1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Braga vs Steaua Rosie Belgrad

Braga - Steaua Rosie Belgrad Ponturi Pariuri Liga Europa, 09.12.2021. Miza este primul loc!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-12-08 20:36:00

Fotbal Liga Europa

09 Decembrie 2021, 22:00

Braga

Braga

versus
Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Braga v Steaua Roşie Belgrad

Joi, de la ora 22:00, Braga și Steaua Roșie Belgrad se vor duela pentru cele trei puncte puse în joc. Cele două fac parte din grupa F, împreună cu Midtjylland și Ludogorets. Un singur lucru s-a decis după primele cinci etape. Ludogorets nu-și va continua parcursul european, în timp ce celălate formații luptă pentru primele două locuri. Oricare dintre ele se poate clasa pe locul trei și să continue în Europa Conference League.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Braga: Forma echipei, știri și statistici

În ultimele două apărații în grupele Ligii Europa, Braga a obținut de fiecare dată calificarea în primăvara europeană. Acum se află pe locul secund în grupă și are nevoie de o victorie, deoarece Midtjylland cel mai probabil va obține toate punctele puse în joc la Razgrad. După trei victorii consecutive, etapa precedentă a pierdut în Danemarca, în ultimul minut. Fundașul lateral, Diogo Leite, a faultat în propriul careu, iar Midtjylland a transformat lovitura de la 11 metri. A pierdut o partidă importantă și și-a complicat viața. Are cel mai bun atac din grupă, dar și cea mai slabă apărare, împreună cu Ludogorets. De-a lungul istoriei a cucerit un trofeu european, în anul 2008, Cupa Intertoto. De atunci a mai jucat o finală de Liga Europa, în urmă cu zece ani, pe care a pierdut la Dublin, în fața celor de la Porto.

În campionatul intern încearcă să prindă podiumul, dar are o misiune extrem de dificilă. Cele trei mari puteri, Porto, Sporting și Benfica, domină întrecerea internă, la fel ca în anii precedenți. În cele 13 etape a strâns 25 de puncte și momentan se află pe locul patru. Obiectivul este obținerea unui loc de cupă europeană, pe care cel mai probabil îl va obține.

Căpitanul echipei, Ricardo Horta, este principalul marcator în acest sezon. În campionatul intern are nouă reușite, în timp ce în Liga Europa a ajuns la trei goluri marcate. Este de departe cel mai valoros jucător din lot, iar în urmă cu două luni a semnat un contract nou, valabil până în vara anului 2026.

Carlos Carvalhal nu poate conta pe Al Musrati, David Carmo, Vitor Tormena și Nuno Sequeira.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie Belgrad și-a început parcursul european în preliminariile Ligii Campionilor, de unde a fost eliminată de Sheriff Tiraspol. Și-a continuat drumul în Liga Europa, unde a ajuns în grupe, după ce a trecut fără probleme de CFR Cluj, scor general 6-1. În cele cinci partide jucate în grupa F a obținut 10 puncte și se află pe primul loc. Are nevoie de un rezultat de egalitate, pentru a fi sigur de prezența în play-off-ul Liga Europa. În caz contrar, poate ajunge în Europa Conference League.

În ultimele patru sezoane a dominat campionatul intern, dar acum are un adversar pe măsură, Partizan, formație care a cucerit cele mai multe titluri în Serbia. Ocupă locul secund în Super Liga, cu 50 de puncte, fiind la trei lungimi de ocupanta primului loc. Are în lot de două ori mai valoros și în mod normal ar trebui să îndeplinească obiectivul.

Principalul marcator al echipei este Aleksandar Katai, cel care are 11 reușite în campionat și cinci în meciurile europene. Are 30 de ani și câteva sezoane a petrecut în SUA, unde a jucat pe Chicago Fire și Los Angeles Galaxy. Nici Mirko Ivanic nu trebuie scos din calcul. Muntenegreanul traversează o perioadă destul de bună.

Nu sunt anunțați jucători indisponibili.

Echipe probabile

Braga Echipă probabilă Braga
Portar Matheus
Fundași Oliveira, Silva, Leita
Mijlocaşi Couto, Minero, Horta, Moura
Atacanţi Medeiros, Horta, Oliveira
Steaua Roşie Belgrad Echipă probabilă Steaua Roşie Belgrad
Portar Borjan
Fundași Gajic, Erakovic, Dragovic, Pankov
Mijlocaşi Srnic, Petrkovic, Katai
Atacanţi Kanga, Ivanic, Pavkov

Statistica meciurilor directe Braga v Steaua Roşie Belgrad

16.09.2021 Steaua Rosie Belgrad - Braga 2-1
19.12.2007 Braga - Steaua Rosie Belgrad 2-0
29.09.2005 Braga - Steaua Rosie Belgrad 1-1
15.09.2005 Steaua Rosie Belgrad - Braga 0-0

Cote pentru Braga v Steaua Roşie Belgrad

Partida tur s-a încheiat cu gol marcat de ambele formații. Pentru încă un meci de GG, Betano pariuri sportive oferă cota 1.78.

Braga vs Steaua Roşie Belgrad Pont: Braga 0 HA

Se anunță o confruntare cu scântei la Braga. Gazdele au nevoie de victorie, în timp ce oaspeții se pot mulțumi și cu un punct. Carlos Carvalhal nu are de ales, trebuie să alinieze cel mai bun 11, chiar dacă în weekend va avea un meci infernal în campionat, în compania celor de la Porto. În acest sezon, pe teren propriu a suferit doar o singură înfrângere, cu Sporting, iar în Liga Europa s-a impus de fiecare dată, 3-1 cu Midtjylland și 4-2 cu Ludogorets. Între cele două formații este o diferență de valoare, iar acest lucru cu siguranță se va vedea și pe teren.

Miza: 5/10
Cota: 1.45
Status: Anulat

Braga vs Steaua Roşie Belgrad Pont: Peste 24,5 faulturi comise

Meci de totul sau nimic in această seară în Portugalia. Braga şi Steaua Roşie Belgrad luptă pentru calificarea în primăvara UEL. Nervii vor fi intinşi la maximum, este de aşteptat să vedem multe faulturi. În meciul tur dintre cele două formații au fost comise 25 de faulturi. La Braga cu Midtylland au fost tot 25, iar în cel mai recent meci al portughezilor, cu Estoril, au fost dictate 34 de faulturi. De cealaltă parte, statisticile Stelei Roşii sunt chiar mai clare. 31 de faulturi în cea mai recentă partidă din UEL, cu Ludogorets. Anterior, sârbii au fost implicati într-o confruntare de 30 de faulturi cu Midtylland. Datele statistice sunt clare, iar miza uriaşă va face ca cele două formații să depăşească baremul de 24,5 faulturi fixat de Superbet. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici