1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Slovan Bratislava – Young Boys Berna. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, preliminarii, 21.07.2021. Meci tare în Europa Centrală. Elvețienii pornesc, totuși, favoriți

Slovan Bratislava – Young Boys Berna. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, preliminarii, 21.07.2021. Meci tare în Europa Centrală. Elvețienii pornesc, totuși, favoriți

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-07-20 23:28:00

Fotbal - Liga Campionilor, preliminarii

21 Iulie 2021, 21:30

Slovan Bratislava

Slovan Bratislava

versus
Young Boys

Young Boys

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Slovan Bratislava v Young Boys

Slovan Bratislava – Young Boys Berna, partidă contând pentru prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor, programată miercuri, de la ora 21.30, opune campioanele Slovaciei și Elveției. E un derby tare al Europei Centrale, în care Slovan are șansa sa după ce oaspeții au pierdut doi jucători foarte importanți. Însă, chiar și așa, Young Boys pare favorită.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Slovan Bratislava: Forma echipei, știri și statistici

Slovan Bratislava nu lasă, deocamdată, impresia unei echipe de temut. S-a calificat greu din turul I preliminar, după 2-0 acasă și 1-2 în deplasare cu Shamrock Rovers, campioana Irlandei. Însă în retur irlandezii au avut 2-0 până spre final, slovacii reușind golul calificării în minutul 73, prin Weiss.

Slovan a câștigat campionatul intern destul de relaxat, cu 71 de puncte și golaveraj 78-28 după sezonul regulat și play-off, în total 32 de partide. Dar competiția din Slovacia este una destul de scăzută valoric.

Slovan n-a ajuns niciodată în grupele Ligii Campionilor. Mai mult, în ultimele două sezoane a fost eliminată încă din turul I. Din acest punct de vedere, acum măcar s-a spart gheața.

Antrenorul gazdelor, Weiss Sr. – tatăl atacantului de 31 de ani care a marcat cu Shamrock –, are câteva absențe importante în echipă. Sulla e bolnav, Lovat, Erik Daniel și Holman sunt accidentați.  

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

Young Boys Berna n-a jucat în turul anterior, intrând direct în această fază a competiției datorită coeficientului UEFA mai bun. Echipa este de departe cea mai puternică din Elveția, al cărei campionat l-a câștigat zdrobitor, cu 29 de puncte avans față de locul 2: 84 – Young Boys, 53 – FC Basel.

Meciurile din pregătiri au arătat o formație la fel de determinată, Young Boys reușind în ultimele două amicale o victorie cu 2-0 contra olandezilor de la Feyenoord și o remiză, scor 2-2, cu Strasbourg (Franța).

Young Boys a reușit prima și singura sa calificare în grupele Ligii Campionilor în ediția 2018-2019. Pe de altă parte, elvețienii n-au mai fost eliminați în turul II preliminar al cupelor europene din ediția 2004-2005.

Pe banca elvețienilor este David Wanger, fostul antrenor de la Huddersfield. Acesta are însă de gestionat două pierderi foarte grele, căpitanul Lustenberger și golgheterul Nsame – ambii accidentați cu ruptura tendonului lui Ahile.

Echipe probabile

Slovan Bratislava Echipă probabilă Slovan Bratislava
Portar Chovan
Fundași Medvedev, Bojikov, Kașia, De Marco
Mijlocaşi De Kamps, Kankava, Rabiu
Atacanţi Cavric, Ratao, Weiss
Young Boys Echipă probabilă Young Boys
Portar Von Ballmoos
Fundași Hefti, Camara, Zesiger, Garcia
Mijlocaşi Elia, Aebischer, Rieder, Ngamaleu
Atacanţi Mambimbi, Siebatcheu

Statistica meciurilor directe Slovan Bratislava v Young Boys

Cele două formații s-au mai întâlnit, până acum, de numai două ori, în ediția 2014-2015 a Ligii Europa. Young Boys a învins tur-retur la scor: 5-0 acasă, 3-1 la Slovan Bratislava.

Cote pentru Slovan Bratislava v Young Boys

Cred că sunt șanse mari să vedem ambele formații marcând. Betano pariuri ne dă cota 1,62 pentru această opțiune.

Interesantă mi se pare și cota 2,12, oferită tot de Betano pariuri, pe gol după minutul 28. Fiind vorba de un meci de calificare, nu cred că adversarele se vor arunca din prima clipă în atac. Poate că se va înscrie în prima repriză, dar nu imediat – asta, dacă nu se petrece cumva vreo mare gafă în apărare.

Slovan Bratislava vs Young Boys Pont: Handicap asiatic 0 Young Boys

Chiar și după ce a pierdut doi jucători foarte importanți, Young Boys ar trebui să fie prea bună pentru adversara sa din Slovacia. Slovan n-a convins nici în turul anterior, în care s-a chinuit cu irlandezii de la Shamrock Rovers. Vom miza pe elvețieni, luându-ne o marjă de siguranță. Betano pariuri oferă cota 1,45 pentru handicapul asiatic 0 pe Young Boys Berna. Dacă bat oaspeții, câștigăm pariul. Dacă se termină egal, ne recuperăm banii.

Fotbal - Liga Campionilor, preliminarii

Handicap asiatic 0 Young Boys

1.45
Miza: 7/10
Cota: 1.45
Status: Anulat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici