Share

FC Basel 1893 vs Eintracht Frankfurt/Main. Ponturi pariuri UEFA Europa League. 06.08.2020. Foarte greu de întors un 0-3

Liga Europa

Cota: 1.51

Adaugat de: Răzvan Toma

06 Aug 2020 03:13 1,6k 0
Logo Basel
Logo Eintracht Frankfurt
Basel
Eintracht Frankfurt
VS
22:00 06 August 2020
Fotbal Europa League

Analiză și informații pentru Basel v Eintracht Frankfurt

De obicei, într-o dublă eliminatorie după ce bați cu 3-0 în prima manșă, cu atât mai mult în deplasare, ești cu un pas în turul următor. Acum, cu tribunele goale, terenul pe care joci nu prea mai contează. Dar și așa, nu este imposibil dar e foarte greu să pierzi calificarea. Într-o asemenea postură se află acum FC Basel. Tocmai a terminat campionatul intern, clasându-se pe locul 3, acolo unde a stat aproape întreaga durată a sezonului. S-a descurcat însă mai bine pe plan internațional, nefiind departe de a obține o calificare importantă. Eintracht, la rându-i, s-a situat la final pe locul 9 în 1.Bundesliga, având un final în care a legat rezultate bune, care îi dau ceva încredere pentru a încerca la Basel imposibilul. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Basel: Forma echipei, știri și statistici

E E E V E

Basel nu s-a putut intercala în lupta la titlul Elveției, aflându-se mereu în spatele celor doua care s-au duelat până spre final, Young Boys și FC Sankt Gallen. Dar a „arbitrat” corect lupta dintre ele, învingându-le pe ambele în ultimele meciuri directe, pe Sankt Gallen chiar scoțând-o din luptă. De la realuarea competiției, post pandemie, a învins de 6 ori, a remizat de  4 și a pierdut de 3. La zi are adunată o serie de 7 partide consecutive fără înfrângere (3 victorii și 4 egaluri). Iată aceste rezultate în care sunt cuprinse și cele două amintite mai înainte: 3-2 (a) cu Young Boys, 4-0 (a) cu Zürich, 2-2 (d) cu Servette, 5-0 (d) cu Sankt Gallen, 4-4 (a) cu Lugano, 0-0 (d) cu Thun și 0-0 (a) cu Luzern. Să mai amintim că din punctul de vedere al cupelor europene a avut rezultate bune (printre alte învingând-o de două ori pe Getafe), suferind o singură înfrângere, 0-1 la Krasnodar, acela fiind și singurul meci internațional în care nu a marcat.

O recentă întindere l-a scos în afara acestui joc pe portarul titular Omlin. De asemenea, mai sunt indisponibili pentru partida cu Eintracht mai vechii accidentați Ramires, Zuffi și Pululu.

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

V E V V Î

Chiar dacă la un moment dat a reușit să o surclaseze pe Bayern München, finalmente Eintracht a avut un sezon sub cel precedent, având multe rezultate contradictorii. După reluarea competiției post pandemie, a câștigat 5 meciuri, a făcut egal în 3 și a pierdut tot 3. A reușit să lege la final 4 partide fără înfrângere: 4-1 (d) cu Hertha, 2-1 (a) cu Schalke, 1-1 (d) cu Köln și 3-2 (a) cu Paderborn. În Liga Europa nu a mers tocmai ceas, suferind mai multe înfrângeri, inclusiv cea din tur, de-acasă, cu Basel. A trecut înainte însă de o echipă incomodă precum Salzburg.

Antrenorul Adolf Hütter speră să-l aibă valid la ora meciului pe fundașul central Hasebe, după ce a fost operat la genunchi în Japonia natală. Va lipsi mijlocașul central Sow, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Hütter ar putea folosi o formulă mai ofensivă, cu doar trei fundași.

Echipe probabile

Basel

Echipă probabilă Basel
Portar Nikolić
Fundași Widmer, Comert, Alderete, Riveros
Mijlocaşi Xhaka, Frei – Stocker, Campo, Petretta
Atacanţi Arthur Cabral

Eintracht Frankfurt

Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Abraham, Hasebe, Hinteregger
Mijlocaşi da Costa, Rode, Ilsanker, Kostić
Atacanţi Kamada – André Silva, Dost

Statistica meciurilor directe Basel v Eintracht Frankfurt

Meciul tur de la Frankfurt/Main, în care Basel s-a impus cu 3-0, este singura lor precedentă întâlnire.

Cote pentru Basel v Eintracht Frankfurt

1,59 este cota pentru peste 2,5.

Basel vs Eintracht Frankfurt Pont: Ambele marchează

Eintracht a fost depășită categoric în prima manșă, având acum o sarcină aproape imposibilă de a remonta la Basel handicapul de trei goluri. Numai că echipa elvețiană, dacă în propriul campionat nu s-a putut impune, clasându-se doar pe locul 3, a avut însă prestații foarte bune în Liga Europa. Cei din Frankfurt, însă, neavând ce pierde, vor fi obligați să forțeze ofensiva. Așa că ne așteptăm la un meci mai echilibrat în această manșă dar deschis la goluri, căci suntem convinși că Basel nu va sta cu mâinile în șold, așteptând doar să treacă timpul pentru a se vedea în sferturile de finală.

Pont pariuri: Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 1.51

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Basel vs Eintracht Frankfurt Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Pe St. Jakob-Park se anunță un spectacol pe cinste, Basel are un avantaj de 3 goluri după victoria surprinzătoare din tur, de aceea nemții vin cu un singur gând, să atace non stop 90 de minute în speranța unui miracol totuși puțin probabil. Dar asta s-ar putea traduce prin multe goluri înscrise de ambele formații, de aceea mizez pe o partidă plină de goluri.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Miza: 5/10

Cota: 3.70

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

11

Castigate:

7

Pierdute:

3

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 am fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am activat la diverse publicații: „Fotbal Plus” (membru fondator, redactor-șef adjunct), „Sportul Românesc”, „Sport XXI” (membru fondator, redactor-șef adjunct), „ProSport”. # Am colaborat cu multe alte publicaţii, agenţii de presă, posturi radio şi TV. # Specialist în domeniul istoriei şi statisticii fotbalistice. Am fost unul dintre fondatorii, în 1991, al Comisiei de Istorie şi Statistică a FRF, al cărui preşedinte am devenit la sfârşitul lunii octombrie 2011 până în 2014, atunci când a fost radiată de noua conducere. # Am scris sau am făcut parte din colectivele care au realizat mai multe lucrări. Pentru „High-Life-ul Fotbalului European” şi „Fotbal de la A la Z” am fost premiat de Asociaţia Presei Sportive din România. Alte lucrări pe care vreau să le menţionez sunt toate anuarele fotbalului românesc apărute după 1990 (la cele de după 2000 fiind coordonator), precum şi „Istoria Fotbalului Românesc” apărută în 2009, cu prilejul centenarului FRF. De asemenea am colaborat şi la cărţi din fotbalul internaţional, precum „A-Z del Futbol Europeo”, „European Football Yearbook” sau “L’Atlas Mondial du Football”. # Am fost corespondentul din România al publicaţiilor „Don Balon” (Spania) şi „A Bola” (Portugalia), precum și al agenției Press Association (Marea Britanie).

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici