1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Braga - Leicester City Ponturi Pariuri Europa League, 26.11.2020. Leicester este neinvinsa in grupa G.

Braga - Leicester City Ponturi Pariuri Europa League, 26.11.2020. Leicester este neinvinsa in grupa G.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-11-25 21:21:00

Fotbal Europa League

26 Noiembrie 2020, 19:55

Braga

Braga

versus
Leicester

Leicester

1.57

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Braga v Leicester

Joi, de la ora 19:55, Braga va primi vizita celor de la Leicester City, într-un meci în care se poate decide prima echipă calificată în play-off. În partida tur, Leicester s-a impus pe teren propriu cu 4-0, iar Braga a avut doar un singur șut pe spațiul porții.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Braga: Forma echipei, știri și statistici

Braga se pregătește de sărbătoare. La începutul anului 2021, va împlini 100 de ani de existență, perioadă în care a cucerit 8 trofee. Titlul n-a reușit să câștige niciodată, iar cel mai aproape a fost în sezonul 2009-2010, când s-a clasat pe locul secund, la cinci puncte de Benfica. 

Pentru actualul sezon, pe banca tehnică a fost adus Carlos Carvalhal, cel care a mai fost la Braga, în 2006, pentru o scurtă perioadă de timp. În Europa League, situația este sub control. În primele trei meciuri a suferit doar o singură înfrânge, cu Leicester, în rest a câștigat atât cu AEK, cât și cu Zorya. Cu cele șase puncte obținute, are prima șansă la locul secund.

În campionat, lucrurile merg în direcția bună, deși începutul n-a fost tocmai strălucit. În primele două etape n-a obținut niciun punct, dar acum a reușit să lege cinci victorii consecutive. A urcat până pe locul secund, cu 15 puncte și s-a apropiat la doar patru lungimi de Sporting. Înainte de pauza competițională a făcut un meci mare pe Estadio da Luz, unde s-a impus cu 3-2 în fața celor de la Benfica. Înainte de acest meci, a mai jucat în cupă, unde a trecut destul de greu de Trofense. Golul calificării a fost marcat în minutul 90+3, de Galeno. Paulinho este cel mai în formă jucător, până acum are două reușite în Europa League, dar în campionat încă n-a nimerit plasa porții.

Rui Fonte este accidentat, David Carmo suspendat, iar Fransergio a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Brendan Rogers n-a reușit să obțină un loc de Liga Campionilor în sezonul precedent, dar chiar și așa, a fost păstrat pe banca tehnică. Cel puțin până acum, nu pare o decizie greșită. 

Leicester City se află la prima apariție în Europa League. În urmă cu patru ani a mai jucat în cupele europene, în Liga Campionilor. Atunci a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost eliminată foarte greu de Atletico Madrid. Nici acum nu are emoții, momentan are maximum de puncte obținute în primele trei meciuri și de aici nu mai poate rata calificarea. A marcat în medie trei goluri pe meci și a primit doar unul singur, în meciul cu AEK, de la Tankovic. 

În Premier League a ratat șansă de a rămâne pe primul loc. Etapa precedentă n-a profitat de problemele celor de la Liverpool și a pierdut la scor de neprezentare pe Anfield. A coborât până pe locul patru, dar încă nimic nu este pierdut. Au trecut doar nouă etape, iar în această perioadă s-a descurcat neașteptat de bine. Jamie Vardy rămâne principalul pericol pentru poarta adversă. În campionat a ajuns deja la opt reușite, iar în Europa League are doar unul singur, dar a jucat doar 69 de minute. 

Caglar Soyuncu, Daniel Amartey și Islam Simani sunt indisponibili pentru această confruntare. 

Echipe probabile

Braga Echipă probabilă Braga
Portar Matheus
Fundași Seguira, Silva, Viana, Esgaio
Mijlocaşi Galeno, Horta, Castro, Musrati, Medeiros
Atacanţi Paulinho
Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar Schmeichel
Fundași Fofana, Evans, Fuchs
Mijlocaşi Albrighton, Praet, Choudhury, Thomas
Atacanţi Under, Maddison, Iheanacho

Statistica meciurilor directe Braga v Leicester

05.11.2020 Leicester - Braga 4-0

Cote pentru Braga v Leicester

Având în vedere diferența de valoare, cota 2.15 oferită de Unibet pariuri pe victoria celor de la Leicester City, ar trebui jucată.

Braga vs Leicester Pont: Leicester City 0 (Handicap asiatic)

Chiar dacă nu va alinia cel mai bun 11, Brendan Rogers are un lot valoros, cu care poate căștiga toate meciurile din grupele Europa League. Până acum merge perfect și după părerea mea nu va simți gustul înfrângerii în ultimele trei partide jucate. Braga nu este o echipă, care să poată să se bată de la egal la egal cu Leicester, iar șansele de a obține ceva din acest meci sunt destul de reduse. N-ar spune nu unui punct, dar cred că Leicester va fi cea care va obține toate cele trei puncte puse în joc.

Miza: 5/10
Cota: 1.57
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici