1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Sheriff Tiraspol vs Viktoria Plzen

Sheriff Tiraspol vs Viktoria Plzen. Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 02.08.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-08-01 14:47:00

Fotbal Liga Campionilor

02 August 2022, 20:00

Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol

versus
Viktoria Plzen

Viktoria Plzen

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sheriff Tiraspol v Viktoria Plzen

Sheriff Tiraspol și Viktoria Plzen se întâlnesc în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, într-un meci care se joacă la Chișinău. Moldovenii au fost surpriza competiției, în sezonul precedent, și au ajuns în turul 3 fără să fi primit vren gol. Cehii n-au mai fost în grupe din 2018, dar simt că anul acesta au o șansă. În turul anterior au marcat de 7 ori. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Sheriff vs Plzen cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Sheriff Tiraspol: Forma echipei, știri și statistici

Sheriff a făcut rezultate incredibile în sezonul precedent, când le-a învins pe Real Madrid și Șahtior Donețk, iar campioana Moldovei a prins gustul marilor meciuri din Liga Campionilor. Deși a pierdut jucători și a schimbat și antrenorul, Sheriff a păstrat ambiția de a reveni în cea mai importantă competiție europeană intercluburi. Intrată în turul 1 preliminar, Sheriff n-a luat gol în cele două duble de până acum. A fost 0-0 și 1-0 cu Zrinjski, aceleași rezultate fiind înregistrate și cu Marior, în turul 2 preliminar. Primul gol încasat în noul sezon a fost cel din campionat, unde Sheriff a făcut un egal surprinzător cu Zimbru Chișinău (1-1), penultima clasată din sezonul trecut.

Steve Ambri a ieșit la pauza meciului cu Zimbru și este incert pentru meciul cu cehii. Indisponibil rămâne nigerianul Atiemwen, jucător adus în această vară de la Dinamo Zagreb. Yansane, autorul singurului gol din dubla cu Maribor, va juca în ofensivă, alături de Pernambuco și Akambi. Lushkja și Radeljic sunt la un galben distanță de suspendare, dar nu se pune problema ca Stjepan Tomas să-i menajeze.

Sheriff a pierdut doar 3 meciuri din ultimele 18 jucate în Liga Campionilor - grupe și tururi preliminare. Inter a învins-o de două ori, iar Real Madrid, o dată. În rest, moldovenii au câștigat de 10 ori în această perioadă, inclusiv cu Real Madrid și Șahtior Donețk, în ediția trecută a Ligii Campionilor. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Viktoria Plzen: Forma echipei, știri și statistici

Campioana Cehiei n-a mai jucat în grupele Ligii Campionilor din 2018, când reușea să termine în fața lui ȚSKA Moscova, într-o grupă din care mai făceau parte Roma și Real Madrid. Cehii au început calificările cu pedala apăsată până la podea și au zdrobit campioana Finlandei în turul anterior. Viktoria Plzen a marcat de 7 ori cu HJK Helsinki, pe care a învins-o atât în deplasare, 2-1, cât și pe teren propriu. Între timp, a început și campionatul în Cehia, dar Viktoria este dispusă să sacrifice startul sezonului intern în favoarea competițiilor europene. În prima etapă din campionat, Viktoria Plzen a scos doar o remiză cu Teplice, în deplasare, meci în care a revenit de la 0-2. 

Kliment și Mosquera, marcatorii din campionat, se vor afla în primul 11. Kliment a fost înlocuit după gol, iar Mosquera a intrat la pauză, în locul lui Pilar. Kopic, al treilea om din ofensivă, a fost titular, dar n-a prins finalul meciului în teren. Sikora a fost singurul integralist din ofensivă, în primul meci de campionat. Petr Pejsa este accidentat la genunchi și va mai lipsi o vreme. 

Viktoria Plzen este neînvinsă în 90 de minute, în ultimele 3 meciuri din Liga Campionilor. În 2020 a fost eliminată de Alkmaar, 1-3 după prelungiri, în care s-a intrat cu un gol marcat din penalty de olandezi, în minutele de final ale meciului. Cehii au doar 3 victorii în ultimele 13 deplasări din Liga Campionilor, dar au marcat în 9 dintre aceste partide, înclusiv împotriva unor adversari precum Manchester City sau Real Madrid. 

Echipe probabile

Sheriff Tiraspol Echipă probabilă Sheriff Tiraspol
Portar Abalora
Fundași Guedes, Kiki, Radeljic, Kpozo
Mijlocaşi Badolo, Kyabou, Lushkja
Atacanţi Pernambuco, Yansane, Akanbi
Viktoria Plzen Echipă probabilă Viktoria Plzen
Portar Stanek
Fundași Reznik, Pernica, Hejda, Havel
Mijlocaşi Bucha, Kalvach - Kopic, Sykora, Mosquera
Atacanţi Kliment

Statistica meciurilor directe Sheriff Tiraspol v Viktoria Plzen

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Sheriff Tiraspol v Viktoria Plzen

GG-ul are 2.15. Intervalul 2-4 goluri are 1.72.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Sheriff vs Plzen cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Sheriff Tiraspol vs Viktoria Plzen Pont: Peste 1,5 goluri total asiatic

Viktoria Plzen vine la Chișinău hotărâtă să marcheze, deși moldovenii nu au luat gol în primele două meciuri jucate pe stadionul Zimbru. Sheriff a câștigat ambele partide de până acum, jucate pe teren propriu. Cred că vom vedea un meci cu cel puțin două goluri. Cota am ales-o din oferta de pariuri sportive Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici