1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Backa Topala vs FCSB - Ponturi pariuri Europa League, 17.09.2020. Emoții extrasportive pentru FCSB

Backa Topala vs FCSB - Ponturi pariuri Europa League, 17.09.2020. Emoții extrasportive pentru FCSB

Caramavrov
Caramavrov

2020-09-16 18:31:00

Fotbal Europa League

17 Septembrie 2020, 22:00

TSC Backa Topola

TSC Backa Topola

versus
FCSB

FCSB

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru TSC Backa Topola v FCSB

FCSB joacă în Serbia meciul cu Backa Topala, din turul 2 preliminar al Europa League, pe 17 septembrie, de la ora 22:00.

În primul tur preliminar, reprezentanta României a trecut de armenii de la Shirak (3-0, pe teren propriu), în timp ce sârbii i-au eliminat pe moldovenii de la Petrocub Hîncești (2-0, în Republica Moldova).

Pontul meu pentru meciul Backa Topola vs FCSB poate fi citit la finalul acestei analize.

TSC Backa Topola: Forma echipei, știri și statistici

Backa Topola este o echipă asemănătoare cu Sepsi Sf. Gheorghe, având în vedere că reprezintă o regiune cu mulți etnici maghiari și primește finanțare și de la Budapesta, pentru sectorul juvenil. „Au o stare de spirit bună, fiind o combinație maghiaro-sârbă, deci ar ieși ceva din punct de vedere al dăruirii. E o echipă care nu se bazează pe multe valori, dar e o echipă disciplinată, organizată și care se dăruiește”, a declarat impresarul Florin Iacob, un bun cunoscător al fotbalului din Serbia

Vor lipsi fundașul stâga Srdjan Grabez și mijlocașul dreapta Dino Dolmagic, care sunt accidentați. De asemenea, fundașul dreapta Boris Varga e suspendat. 

Backa are un început slab de sezon în prima ligă sârbă, fiind învinsă la scor în primele două etape de Radnicki Nis (1-3 acasă) și de Steaua Roșie Belgrad (0-5 în deplasare).

Cel mai scump jucător din lot este atacantul Lukic, evaluat la 1,5 milioane de euro.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB este foarte slăbită din cauza îmbolnăvirilor. S-au infectat stafful tehnic (cu excepția lui Pintilii) și nouă jucători: Andrei Vlad (portar), Andrei Miron și Iulian Cristea (fundași), Ovidiu Popescu, Ionuț Vână, Darius Olaru, Florin Tănase, Andrei Pandele (mijlocași) și Sergiu Buș (atacant) 

Astfel, în lotul pentru confruntarea cu Backa au mai rămas 14 jucători valizi, printre care portarul Ducan (19 ani), fără de care FCSB ar fi pierdut meciul la masa verde. Moruțan va fi cel mai experimentat jucător din linia mediană, iar locul lui Buș, în atac, poate fi luat de Buziuc.

După un început bun de sezon, FCSB a pierdut pe terenul lui FC Voluntari (1-2), în etapa a 3-a a Ligii I.

Echipe probabile

TSC Backa Topola Echipă probabilă TSC Backa Topola
Portar Filipovic
Fundași Petrovic, Balaz, Babic, Ponjevic
Mijlocaşi Tumbasevic, Tomanovic - Zec, Banjac, Milicevic
Atacanţi Lukic
FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Ducan
Fundași V. Crețu, Perianu, Briceag, Panțâru
Mijlocaşi Moruțan, Simion, Horșia
Atacanţi Man, Buziuc, Fl. Coman

Statistica meciurilor directe TSC Backa Topola v FCSB

Este prima confruntare dintre Backa Topola și FCSB.

Cote pentru TSC Backa Topola v FCSB

Unibet pariuri sportive oferea cota 3.20 pentru o victorie a lui Backa în primele 90 de minute. Aceasta a căzut fantastic, spre 2, după ultimele informații și noile cazuri de Coronavirus.

Este cota 1.70 ca ambele echipe să înscrie, ceea ce este plauzibil, pentru că FCSB are gaură în apărare, pot mișca ceva în atac.

TSC Backa Topola vs FCSB Pont: Peste 2,5 goluri

E un meci ciudat, ținând cont de ce se întâmplă în lotul FCSB-ului, cu numeroase cazuri de Covid, așa că mai bine mergem pe goluri. Mai ales că apărarea echipei lui Becali e din nou improvizată, cu Perianu și Briceag fundași centrali. Și în condiții normale, FCSB a primit două goluri de la Voluntari, în ultima etapă de Liga 1. Dar și Backa se dovedește o bună încasatoare: a luat 8 goluri în ultimele două partide de campionat!

Miza: 1/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

TSC Backa Topola vs FCSB Pont: FCSB se califică

FCSB e decimată de noul virus, nu mai puțin de 9 fotbaliști fiind invalizi pentru disputa din seara asta. Cu toatea astea, trupa lui Toni Petrea tot are forța să treacă de o formație care nu se poate compara cu nivelul întrecerii europene. Cu multe improvizații, cred că elevii conduși în această seară de Mihai Pintilii pot obține calificarea. Cota oferită de Betano ne dublează banii!

Fotbal Europa League

FCSB se califică

2.45
TSC Backa Topola vs FCSB

17 Sep 20, 22:00

Miza: 9/10
Cota: 2.45
Status: Castigat

TSC Backa Topola vs FCSB Pont: Peste 1,5 goluri Backa Topola

Ultimele informații sunt dezastruoase pentru echipa lui Becali. Sunt nouă fotbaliști infectați cu noul Coronavirus și aproape tot stafful tehnic. În poartă va fi un copil de 19 ani, iar fundașii centrali sunt Perianu și Briceag! Nici mijlocul nu arată prea bine, va fi greu pentru echipa din România să construiască și va fi greu să rupă atacurile gazdelor din fașă. Cota la victoria lui Backa a scăzut mult. Ca să oferim o șansă și echipei noastre, aleg acest Over 1,5 goluri Backa. Putem spera la un 2-2, poate 2-3, deși va fi extrem de dificil pentru fecesebiști.

Miza: 5/10
Cota: 2.13
Status: Castigat

TSC Backa Topola vs FCSB Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Este jale și prăpăd la FCSB, pe foaie sunt doar 14 jucători, pe teren în apărare numai jucători din rândul rezervelor, dar atacul arată bine. Această combinație ar putea asigura un meci cu goluri multe. Backa a încasat multe goluri, recent 5 de la Steaua Roșie, dar poate profita și de defensiva improvizată a celor de la FCSB. O să merg pe un pariu pe multe goluri preluat din oferta pariuri Betano.

Miza: 7/10
Cota: 2.75
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici