1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Steaua Roșie Belgrad - Kairat Almaty, Ponturi Fotbal, Liga Campionilor, 28.07.2021

Steaua Roșie Belgrad - Kairat Almaty, Ponturi Fotbal, Liga Campionilor, 28.07.2021

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2021-07-28 10:04:00

Fotbal Liga Campionilor

28 Iulie 2021, 21:30

Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

versus
Kairat Almaty

Kairat Almaty

1.42

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Steaua Roşie Belgrad v Kairat Almaty

Steaua Roșie Belgrad a pierdut surprinzător partida-tur cu Kairat Almaty, campioana Kazahstanului, scor 1-2, și se vede pusă în pericol de a rata calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Dar returul poate întoarce situația în favoarea campioanei Serbiei.

Meciul decisiv se dispută miercuri, de la ora 21.30, pe stadionul "Rajko Mitic" din Belgrad.

Voi miza pe calificarea sârbilor, care au avut un excelent parcurs european în sezonul precedent. Cota oferită de Superbet pariuri sportive e suficient de atractivă.

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie are un start modest de sezon: a pierdut deja două puncte în campionatul Serbiei, în care s-au disputat două etape (0-0 cu Vojvodina Novi Sad, 1-0 cu Mladost Lucani), și a pierdut manșa-tur cu campioana Kazahstanului (1-2), din Champions League.

E greu de explicat această cădere, după ce anul trecut Steaua Roșie a defilat în campionat (35 de victorii, 3 remize, 0 înfrângeri, golaveraj 114-20) și au avut un parcurs european excelent:  locul 2 în grupă și eliminare fără înfrângere în "16"-imi, în dubla cu AC Milan (1-1 în deplasare și 2-2 acasă)!

Mai mult: Dejan Stankovic are la dispoziție aproape toți jucătorii de bază din sezonul precedent. Dintre primii 6 golgeteri ai echipei - muntenegreanul Ivanic (16), sârbii Katai (14) și Pavkov (12), comorezul Ben Nabouhane (12), italianul Falcinelli (9) și sârbul Gavric (8) -, doar Falcinelli a plecat, întorcându-se în Serie A, la Bologna.

Totuși, Steaua Roșie este o fostă câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1991), iar antrenprul Dejan Stankovic are capacitatea de a redresa echipa la timp. În plus, există și o mare dorință de revanșă în fața unei trupe din Asia Centrală care a bătut-o de 3 ori în 3 meciuri oficiale!

În meciul tur, pierdut cu 2-1 în Kazahstan, golul belgrădenilor a fost, de fapt, un autogol, semnat de croatul Mikanovic de la Kairat.

Ultimele 5 meciuri:

* 1-0 (a) cu Mladost Lucani / campionat

* 1-2 (d) cu Kairat Almaty / Liga Campionilor - turul 2 preliminar

* 0-0 (a) cu Vojvodina Novi Sad / campionat

* 1-1 (d) cu Sturm Graz / amical

* 3-0 (n) cu FC Argeș / amical

Kairat Almaty: Forma echipei, știri și statistici

Kairat Almaty a câștigat campionatul trecut la o diferență de 7 puncte față de ocupanta locului 2, Tobol Kostanay. Acum, după 19 etape, se află pe locul 3, având 37 de puncte (golaveraj 40-15), cu 5 mai puține decât liderul Tobol. În Kazahstan, campionatul se desfășoară în sistemul primăvară-toamnă.

Golgeterii echipei antrenate de tânărul kazah Kirill Keker (42 de ani), în actuala ediție de campionat, sunt kazahul Șușenacev (9), guineezul Jose Kante (8) și brazilianul Vagner Love (7).

Da, e același Vagner Love care făcea furori la ȚSKA Moscova, Flamengo Rio de Janeiro și Corinthians Sao Paulo, dar care a mai jucat și la Shandong Taishan (China),  AS Monaco (Franța), Alanyaspor și Beșiktaș (Turcia) ori Palmeiras (Brazilia). Ajuns la 37 de ani, Vagner Love are deja mai bine de un an la Kairat Almaty. I-a mai scăzut viteza, dar continuă să aibă execuții de mare clasă.

În formația care a câștigat manșa-tur cu Steaua Roșie Belgrad s-au regăsit, ca titulari, doar 4 fotbaliști kazahi. În rest, un sârb (Dugalic), un croat (Mikanovic), un muntenegrean (Kosovic), un armean (Hovanisian), un bielorus (Polyakov), un guineez (Jose Kante) și un brazilian (Vagner Love). Golurile campioanei Kazahstanului au fost marcate de doi africani: guineezul Jose Kante și camerunezul Bagnack, ultimul după doar câteva secunde de când a fost introdus în teren (min. 79).

Ultimele 5 meciuri:

* 0-1 (a) cu Turan Turkistan / Cupa

* 2-1 (a) cu Steaua Roșie Belgrad / Liga Campionilor - turul 2 preliminar

* 0-2 (a) cu Kaspiy / Cupa

* 2-0 (a) cu Maccabi Haifa / Liga Campionilor - turul 1 preliminar

* 1-0 (d) cu Zhetysu / Cupa

Echipe probabile

Steaua Roşie Belgrad Echipă probabilă Steaua Roşie Belgrad
Portar Borjan
Fundași Gajic, Dragovic, Pankov, Rodic
Mijlocaşi Krsticic, Sanogo, Ivanic
Atacanţi Ben Nabuhane, Katai, Pavkov
Kairat Almaty Echipă probabilă Kairat Almaty
Portar Pokatilov
Fundași Mikanovic, Dugalic, Alip, Suyumbayev
Mijlocaşi Șușenacev, Polyakov, Kosovic, Hovanisian
Atacanţi Jose Kante, Vagner Love

Statistica meciurilor directe Steaua Roşie Belgrad v Kairat Almaty

Cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori, în cupele europene, iar bilanțul este șocant: de fiecare dată au câștigat kazahii! Este unul dintre cele mai șocante bilanțuri din fotbalul european intercluburi.

Cele 3 confruntări directe:

* 2015: Steaua Roșie - Kairat 0-2 / Europa League - tur preliminar

* 2015: Kairat - Steaua Roșie 2-1 / Europa League - tur preliminar

* 2021: Kairat - Steaua Roșie 2-1 / Champions League - tur preliminar

Cote pentru Steaua Roşie Belgrad v Kairat Almaty

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Handicap 1 (-1,5) / cota 2,20

* Primul Gol: Steaua Roșie / cota 1,45.

Steaua Roşie Belgrad vs Kairat Almaty Pont: Victorie Steaua Roșie

Campioana Serbiei are un nivel ridicat de joc, demonstrat în excelentul parcurs din Europa League, în ediția trecută. În plus, are un antrenpr, Dejan Stankovic (42 de ani), extrem de ambițios, provenit dintr-un jucător de mare clasă. Acesta a preluat echipa belgrădeană în decembrie 2019 și a câștigat campionatul Serbiei de două ori la rând, în 2020 și 2021. În ediția recent încheiată, Steaua Roșie a fost a fost neînvinsă în 38 de etape, având un bilanț formidabil: 35 de victorii, 3 egaluri, golaveraj 114-20! Cu o victorie la limită, Steaua Roșie nici măcar nu e sigură de calificare, ci ar intra în prelungiri. Dar e posibil ca sârbii să tranșeze disputa în 90 de minute, câștigând la cel puțin două goluri diferență.

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici