1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Dinamo Brest vs Ludogorets – Ponturi Pariuri Europa League 01.10.2020

Dinamo Brest vs Ludogorets – Ponturi Pariuri Europa League 01.10.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-09-30 16:34:00

Fotbal Europa League

01 Octombrie 2020, 21:00

Dinamo Brest

Dinamo Brest

versus
Ludogorets

Ludogorets

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dinamo Brest v Ludogorets

Ziua de joi 1 octombrie este una plină de fotbal în play-off-ul Europa League, iar meciul pe care ne vom concentra atenția în paragrafele următoare este cel de la ora 21:00 dintre Dinamo Brest și Ludogorets. Partida se va juca pe Stadion Stadyen Dynama din Minsk și va fi condusă la centru de slovenul Slavko Vincic. La finalul acestei avancronici vă vom oferi și un pronostic pe echipa care ne așteptăm să se impună la finalul celor 90 de minute de joc.

Dinamo Brest: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo Brest este campioana Belarusului din 2019, atunci când a câștigat titlul cu 5 puncte peste rivala BATE Borisov. Înă anul acesta nu se descurcă nici pe departe la fel de bine, ocupând doar poziția a 7-a în clasament cu 38 de punte după 23 de etape, fiind șanse mari ca aceasta să nu prindă cupele europene.

Campioana Belarusului își poate salva sezonul printr-o calificare în premieră în grupe. Aceasta a trecut de două tururi preliminare în Champions League, învingând pe Astana (6:3) și Sarajevo (2:1), dar a pierdut cu Macabi Tel Aviv (0:1), ceea ce a trimis-o în play-off-ul Europa League.

Partida din Israel a intrat și în atenția caselor de pariuri, cota pentru victoria lui Maccabi scăzând de la 2.00 până la 1.40 din cauza sumelor mari pariate pe victoria gazdelor.

Din informațiile disponibile antrenorul S. Kovalchuk are tot lotul disponibil pentru această partidă.

Ludogorets: Forma echipei, știri și statistici

După un start ceva mai ezitant de sezon, Ludogorets pare ca și-a revenit bifând șapte victorii și un egal în ultimele nouă partide oficiale. Singurul eșec suferit în această serie a venit în turul 3 din preliminariile Ligii Campionilor pe teren propriu în fața danezilor de la Midtyland, scor 0:1. În campionat echipa lui Grigore, Moți și Keseru este lideră cu 16 puncte după 7 etape.

Ludogorets este o formație cu experiență bogată în cupele europene, iar o ratare a calificării în grupe ar fi considerată un adevărat eșec, mai ales că adversarul este unul abordabil.

Echipa bulgară a făcut marți test COVID, iar toți jucătorii au ieșit negativi. Vă reamintim că la începutul sezonului Keseru a absentat din cauza infectării cu noul Corona Virus.

Anicet și Wanderson sunt accidentați și nu vor putea evolua în acest meci.

Echipe probabile

Dinamo Brest Echipă probabilă Dinamo Brest
Portar Ignatovich
Fundași Khacheridi, Pavlovets, Pechenin, Yuzepchuk
Mijlocaşi Bykov, Kislyak, Sedko, Tweh
Atacanţi Laptev, Savitskiy
Ludogorets Echipă probabilă Ludogorets
Portar Stoyanov
Fundași Cicinho, Grigore, Moti, Nedyalkov
Mijlocaşi Badji, Alex Santana, Yankov
Atacanţi Cauly, Keseru, Tekpetey

Statistica meciurilor directe Dinamo Brest v Ludogorets

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Dinamo Brest v Ludogorets

Pentru mai multă siguranță, puteți merge și pe o calificare a bulgarilor incluzând eventuale prelungiri la o cotă de 1.93 conform casei de pariuri Betano.

Dinamo Brest vs Ludogorets Pont: Victorie Ludogorets

Dinamo Brest nu mai este la nivelul din sezonul precedent atunci când a câștigat campionatul în Belarus, acum fiind mai degrabă o echipă de mijlocul clasamentului. În schimb campioana Bulgariei este pe val, câștigând șapte din ultimele nouă meciuri oficiale. Credem că echipa oaspete este mai în formă, dar și mai valoroasă, astfel încât vom merge pe o victorie solistă a acesteia la o cotă de 1.93 conform casei de pariuri Betano. Ca argument suplimentar, trebuie să evidențiem și lipsa de experiență a gazdelor care nu au ajuns niciodată în grupele unei competiții europene. Ludogorets în schimb este obișnuită cu participări constante în grupe și credem că va ști să gestioneze mai bine acest meci decisiv.

Miza: 10/10
Cota: 1.93
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici