1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Arsenal Londra – Benfica Lisabona. Ponturi pariuri Liga Europa, 25.02.2021. Ambele echipe își joacă sezonul la Pireu

Arsenal Londra – Benfica Lisabona. Ponturi pariuri Liga Europa, 25.02.2021. Ambele echipe își joacă sezonul la Pireu

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-02-24 19:52:00

Fotbal - Liga Europa

25 Februarie 2021, 19:55

Arsenal Londra

Arsenal Londra

versus
Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Arsenal Londra v Benfica Lisabona

Arsenal Londra – Benfica Lisabona, partidă programată joi, de la ora 19.55, în returul „16“-imilor de finală din Liga Europa, va stabili care dintre acești doi monștri sacri a fotbalului continental și mondial poate spera mai departe să-și salveze sezonul. Arsenal și Benfica și-au ratat obiectivele interne și au o formă modestă în acest moment, iar câștigarea Ligii Europa rămâne singura țintă încă realizabilă.

În partida-tur, scorul a fost egal: 1-1. Din cauza epidemiei de coronavirus, partida se joacă pe teren neutru, la Pireu (Grecia), și fără spectatori.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Arsenal Londra și-a ratat deja sezonul intern, deși mai sunt 13 etape. E la 6 puncte distanță de locul 6 și la 11 de locul 4, dar mult mai grav este că jocul nu-i permite nicio perspectivă de a reveni în marea luptă pentru locurile de cupe europene. Duminică a luat bătaie acasă de la liderul Manchester City (scor 0-1) și e clar că n-are forță să intre, așa cum credea Guardiola, în prim-planul celui mai tare campionat din lume.

Dar antrenorul Arteta a reușit, totuși, să îmbunătățească apărarea “tunarilor”, care primesc tot mai greu goluri. Din ultimele 10 partide, Arsenal a terminat 8 cu cel mult un gol primit.

Partea proastă este că, în același timp, nici nu prea reușește să înscrie des, de unde și rezultatele mediocre.

Arsenal nu-i va avea la dispoziție pe Thomas Partley și Rob Holding. Lacazette ar putea să nu fie titular, urmând să intre pe parcursul partidei.

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Benfica Lisabona are un sezon intern, în Portugalia, absolut mizerabil. La fel ca și adversara de joi, nu mai are nicio șansă la titlu deși până la sfârșitul campionatului mai sunt 14 etape. “Vulturii” sunt abia pe locul 4 în Primeira Liga, la 15 puncte de liderul Sporting și în afara locurilor care asigură prezența măcar în preliminariile ediției următoare a Ligii Campionilor.

Forma de moment este lamentabilă. N-au mai pierdut de 6 partide, dar asta este destul de relativ în Portugalia, unde nivelul e mediocru și sunt doar câteva întâlniri importante pe sezon.

Benfica a câștigat doar două din ultimele 6 întâlniri oficiale: 0-1 la Sporting, 2-0 acasă cu Famalicao, 3-1 în deplasare Estoril în Cupă, 1-1 la Moreirense, 1-1 acasă cu Arsenal în turul “16”-imilor Ligii Europa, 0-0 la Farense.

Antrenorul Jorge Jesus nu are jucători lipsă.

Echipe probabile

Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Leno
Fundași Bellerin, Luiz, Gabriel, Tierney
Mijlocaşi Xhaka, Ceballos – Saka, Odegaard, Smith Rowe
Atacanţi Aubameyang
Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Leite
Fundași Gilberto, Vertonghen, Otamendi, Grimaldo
Mijlocaşi Silva, Weigl, Pizzi, Everton
Atacanţi Nunez, Waldschmidt

Statistica meciurilor directe Arsenal Londra v Benfica Lisabona

Au fost 4 meciuri până acum între cele două formații.

În turul “16”-imilor de finală ale Ligii Europa, disputat acum o săptămână, la Roma, scorul a fost egal, 1-1.

În 2017, la Emirates Cup, Arsenal a învins cu 5-2.

În 2014, la același trofeu, tot britanicii au câștigat cu 5-1.

În 2011, într-un amical, Benfica s-a impus cu 2-1.

Cote pentru Arsenal Londra v Benfica Lisabona

Aubameyang și Lacazette, de la Arsenal, par cei mai probabili marcatori în acest meci. Amândoi au cota 2,1 pentru gol înscris. Un pariu mai sigur, dar cu cotă mică este cel pe calificarea britanicilor, indiferent prin ce metodă – cota 1,47.

Arsenal Londra vs Benfica Lisabona Pont: Sub 3 goluri asiatic

Arsenal este o echipă care primește destul de greu gol. Din ultimele 6 partide acasă, în 4 n-a încasat niciunul, iar într-una (cu liderul Manchester City) a luat un singur gol. Nici Benfica nu-și termină partidele, acasă sau în deplasare, cu prea multe goluri. Vom merge pe totalul asiatic -3 în acest meci. Dacă se dau maximum două goluri, câștigăm. Dacă se dau exact trei – primim banii înapoi. Betano pariuri are cota 1,62 pentru total asiatic -3.

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici