1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. CFR Cluj vs Roma. Ponturi Pariuri Europa League, 26.11.2020. Multe absențe în Gruia

CFR Cluj vs Roma. Ponturi Pariuri Europa League, 26.11.2020. Multe absențe în Gruia

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-25 13:43:00

Fotbal Europa League

26 Noiembrie 2020, 22:00

CFR Cluj

CFR Cluj

versus
AS Roma

AS Roma

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru CFR Cluj v AS Roma

În grupa A din Europa League, CFR Cluj primește vizita Romei într-unul dintre cele mai proaste momente din istoria recentă. Dan Petrescu are numeroase absențe, iar jocul nu merge. În plus, acel 0-5 de pe Olimpico atârnă greu în economia grupei. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj a luat-o la vale și se află în cel mai complicat moment din ultimii ani. Atmosfera din club este tensionată, iar relațiile dintre conducerea administrativă și cea tehnică nu mai sunt la fel de bune. În plus, nenumăratele probleme de lot au atras după ele cele mai proaste rezultate din ultimii 3 ani. CFR Cluj are un singur succes în ultimele 5 meciuri, 2-0 cu FC Argeș, iar Gruia, altădată inexpugnabilă, a devenit un teren obișnuit, pe care poate câștiga oricine. CFR Cluj a pierdut ultimele două meciuri jucate acasă, 1-2 cu Gaz Metan și 0-1 cu UTA, și a rămas la 6 puncte în spatele liderului FCSB. Nici în Europa League lucrurile nu stau prea bine. Eșecul clar din tur, 0-5 pe Olimpico, atârnă greu, iar Young Boys pare, în acest moment, favorită la calificare, alături de Roma. CFR trebuie să facă un rezultat bun împotriva capitolinilor și să câștige în Elveția, dat fiind că Young Boys joacă în această etapă cu ȚSKA Sofia, pe care a învins-o în urmă cu 3 săptămâni cu 3-0.

Dan Petrescu are mari probleme de lot în compartimentele care, altădată, asigurau stabilitate echipei. În defensivă, Vinicius este accidentat și nu a putut fi recuperat. Indisponibili sunt și Cestor și Manea, astfel încât Petrescu va fi nevoit să mizeze, din nou, pe Denis Ciobotariu, în cuplu cu Burcă. Nici Bălgrădean nu e în vreo formă deosebită, două dintre golurile de pe Olimpico, plus reușita lui Hora, de la ultimul meci, putându-i fi imputate portarului cluejan. Probleme sunt și la mijlocul terenului, unde Hoban a fost depistat pozitiv cu Covid 19, iar plecarea lui Bordeianu nu a putut fi acoperită. Cedric Soares nu este pe lista UEFA, astfel încât Djokovic va evolua în fața apărării. În ofensivă, CFR arată cel mai bine, Petrescu având posibilitatea de a-i folosi pe Rondon, Debeljuh și Michael Pereira.

Eșecul de la Roma a fost primul în Europa League, după 7 partide în care CFR Cluj nu pierduse. Când vine vorba de meciurile europene jucate pe teren propriu, în Europa League, CFR are, de asemenea, statistici bune. Ultimul eșec este 2-3 cu Dudelange, în vara lui 2018. De atunci, CFR Cluj a bifat 4 victorii și două remize. 

AS Roma: Forma echipei, știri și statistici

Spre deosebire de CFR Cluj, Roma este în cea mai bună formă din acest sezon. Echipa lui Paulo Fonseca vine după 4 victorii consecutive în toate competițiile, 3 în Serie A , plus succesul cu CFR din urmă cu 3 săptămâni. În campionat, Roma este echipa care a obținut cele mai multe puncte din octombrie încoace, cu 5 victorii și o remiză în ultimele 6 meciuri. În Europa League, capitolinii stau liniștiți la jumătatea drumului, cu 7 puncte după 3 partide. Culme, singura echipă pe care Roma n-a învins-o a fost ultima clasată, ȚSKA Sofia. 

La fel ca Dan Petrescu, și Paulo Fonseca se confruntă cu probleme de lot la nivelul defensivei, acolo unde are nu mai puțin de 5 absențe. Fazio și Kumbulla au fost depistați pozitiv cu Covid 19, în vreme ce Mancini, Ibanez și Smalling sunt accidentați. Dată fiind situația, antrenorul portughez va schimba sistemul. Va renunța la sistemul cu 3 și va reveni la cel cu 4 fundași. Cristante va juca alături de Juan Jesus în centrul defensivei, iar Bruno Peres și Calafiori vor asigura flancurile. Mkhitaryan, cel mai în formă jucător al Romei, va fi doar rezervă. Pellegrini și Pedro vor juca în spatele lui Borja Mayoral, care a marcat primul său gol la Roma, în meciul tur. Recuperat după Covid 19, Dzeko va fi rezervă, dar va primi minute, în perspectiva derby-ului cu Napoli de duminică. Acesta este și motivul pentru care Fonseca alege să odihnească o parte a titularilor. În afara lui Mkhitaryan, rezerve vor fi Karsdorp, Spinazzolla, Veretout și Mirante. Pastore, Zaniolo și Santon completează lista indisponibililor.

Roma a luat un singur gol în ultimele 5 meciuri, în partida cu Genoa (3-1). În Europa League, giallorossi au pierdut o singură dată, 0-2 cu Sevilla, în vară. Dacă scoatem din calcul meciul cu deținătoarea trofeului, care s-a jucat pe teren neutru, în Germania, Roma are două victorii și o remiză în ultimele 3 deplasări, asta după ce, în precedentele 3 acumulase un singur punct.

Echipe probabile

CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora
Mijlocaşi Itu, Djokovic, Păun
Atacanţi Rondon, Debeljuh, Pereira
AS Roma Echipă probabilă AS Roma
Portar P. Lopez
Fundași B. Peres, Cristante, J. Jesus, Calafiori
Mijlocaşi Diawara, Villar - C. Perez, Pellegrini, Pedro
Atacanţi B. Mayoral

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v AS Roma

Roma a câștigat 3 dintre cele 5 meciuri directe. În tur, italienii i-au administrat un sec 5-0 echipei lui Dan Petrescu. În cele două meciuri din Gruia, Roma a obținut o victorie (3-1) și un egal (1-1). 

Cote pentru CFR Cluj v AS Roma

Într-un meci cu două apărări descompletate, n-ar trebui să fie prea multe probleme în ceea ce privește numărul de goluri. Peste 2.5 goluri sunt cotate la 1.70. Un Over 1, în prima repriză, are 1.75.

CFR Cluj vs AS Roma Pont: Roma câștigă

CFR se află într-o situație foarte dificilă, cu multe absențe în apărare și în linia mediană, exact punctele forte ale echipei lui Dan Petrescu. Dacă mai punem la socoteală și rezultatele proaste din ultima perioadă, avem un tablou deloc încurajator în perspectiva returului cu AS Roma. Și italienii au absențele lor, dar acestea sunt mai puțin importante, atâta vreme cât Mkhitaryan și Borja Mayoral au început să marcheze constant. Mi-e greu să cred că Roma nu va putea câștiga în Gruia, în fața unui adversar aflat în cel mai dificil moment din ultimii ani. Superbet pariuri sportive oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru victoria giallorossilor.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici