1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. R Antwerp FC vs PFK Ludogoreț Razgrad. Ponturi pariuri Liga Europa. 03.12.2020. Victoria pentru calificare

R Antwerp FC vs PFK Ludogoreț Razgrad. Ponturi pariuri Liga Europa. 03.12.2020. Victoria pentru calificare

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-12-03 00:49:00

Fotbal Europa League

03 Decembrie 2020, 19:55

Antwerp

Antwerp

versus
Ludogorets

Ludogorets

1.45

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Antwerp v Ludogorets

Antwerp este surprinzătorul lider al grupei J din actuala ediție a Ligii Europa. Surprinzător, deoarece era de așteptat ca Tottenham Hotspur să fie întro asemenea poziție, ba chiar să defileze. E drept, echipa din Anglia este totuși pe locul 2, la egalitate de puncte cu cea belgiană, și are șanse foarte mari să treacă de această fază. La fel și Antwerp, care dacă o va învinge acum pe cenușăreasa grupei, Ludogoreț, este ca și calificată, indiferent de ultimul meci, fiind necesar să se întâmple o potrivire de rezultate fantasmagorice ca să nu se situeze pe unul dintre primele două locuri. A ajutat-o enorm victoria din etapa trecută, de la Linz (2-0), LASK fiind principala sa contracandidată. Cât despre Ludogoreț, aceasta a fost doar un sparring partner pentru celelalte formații din grupă, neacumulând vreun punct. Pontul confruntării poate fi găsit la sfârșitul analizei.

 

Antwerp: Forma echipei, știri și statistici

Antwerp se descurcă binișor în competiția sa internă, ocupând după 14 etape poziția a 4-a, la 3 puncte distanță de primele două clasate, Beerschot și Genk. Linia sa de clasament este: 14. 7. 4. 3. 26-19. 25. Iar pe teren propriu nu a pierdut, izbutind 4 victorii și 3 egaluri: 1-1 cu Mouscron, 1-0 cu Gent, 2-2 cu Eupen, 4-1 cu Mechelen, 3-2 cu Beerschot, 1-1 cu Standard Liège și 3-2 în ultima etapă cu Leuven. Mai bine s-a descurcat în Liga Europa, unde a gafat o singură dată, dar și-a reparat imediat acea greșeală și acum are foarte mari șanse să treacă dincolo de grupe. Cele 4 rezultate de până acum: 2-1 (d) cu Ludogoreț, 1-0 (a) cu Tottenham Hotspur, 0-1 (a) și 2-0 (d) cu LASK Linz.

Vor lipsi în continuare fundașul central Matheus și mijlocașul ofensiv Coopman, ambii accidentați. Va reveni căpitanul echipei Haroun, absent în ultimul meci de campionat din cauza unei suspendări.

Ludogorets: Forma echipei, știri și statistici

Ludogoreț continuă să domine clar competiția internă bulgară, ocupând prima poziție, cu două puncte mai multe decât echipa de pe locul 2, Lokomotiv Plovdiv, cu toate că are 2 jocuri mai puțin disputate. Are linia de clasament 12. 9. 2. 1. 27-10. 29. Așadar, o singură înfrângere, suferită chiar în prima etapă, 1-3 la Botev Vrața. În schimb, în grupa J a Ligii Europa are numai înfrângeri, pierzând orice șansă nu doar la calificare, ci în a părăsi ultima poziție. Cele 4 rezultate de până acum: 1-2 (a) cu Antwerp, 3-4 (d) cu LASK, 1-3 (a) și 0-4 (d) cu Tottenham Hotspur. Patru înfrângeri așadar, însă toate cu peste 2,5.

Doar doi jucători accidentați are Stanislav Ghencev pentru acest joc, aripa stângă Wanderson și atacantul Higinio Marin.

Echipe probabile

Antwerp Echipă probabilă Antwerp
Portar Butez
Fundași De Laet, Seck, Batubinsika
Mijlocaşi Miyoshi, Hongla, Haroun, J. Lukaku
Atacanţi Rafaelov, Gerkens – Benavente
Ludogorets Echipă probabilă Ludogorets
Portar P. Iliev
Fundași Ikoko, Josué Sá, Verdon, Nedialkov
Mijlocaşi Anicet, Badji, D. Iankov
Atacanţi Despodov, Keșerü, Manu

Statistica meciurilor directe Antwerp v Ludogorets

Victoria lui Antwerp de la Razgrad (2-1) a însemnat prima confruntare dintre cele două echipe.

Cote pentru Antwerp v Ludogorets

Unibet pariuri oferă o cotă de 1,55 pentru peste 2,5.

Antwerp vs Ludogorets Pont: Antwerp victorie

Chiar dacă în afara meciului de la Londra, Ludogoreț a pierdut la scoruri decente celelalte partide, faptul că nu are nici măcar un singur punct de sămânță, nu este deloc reconfortant și totodată nu o recomandă cu ceva. De aceea, calculele hârtiei îi indică același traseu și după vizita în marele port de la Marea Nordului, acolo unde va da piept chiar cu liderul la zi al grupei J. Adică limita superioară întâlnește limita inferioară. După ce îi bați pe Bosuilstadion pe cei de la Tottenham Hotspur, iar în ultima etapă o răpui chiar la ea acasă pe deloc comoda LASK Linz, o contracandidată serioasă la calificare, logica spune că tu, R Antwerp FC, n-ar trebui să ai probleme pe terenul tău cu codașa grupei, Ludogoreț, care nici nu a luat vreun punct. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Antwerp vs Ludogorets Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Merg pe o cotă mai puțin riscantă la acest meci, Antwerp are prima șansă de a câștiga în fața unui Ludogorets care nu are nicio treabă cu Europa League, 4 eșecuri și 13 goluri primite. Antwerp are interes în această confruntare, să își mențină locul 1 în grupă, de aceea cred că va marca destul de repede pentru a-și asigura un meci liniștit. Am ales o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Anulat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici