1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Austria Viena vs. Fenerbahce

Austria Viena vs. Fenerbahce, Ponturi pariuri, Fotbal Europa League, 18.08.2022: Situație complicată pentru vienezi

Dan Bara
Dan Bara

2022-08-16 12:58:00

Fotbal Europa League

18 August 2022, 22:00

Austria Viena

Austria Viena

versus
Fenerbahce

Fenerbahce

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Austria Viena v Fenerbahce

Joi, de la ora 22:00, Austria Viena primește vizita lui Fenerbahce, în playoff-ul Europa League. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Austria Viena vs Fenerbahce cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Austria Viena: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele confruntării din prima manșă a playoff-ului nu traversează deloc o perioadă prielnică. Nu au mai câștigat campionatul din 2013, iar în ediția precedentă s-au clasat pe locul 3, la 23 de puncte în urma campioanei Salzburg și la 8 puncte sub Sturm Graz. Ba, mai mult, clubul traversează de câțiva ani o criză financiară abruptă, fiind foarte aproape de faliment în vara trecută. 

Noul sezon a început de la -3 puncte din cauza datoriilor acumulate, iar prima etapă a adus o înfrângere usturătoare, 0-3 la RB Salzburg. Au urmat alte două rezultate nesatisfăcătoare, 1-1 pe teren propriu cu LASK și 2-3 la Altach, formație care abia s-a salvat de la retrogradare în ediția precedentă. Abia în weekendul trecut a venit prima victorie, 2-1 cu Tirol. 

Partida de acum câteva zile a avut o desfășurare aparte. Trupa din Viena a rămas în 10 oameni încă din minutul 33, atunci când conducea cu scorul de 1-0, iar în minutul 49 a majorat diferența, în ciuda faptului că adversarii au avut o posesie mult mai bună după ce au ajuns să aibă superioritate numerică. Singurul gol al oaspeților a fost înscris în minutul 58.   

Principala problemă a echipei lui Manfred Schmid pare a fi defensiva, care a primit gol în fiecare meci oficial din acest sezon, în vreme ce atacul a punctat în trei dintre cele patru întâlniri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fenerbahce: Forma echipei, știri și statistici

Spre deosebire de Austria Viena, care e la primul meci european al sezonului, formația turcă e deja „călită”. Fener a început în preliminariile Champions League, acolo unde nu a putut trece de Dinamo Kiev, apoi a mers în turul trei din Europa League, unde a eliminat-o pe Slovacko, 3-0 pe teren propriu și 1-1 în deplasare. 

Între timp, elevii lui Jorge Jesus au disputat și două etape de campionat. În prima dintre acestea au remizat pe teren propriu cu nou-promovata Umraniyespor, 3-3. După 2-1 la pauză, Fener s-a văzut condusă în minutul 73, reușind să egaleze în extremis prin golul lui Berisha, din minutul 92. La adversari, Valentin Gheorghe, fosta extremă de la Astra și FCSB, a punctat pentru 2-2.

În runda cu numărul doi, „canarii” au reușit o victorie la scor, 6-0 la Kasimpasa, profitând de faptul că echipa gazdă a jucat în 10 din minutul 16, când scorul era 1-0. 

La fel ca și vienezii, și turcii au probleme în apărare. În cele 6 jocuri oficiale au încasat 6 goluri, însă în două dintre cele trei deplasări nu au primit gol (în turul cu Dinamo Kiev, din Polonia și la Kasimpasa).

Echipe probabile

Austria Viena Echipă probabilă Austria Viena
Portar Fruchtl
Fundași Ranftl, Muhl, Galvao, Martins
Mijlocaşi Fischer, Braunoder, Wustinger, Huskovic - Fitz
Atacanţi Tabakovic
Fenerbahce Echipă probabilă Fenerbahce
Portar Bayindir
Fundași Osayi, Henrique, Szalai, Kadioglu
Mijlocaşi Mor, Zajc, Arao, Lincoln
Atacanţi Valencia, King

Statistica meciurilor directe Austria Viena v Fenerbahce

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum. 

Cote pentru Austria Viena v Fenerbahce

Conform cotelor de la pariuri, Fener e favorită în manșa tur, având o cotă de 2.18 la Betano. Cotele pentru calificare sunt și mai dezechilibrate. Turcii sunt creditați cu 1.32, în vreme ce austriecii, cu 3.40.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Austria Viena vs Fenerbahce cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

 

Austria Viena vs Fenerbahce Pont: Ambele marchează

Austriecii sunt obligați să scoată un rezultat bun pe teren propriu pentru că returul de pe Şükrü Saracoğlu va fi foarte complicat. Însă la felul cum arată defensiva e greu de crezut că vor scăpa fără gol primit, mai ales după cele 6 goluri înscrise de Fener în weekend, așa că mă aștept ca ambele porți să fie perforate în confruntarea de joi. Cota Betano pentru GG e 1.75.

Miza: 5/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici