1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Tottenham – RB Leipzig, Ponturi Pariuri Fotbal, Liga Campionilor, 19.02.2020. E timpul ca Mourinho să-și arate clasa

Tottenham – RB Leipzig, Ponturi Pariuri Fotbal, Liga Campionilor, 19.02.2020. E timpul ca Mourinho să-și arate clasa

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-02-18 23:08:00

Fotbal - Liga Campionilor

19 Februarie 2020, 22:00

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

versus
RB Leipzig

RB Leipzig

1.94

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Tottenham Hotspur v RB Leipzig

Tottenham și RB Leipzig se întâlnesc în premieră în cupele europene, miercuri, de la ora 22:00, într-un meci din optimile de finală ale Ligii Campionilor, manșa tur. Concluzionăm cu un pronostic după o radiografie a situației din cele două tabere.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

Tottenham se află în cea mai bună perioadă de la venirea lui Jose Mourinho, ajungând la șapte meciuri consecutive fără înfrângere, ultimele trei însemnând chiar victorii grele, care au adus-o la un punct de Chelsea în Premier League și în optimile de finală ale Cupei Angliei. În weekend, la Aston Villa, londonezii nu au prins totuși o zi grozavă, dar au jucat ca o echipă mare și au câștigat în minutul 94, cu 3-2.

Pe cât de frumoase au fost ultimele rezultate, pe atât de proaste sunt veștile înaintea acestui joc cu RB Leipzig. După Harry Kane, accidentat încă de la începutul anului, Tottenham l-a pierdut și pe al doilea marcator, Son Heung-Min. Sud-coreeanul a marcat patru goluri pentru londonezi în ultimele trei partide, inclusiv golurile decisive cu Southampton (3-2) și Aston Villa. Clubul a anunțat însă marți că Son și-a fracturat brațul drept în timpul partidei cu Aston Villa, motiv pentru care trebuie să se opereze.

În aceste condiții, Jose Mourinho trebuie să regândească strategia de atac a echipei. Foarte probabil, în locul lui Son va intra Lo Celso, într-o linie de trei cu Bergwijn și Alli, în spatele lui Lucas Moura.

La Londra s-a făcut referire în aceste zile de meciul de anul trecut cu Dortmund, tot în manșa tur a optimilor de finală, câștigat cu 3-0. În urma acelui rezultat, Tottenham a prins aripi, iar după ce a mai eliminat Manchester City și Ajax, a jucat finala de la Madrid cu Liverpool, pierdută cu 2-0. În acest sezon, englezii au înfruntat în grupă o altă echipă din Germania, Bayern Munchen, în fața căreia a suferit un eșec istoric, 2-7, chiar pe teren propriu. În retur, bazavezii s-au impus cu 3-1.

RB Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

RB Leipzig a ajuns în optimile de finală după ce a câștigat o grupă cu Lyon, Benfica și Zenit St. Petersburg. Meciul cu Tottenham reprezintă totuși testul de maturitate pentru formația lui Julian Nagelsmann, care luptă și pentru titlu în Bundesliga. Echipa se află pe locul 2, la un punct distanță de Bayern Munchen.

Înaintea deplasării la Londra, RB Leipzig a obținut prima victorie după patru partide, învingând Werder Bremen cu 3-0. Un meci de referință în această perioadă a fost și rezultatul de egalitate din deplasare cu Bayern Munchen, scor 0-0. De altfel, Nagelsmann a făcut referire la acea partidă, la conferința de presă premărgătoare jocului cu Tottenham, sperând ca acea evoluție să fie repetată.

RB Leipzig are de trecut peste handicapul lipsei de experiență la acest nivel. Managerul echipei a evitat să vorbească despre această confruntare ca fiind „cea mai importantă din istoria clubului”, preferând să nu pună o presiune suplimentară pe echipă.

Adams, Kampl, Konate și Orban sunt accidentați, în timp ce Upamecano este suspendat.

Echipe probabile

Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Lloris
Fundași Aurier, Sánchez, Alderweireld, Tanganga
Mijlocaşi Winks, Ndombélé; Bergwijn, Alli, Lo Celso
Atacanţi Lucas
RB Leipzig Echipă probabilă RB Leipzig
Portar Gulácsi
Fundași Mukiele, Klostermann, Halstenberg, Angeliño
Mijlocaşi Laimer, Haidara, Forsberg, Sabitzer
Atacanţi Werner, Schick

Statistica meciurilor directe Tottenham Hotspur v RB Leipzig

RB Leipzig este o echipă mai nou-sosită în cupele europene, astfel că nu există meciuri oficiale susținute cu Tottenham.

Cote pentru Tottenham Hotspur v RB Leipzig

Tottenham a marcat cel puțin 2 goluri în patru din ultimele cinci jocuri oficiale. Ar fi ideal pentru Mourinho & Co să repete „figura” și acum, bineînțeles, fără să primească goluri. Pentru over 1,5 goluri Tottenham, Unibet oferă cota 2.20.

Tottenham Hotspur vs RB Leipzig Pont: Victorie Tottenham. Miza va fi returnată la scor egal

Jose Mourinho este expert în meciurile eliminatorii, având deja trei trofee câștigate în Liga Campionilor cu trei echipe diferite. Și toate acestea au fost cucerite atunci când formațiile pe care le-a pregătit, FC Porto, Internazionale și Chelsea, nu au fost principalele favorite. Experiența portughezului ar putea înclina decisiv balanța, cel puțin în partida tur, unde cotele între cele două formații sunt oarecum echilibrate. Fără Kane și Son, Tottenham parcă nu mai sperie, dar londonezii încă au soluții bune pentru a marca goluri și a câștiga. Să nu uităm de Lucas, eroul de la Amsterdam din 2019, unde a marcat un hattrick. Apoi, Alli a renăscut sub bagheta lui Mourinho, în timp ce transferul lui Bergwijn pare și el reușit. Leipzig nu a câștigat încă în 2020 în deplasare și nici nu o văd să-și asume foarte multe riscuri cu această ocazie.

Tottenham Hotspur vs RB Leipzig Pont: Tottenham Hotspur sau egal

Pontul secundar va fi folosit pentru #biletulzilei. Deși Mourinho nu a avut un start tocmai strălucit pe banca lui Tottenham iată că pare că și-a intrat în ritm și echipa lui nu mai pierde de 7 meciuri consecutive, învingând printre altele și pe Manchester City cu 2-0. Pe teren propriu are 4 victorii consecutive și, în ciuda absențelor lui Kane și Son, cred că formația manageriată de Mourinho va avea puterea de a scoate un rezultat bun din acest meci, fiind deja experimentată la acest nivel după ce a jucat sezonul trecut finala. Deși este puternică în Germania, Leipzig încă nu este obișnuită cu presiunea competiției în fazele eliminatorii și nu o văd capabilă să învingă pe superbul stadion al celor de la Tottenham. Mă bazez pe viclenia lui Mou care este uns cu toate alifiile și care va ști cum să abordeze acest meci, de aceea, pentru completarea proiectului #biletulzilei merg pe pronosticul 1X la o cotă oferită de betfair.

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Pierdut

Tottenham Hotspur vs RB Leipzig Pont: GG - Ambele marchează

Tottenham nu va avea deloc o misiune ușoară in aceasta seara contra nemților de la RB Leipzig. Trupa lui Mourinho vine după 3 victorii consecutive, in care a marcat 8 goluri, printre care și o victorie contra lui Manchester City. Cu toate astea, Leipzig vine cu gândul de a marca la Londra și cred ca vom avea parte de un meci deschis. Apărarea londonezilor a lăsat de dorit in acest sezon, iar in fața unei echipe precum cea a celei antrenate de Julian Nagelsmann cred ca va avea probleme. Merg pe un meci cu goluri de ambele părți, la o cotă ok oferită de către cei de la Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Tottenham Hotspur vs RB Leipzig Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Este timpul ca Mourinho să-și demonstreze din nou priceperea în Champions League și mizez pe o partidă deschisă, mai ales că englezii trec printr-o perioadă fastă, cu 4 victorii pe teren propriu, iar în față au o echipă nemțească al cărei motto este atacul. Tottenham vine după victorii cu scorul de 3-2, iar Leipzig după un succes cu 3-0, deci numitorul comun este cifra de 3 în dreptul golurilor marcate. De asemenea, aceste meciuri au avut și cel puțin 2 goluri la pauză, de aceea voi miza peste 1 gol asiatic la pauză.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici