1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Young Boys - Manchester United Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 14.09.2021. United este favorita grupei!

Young Boys - Manchester United Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 14.09.2021. United este favorita grupei!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-09-12 22:00:00

Fotbal Liga Campionilor

14 Septembrie 2021, 19:45

Young Boys

Young Boys

versus
Manchester United

Manchester United

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Young Boys v Manchester United

Marți seara, de la ora 19:45, pe stadionul Wankdorf din Bern va avea loc confruntarea dintre Young Boys și Manchester United. Cele două fac parte din grupa F, împreună cu Atalanta și Villarreal. În mod cert, United este favorita la câștigarea grupei, în timp ce Young Boys are cele mai mari șanse la ultimul loc. Cele două s-au mai întâlnit în sezonul 2018-2019, tot în faza grupelor, atunci Manchester s-a clasat pe locul secund, în timp ce Young Boys a părăsit competiție de pe locul patru.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

După trei ani de absență, Young Boys Berna a revenit în grupele Ligii Campionilor. Drumul până în această fază a competiției n-a fost unul ușor. A intrat în competiție în turul secund, unde s-a duelat cu Slovan Bratislava. N-a avut o viață ușoară. După remiza fără goluri din Slovacia, au urmat 90 de minute pline de fotbal la Berna. S-a impus cu 3-2, după un meci pe care l-a dominat categoric. Cu CFR Cluj s-a chinuit în Gruia, scor 1-1, dar în Elveția s-a impus cu 3-1. Pentru un loc în grupe, s-a luptat cu campioana Ungariei, Ferencvaros. Și-a respectat statutul de favorită și s-a impus în ambele manșe cu 3-2. Acum a picat într-o grupă dificila, unde are șanse mici să evite ultimul loc.

În campionat lucrurile nu decurg conform planului. În primele cinci etape a strâns doar opt puncte și pentru moment se află pe ultima treaptă a podiumului. După remiza cu rivala FC Basel, etapa precedentă a obținut al doilea succes, pe teren propriu, cu prima clasată, Zurich. S-a impus cu 4-0, în fața unei formații care n-a simțit gustul înfrângerii în primele patru etape. Meschack Elia și Jordan Theoson sunt principalii marcatori în campionat, cu câte trei reușite.

Experimentatul mijlocaș, Fabian Lustenberger, atacantul Jean-Pierre Nsame și tânărul Joel Monteiro sunt accidentați, în timp ce Jordan Leford și Esteban Petignat sunt incerți.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Cristiano Ronaldo a revenit cu gol la Manchester United. După 12 ani, a îmbrăcat din nou tricoul "diavolilor", iar debutul a fost unul electrizant. Cu peste 70 de mii de spectatori în tribune, Ronaldo a deschis scorul în confruntarea cu Newcastle, iar în repriza secundă a marcat din nou. Într-un final, United s-a impus cu 4-1 și a urcat pe primul loc în clasament, fiind la egalitate de puncte cu Chelsea. La începutul sezonului cucerirea titlului părea o misiune imposibilă, dar odată cu revenirea lui Cristiano, a apărut și speranța. Au trecut 8 ani de când United n-a mai câștigat Premier League.

Chiar dacă a picat într-o grupa cu campioana Europa League, United este cotată cu prima șansă la câștigarea grupei F. În sezonul precedent s-a clasat doar pe locul trei în grupa H, cu trei victorii și trei înfrângeri. Și-a continuat drumul în Europa League, unde a ajuns până în finală, după ce a trecut pe rând de Real Sociedad, Milan, Granada și Roma. În finala de la Gdansk s-a confruntat de Villarreal și în mod suprinzator a pierdut la loviturile de departajare. Singurul care a ratat a fost portarul David de Gea.

Paul Pogba traversează din nou o formă excelentă. În acest început de sezon a oferit șapte pase decisive, dar încă n-a nimerit plasa porții. În schimb, tânărul atacant în vârstă de 19 ani, Mason Greenwood, are deja trei reușite. Totuși, la acest capitol, Bruno Fernandes stă cel mai bine, cu cele patru goluri marcate.  

Marcus Rashford, Alex Telles, Dean Henderson și Phil Jones nu pot fi folosiți, în timp ce Scott McTominay și Edison Cavani sunt incerți.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Young Boys Echipă probabilă Young Boys
Portar Ballmoos
Fundași Garcia, Zesiger, Camara, Hefti
Mijlocaşi Ngamaleu, Aebischer, Sierro, Fassnacht
Atacanţi Elis, Siebatcheu
Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar Gea
Fundași Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw
Mijlocaşi Greenwood, Fred, Pogba, Fernandes, Sancho
Atacanţi Ronaldo

Statistica meciurilor directe Young Boys v Manchester United

27.11.2018 Manchester United - Young Boys 1-0
19.09.2018 Young Boys - Manchester United 0-3

Cote pentru Young Boys v Manchester United

Cele două întâlniri directe s-au terminat fără gol marcat de ambele formații, iar Betano pariuri sportive oferă cota 1.95, pentru încă un meci de NG.

Young Boys vs Manchester United Pont: Manchester United -1 (Handicap asiatic)

Spre deosebire de Manchester United, Young Boys Berna vine după un început de sezon aglomerat. A evoluat în trei competiții, iar până acum a simțit doar o singură dată gustul înfrângerii. Cei drept, nici n-a întâlnit adversari mai bine cotați. Trupa pregătită de Ole Gunnar Solskjaer traversează o perioadă excelentă. Sosirea lui Cristiano Ronaldo a avut efectul dorit, iar acum este de așteptat ca United să lege câteva victorii la rând. Conform transfermarkt, United are un lot de 15 ori mai valoros, iar această diferență ar trebui să se vadă. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici