1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Sporting CP vs AFC Ajax, Ponturi pariuri Liga Campionilor. 15.09.2021. Speranțele de început

Sporting CP vs AFC Ajax, Ponturi pariuri Liga Campionilor. 15.09.2021. Speranțele de început

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-09-15 02:50:00

Fotbal Liga Campionilor

15 Septembrie 2021, 22:00

Sporting Lisabona

Sporting Lisabona

versus
Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sporting Lisabona v Ajax Amsterdam

Pe Estádio José Alvalade din Lisabona se vor confrunta în prima etapă a Grupei C din noua ediție a Ligii Campionilor câștigătoarele titlurilor din Portugalia și Olanda. Pentru ambele sunt primele meciuri din actuala ediție de cupe europene, fiind calificate din oficiu în această fază a grupelor. Într-o grupă din care mai fac parte Borussia Dortmund și Beșiktaș, echipe destul de abordabile, mai ales cea din urmă, atât "leii", cât și "lăncierii" pornesc cu speranțe consistente de a depăși această fază. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Sporting Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Ultima oară când Sporting CP a evoluat în faza grupelor Ligii Campionilor a fost acum 5 ani când a fost într-o grupă cu Barcelona, Juventus și Olympiakos, reușind să se claseze doar pe locul 3, în fața echipei elene. Acum însă a intrat în competiție pe poarta principală, fiind campioană, după 19 ani de așteptare, și având astfel o altă anvergură și totodată adversare ceva mai la îndemână.

În actualul sezon singurele meciuri oficiale le-a disputat doar în propriul campionat, care a ajuns la etapa a 5-a, iar înaintea lor supercupa Portugaliei. Rezultatele înregistrate în ordine cronologică: 2-1 cu Sporting Braga în supercupă, iar apoi, 3-0 (a) cu Vizela, 2-1 (d) din nou cu Sporting Braga, 2-0 (a) cu Belenenses și 1-1 (a) în derby-ul cu FC Port, toate în campionat. În faza grupelor Ligii Campionilor a ajuns din oficiu, nefiind obligată să susțină vreun meci preliminar. Din rezultatele înregistrate până acum se poate observa că este neînvinsă și totodată a marcat în toate partidele susținute.

Absență importantă pentru "Os Leoes" miercuri seara, fundașul central și totodată căpitanul echipei, Coates, care este suspendat. De asemenea este incert și omul de gol Pedro Gonçalves.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ajax Amsterdam: Forma echipei, știri și statistici

AFC Ajax a câștigat cel de-al 35-lea său titlu într-o manieră categorică, având la final un avans de 14 puncte față de ocupanta locului secund (PSV Eindhoven). Dacă în urmă cu două sezoane, a fost foarte aproape să atingă finala Ligii Campionilor, pierzând neașteptat partida retur din semifinala cu Tottenham Hotspur, în sezonul trecut al marii competiții a ocupat doar locul 3, într-o grupă cu Liverpool, Atalanta și Midtjylland.

Și pentru ea, meciurile din campionat, precedate de cel din Supercupa Olandei, sunt singurele oficiale disputate în noul sezon. Rezultatele înregistrate în ordine cronologică: 0-4 cu PSV Eindhoven în supercupă, iar apoi, 5-0 (a) cu NEC Nijmegen, 1-1 (d) cu Twente Enschede, 5-0 (a) cu Vitesse și 2-0 (d) cu Zwolle. Și ea în faza grupelor din Liga Campionilor a ajuns din oficiu, nefiind obligată să susțină vreun meci preliminar. Așadar, înfrângere surprinzător de categorică în supercupă, iar apoi în campionat au urmat 3 victorii și 1 egal, în toate marcând chiar consistent, cu o medie de 3 goluri pe partidă.

Portarul Onana este în continuare suspendat, după ce a încălcat niște reglementări legate de dopaj, Klaiber și Kudus sunt accidentați. În ofensivă o să apară omul de gol Haller, care de când a fost adus de la West Ham United a marcat de 17 ori în toate competițiile, precum și internaționalul Berghuis, luat în această vară de la rivala Feyenoord.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Sporting Lisabona Echipă probabilă Sporting Lisabona
Portar Adán
Fundași Feddal, Inácio, Matheus Reis
Mijlocaşi Ricardo Esgaio, João Palhinha, Matheus Nunes, Rúben Vinagre
Atacanţi Jovane Cabral, Paulinho, Nuno Santos
Ajax Amsterdam Echipă probabilă Ajax Amsterdam
Portar Stekelenburg
Fundași Mazraoui, Timber, L. Martinez, Blind
Mijlocaşi Gravenberch, E. Álvarez – Antony, Berghuis, Tadić
Atacanţi Haller

Statistica meciurilor directe Sporting Lisabona v Ajax Amsterdam

Nu s-au mai întâlnit.

Cote pentru Sporting Lisabona v Ajax Amsterdam

Betano pariuri oferă o cotă de 1,65 pentru ambele înscriu.

Sporting Lisabona vs Ajax Amsterdam Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Este primul meci din noua ediție pentru ambele echipe care pornesc la drum și cu unele emoții, dar și cu speranțe că vor putea depăși această fază, mai ales echipa olandeză. De aceea este de așteptat să se joace destul de deschis, cei doi tehnicieni, Rúben Amorim și Erik ten Hag, fiind niște fani ai ofensivei. Ambele au antecedente în acest sens, marcând mult și des. AFC Ajax ar fi favorită, mai ales datorită experienței sale internaționale superioare, dar și Sporting CP are atuurile sale, mai ales acela că joacă în fața propriilor suporteri. Așa că mergem pe goluri multe.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Sporting Lisabona vs Ajax Amsterdam Pont: Peste 2 goluri asiatic

Sporting și Ajax au o grupă destul de accesibilă și pot ataca locul 2 în condițiile în care Dortmund este favorită certă. Dar pentru asta este nevoie ca echipele să scoată puncte cu celelalte formații, deci ar trebui să asistăm la un meci de care pe care, o remiză nu cred că mulțumește pe vreuna. Ajax rămâne o formație ofensivă, în 4 etape de campionat deja are 2 meciuri de 5-0. De cealaltă parte, Sporting nu are meci oficial în acest sezon care să fi avut mai puțin de 2 goluri la total, are 4 victorii consecutive urmate de 2 remize de 1-1, cea mai recentă cu Porto. Văd un meci deschis, cu multe reușite, dar pentru #biletulzilei ne este suficient peste 2 goluri asiatic la o cotă preluată din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici