcând partida tur cu Krasnodar).

Dinamo Zagreb a avut o evoluție impresionantă și în grupa sa de Europa League pe care a terminat-o neînvinsă (4/2/0), doar alte cinci formații reușind această performanță în actuala stagiune.

De remarcat faptul că Dinamo Zagreb nu a jucat în competiția internă în această săptămână, astfel încât jucătorii lui Z. Mamić sunt destul de odihniți. Bartol Franjic a văzut cartonașul galben în partida tur, acesta fiind acum suspendat pentru partida de joi. Totuși Mamic are la dispoziție suficiente alternative, Sadegh Moharrami fiind singurul indisponibil din tabăra gazdelor.

Trebuie menționat și că Dinamo Zagreb nu a mai pierdut acasă în Europa League din 2014, interval în care a obținut nouă victorii și trei remize.

Krasnodar: Forma echipei, știri și statistici

Partida tur contra lui Dinamo Zagreb a fost primul meci oficial pentru formația rusă în acest an, campionatul în Rusia oprindu-se la mijlocul lui decembrie pentru pauza de iarnă. Între timp Krasnodar a mai jucat un meci în Cupa Rusiei cu Sochi, cu care a pierdut scor 1:2. În acest moment Krasnodar ocupă doar locul 7 în Rusia Premier League, așa că nu putem spune că a fost un sezon prea reușit pentru formația pregătită de M. Musaev.

Ari (Ariclenes da Silva Ferreira) a lipsit de la partida tur din cauza unei accidentări, dar ar putea evolua mâine după ce a intrat în meciul cu Sochi din postura de rezervă. Se vehiculează că Musaev va mai face o schimbare în primul 11 față de partida tur: îl va introduce pe Wanderson în locul lui Shapi Suleymanov.

Echipe probabile

Dinamo Zagreb Echipă probabilă Dinamo Zagreb
Portar Livakovic
Fundași Ristovski, Lauritsen, Theophile-Catherine, Gvardiol
Mijlocaşi Ivanusec, Jakic, Orsic
Atacanţi Ademi, Majer, Petkovic
Krasnodar Echipă probabilă Krasnodar
Portar Gorodov
Fundași Smolnikov, Martynovich, Kaio, Chernov
Mijlocaşi Wanderson, Olsson, Vilhena, Claesson
Atacanţi Cabella, Berg

Statistica meciurilor directe Dinamo Zagreb v Krasnodar

În partida tur Dinamo Zagreb a condus cu 1:0 și 2:1, dar a fost egalată de fiecare dată. Atiemwen a reușit totuși să marcheze în minutul 75 golul victoriei. De remarcat faptul că Krasnodar a dominat la posesie (62%), dar a avut de două ori mai puține șuturi pe poartă (patru față de nouă).

Cote pentru Dinamo Zagreb v Krasnodar

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul Sub 2.5 goluri la o cotă de 1.98 conform casei de pariuri Betano.

Dinamo Zagreb vs Krasnodar Pont: Dinamo Zagreb (0)

Dinamo Zagreb este într-o formă foarte bună, are mai multe meciuri oficiale în picioare, și a avut și avantajul de a nu juca nici un alt meci în ultima săptămână. Cu un lot aproape complet și odihnit la dispoziție, croații au toate șansele de a obține o calificare fără prea mari emoții în optimile Europa League, mai ales că ei au de regulă evoluții foarte bune pe teren propriu. Vom merge la această partidă pe o victorie a gazdelor cu miză returnată la egal.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Dinamo Zagreb vs Krasnodar Pont: Dinamo Zagreb HA+0.5

Dinamo Zagreb traversează o perioadă foarte bună, în campionatul intern fiind lider, deși este la egalitate cu Osijek. Însă fiind echipa mai valoroasă și având și un meci mai puțin, nu ar trebui să existe probleme acolo. Zagreb vine după 4 victorii consecutive, câștigând 3-2 meciul tur de aici așadar având șanse mari de calificare, până la urmă o performanță. În plus Dinamo nu a jucat meciul din weekend cu Split, așadar a avut o săptămână să pregătească această partidă, fiind odihniți. FC Krasnodar este pe locul 7 în campionatul Rusiei, echipa fiind destul de modestă, venind după o eliminare din Cupă după un 1-2 în weekend cu Sochi, practic în al doilea meci oficial al lor din 2021, ținând cont că Premier League rusesc nu a început încă. Iar în meciul tur Krasnodar nu a arătat deloc bine, având posesia însă primind 17 șuturi spre spațiul porții, având o defensivă permeabilă. Consider astfel că Zagreb este favorită, pariul mergând pe 1x la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici