1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Torshavn B36 – The New Saints. Ponturi preliminarii Liga Europa, 16.09.2020. Marchează ambele formații?

Torshavn B36 – The New Saints. Ponturi preliminarii Liga Europa, 16.09.2020. Marchează ambele formații?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-09-15 20:53:00

Liga Europa - preliminarii

16 Septembrie 2020, 21:00

B36 Torshavn

B36 Torshavn

versus
The New Saints

The New Saints

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru B36 Torshavn v The New Saints

Torshavn B36 – The New Saints, partidă programată miercuri, de la ora 21.00, în turul II preliminar al Ligii Europa, opune două formații fără mare valoare, dar oneste cu fotbalul. Atât gazdele din Feroe, cât și oaspeții din Țara Galilor încearcă să înscrie și să joace, după știința lor, un fotbal cât mai ofensiv și plăcut. Ne putem aștepta la câteva goluri în această întâlnire.

Calificarea se joacă într-o singură manșă, un format inedit găsit de UEFA pentru a preveni răspândirea infectării cu Covid-19.

Întâlnirea se va disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

B36 Torshavn : Forma echipei, știri și statistici

Torshavn B36 este în plin sezon intern în campionatul Insulelor Feroe, dar se poate vorbi, deja, de o campanie eșuată, pentru că echipa e pe locul 4 după 18 etape, la 9 puncte de lider, iar în ultima etapă tocmai a pierdut la echipa de pe locul 3, NSI Runavik, cu scorul de 2-4.

B36 n-a mers chiar rău, dar în Feroe 4 înfrângeri (câte are până acum această formație) echivalează cu ratarea obiectivelor. Deși a marcat mult (medie de exact 3 goluri înscrise pe meci), nici acest lucru n-o ajută, pentru că primele două clasate au dat și mai multe, primind în schimb mai puține.

În această situație, pentru B36 a rămas încercarea de a merge cât mai departe în preliminariile Ligii Europa. Iar primele două tururi le-a trecut cu bine: 2-1 în Gibraltar, la St. Josephs, apoi 4-3 după prelungiri, acasă, cu estonii de la Levadia Tallin.

The New Saints: Forma echipei, știri și statistici

The New Saints a avut o pauză foarte lungă în acest an. Din cauza epidemiei de coronavirus, sezonul din campionatul Țării Galilor a fost suspendat pe 6 martie, moment în care TNS se afla pe locul 2, la bătaie cu liderul Connah’s Quay.

După ratarea titlului, următorul meci oficial al acestei formații a fost tocmai peste 5 luni și jumătate, pe 27 august, direct în cupele europene. În turul I preliminar al Ligi Europa, TNS a învins acasă formația slovacă Zilina cu 3-1 după prelungiri, la capătul primelor 90 de minute scorul fiind 1-1.

A urmat o victorie de efect în prima etapă a noului sezon intern, 3-0 la Barry Town United (ocupanta locului 3 în campionatul precedent).

Pentru galezi, deplasarea din Insulele Feroe ar trebui să fie un test bun, dar accesibil, care să-i bage în formă pentru adevărata încercare – în turul III preliminar așteaptă învingătoarea dintre ȚSKA Sofia și BATE Borisov.

Echipe probabile

B36 Torshavn Echipă probabilă B36 Torshavn
Portar Hentze
Fundași Heinesen, Eriksen, Nattestad, Mellemgaard
Mijlocaşi Jakobsen, Przybylski, Nielsen
Atacanţi Frederiksberg, Pingel, Radosavljevic
The New Saints Echipă probabilă The New Saints
Portar Harrison
Fundași Spender, Astles, Hudson, Marriott
Mijlocaşi Brobbel, Redmond, Holland, Mullan
Atacanţi Robles, Ebbe

Statistica meciurilor directe B36 Torshavn v The New Saints

Au mai existat două partide, până acum, între Torshavn B36 și The New Saints. În 2015, în preliminariile Ligii Campionilor, galezii au învins tur-retur, în două partide cu GG: 2-1 în deplasare, 4-1 acasă.

Cote pentru B36 Torshavn v The New Saints

Deși agențiile îi dau favoriți pe feroezi, care au și avantajul că sunt în plin sezon, cred că galezii de la The New Saints, care în turul precedent i-au eliminat pe slovacii de la Zilina, se vor califica. În oferta de pariuri Betano, cota pentru un succes al oaspeților, chiar și la penalty-uri, este de 2.2. Se vor marca goluri cu siguranță, iar pariul pe minimum 3 are cota 1,57 în oferta Betano. Nu e o cotă mare, dar este destul de sigură.

B36 Torshavn vs The New Saints Pont: Ambele echipe înscriu

Torshavn B36 a înscris în campionatul intern 51 de goluri în 17 etape și s-a calificat cu GG mai întâi din turul preliminar al Ligii Europa, apoi și din turul I al preliminariilor propriu-zise. Oaspeții de la The New Saints au reluat sezonul de două meciuri, dar au făcut-o în forță, marcând 6 goluri până acum. Mizăm pe GG în această partidă, cota fiind 1,53 în oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici