1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Bodo/Glimt vs Zalgiris – Ponturi Pariuri Europa League 17.09.2020.

Bodo/Glimt vs Zalgiris – Ponturi Pariuri Europa League 17.09.2020.

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2020-09-16 17:27:00

Fotbal Europa League

17 Septembrie 2020, 19:00

Bodo / Glimt

Bodo / Glimt

versus
Zalgiris Vilnius FK

Zalgiris Vilnius FK

1.43

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Bodo / Glimt v Zalgiris Vilnius FK

Bodo Glimt se va duela din nou cu o echipă din Lituania, de această dată cu Zalgiris. Partida se va desfășura joi seară, de la orele 19:00 pe Stadionul Aspmyra sub conducerea arbitrului Kralovic. Bodo este mare favorită și cu siguranță va profita de avantajul terenului propriu pentru a face spectacol. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma echipelor și un pont recomandat.

Bodo / Glimt: Forma echipei, știri și statistici

Bodo Glimt se va duela din nou cu o echipă din Lituania, de această dată cu Zalgiris. Partida se va desfășura joi seară, de la orele 19:00 pe Stadionul Aspmyra sub conducerea arbitrului Kralovic. Bodo este mare favorită și cu siguranță va profita de avantajul terenului propriu pentru a face spectacol. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma echipelor și un pont recomandat.

Bodo a ajuns lejer în turul II preliminar după ce a trecut de o altă echipă din Lituania, Kauno Zalgiris. Bodo s-a impus spectaculos cu 6:1.

Echipa norvegiană se află în plin campionat intern și ocupă poziția de lider. A luat un avans considerabil față de principala adversară, Molde și are șanse uriașe să ia primul titlu din istoria clubului.

Bodo se remarcă în acest sezon prin ofensiva sa puternică. Au trecut 17 etape și a reușit să marcheze deja peste 60 goluri. Are o medie de 3.64 goluri înscrise per meci în Eliteserien. O altă performanță surprinzătoare este faptul că Bodo nu a pierdut nicio etapă din acest sezon. Are 15 victorii și 2 remize.

Are în spate 5 meciuri încheiate cu success, victorii pe linie. În fiecare din aceste partide am văzut minimum 3 goluri.

13.09.20               ELI          Bodo/Glimt                        Odd       6 : 1       

30.08.20               ELI          Sarpsborg 08      Bodo/Glimt        0 : 3       

27.08.20               EL            Bodo/Glimt        Kauno Zalgiris    6 : 1       

22.08.20               ELI          Bodo/Glimt        Start                      6 : 0       

16.08.20               ELI          Sandefjord         Bodo/Glimt        1 : 2       

Nu se anunță jucători absenți în lotul gazdelor.

Zalgiris Vilnius FK : Forma echipei, știri și statistici

Zalgiris are meci greu în acest tur și întâlnește o echipă care traversează o formă extraordinară. În primul tur a trecut de Paide din Estonia, cu 2:0. Nu are niciun trofeu din cupele europene și nici vreo participare în finală.

Zalgiris este de asemenea în plin campionat intern. Ocupă locul secund și este la 2 puncte în spatele liderului Suduva. A jucat 16 etape care i-au adus 10 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.

Zalgiris este echipa cu cel mai puternic atac din campionat în acest moment, un total de 32 goluri, adică o medie de 2 goluri per meci. Deține momentan golgheterul campionatului, Videmont, cu 9 goluri reușite până acum.

Are un moral bun după ce a reușit calificarea în sferturile de finală ale Cupei. Are în spate 3 victorii, o remiză și un eșec.

12.09.20               CUP       Zalgiris  Kauno Zalgiris    2 : 1      

27.08.20               EL            Zalgiris                  Paide    2 : 0      

20.08.20               AL           Riteriai                  Zalgiris  2 : 2      

12.08.20               AL           Suduva                 Zalgiris  2 : 0      

07.08.20               AL           Zalgiris                  Banga   1 : 0      

Nu se anunță jucători absenți în lotul oaspeților.

Statistica meciurilor directe Bodo / Glimt v Zalgiris Vilnius FK

Este prima întâlnire dintre cele două echipe.

Cote pentru Bodo / Glimt v Zalgiris Vilnius FK

Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă de 1.43 pentru un pariu de peste 3 goluri asiatic. La varianta clasică de peste 3.5 goluri avem cota 1.71. Pentru ca Bodo să înscrie în ambele reprize cota este de 1.52.

Bodo / Glimt vs Zalgiris Vilnius FK Pont: Peste 3 goluri asiatic

Bodo este surpriza sezonului în Norvegia și a ocupat rapid poziția de lider. Deține un atac impresionant cu o medie de 3.64 goluri per etapă și a făcut spectacol și în primul tur preliminar Europa League, învingând cu 6:1. Zalgiris va avea probleme, mai ales că Bodo are avantajul terenului propriu. Norvegienii au închis meciurile de acasă din acest an cu minimum 3 goluri de fiecare dată. Mă aștept la spectacol și în această partidă.

Miza: 8/10
Cota: 1.43
Status: Castigat

Bodo / Glimt vs Zalgiris Vilnius FK Pont: Peste 2,5 goluri la pauză

Este un meci foarte dezechilibrat, Bodo Glimt fiind o adevărată mașinărie de goluri în campionatul Norvegiei, acolo unde echipele sunt mai valoroase decât Zalgiris. Bodo Glimt a marcat câte 6 goluri în cele mai recente 3 meciuri jucate pe teren propriu, așa că mă aștept la desfășurare asemănătoare a scorului, Se anunță un măcel norvegian așa că am ales nu pariu din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 3.10
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici