1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Sheriff Tiraspol vs Real Madrid

Sheriff Tiraspol - Real Madrid, Ponturi pariuri fotbal, Liga Campionilor, 24.11.2021. Vremea revanșei

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2021-11-23 23:06:00

Fotbal Liga Campionilor

24 Noiembrie 2021, 22:00

Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol

versus
Real Madrid

Real Madrid

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sheriff Tiraspol v Real Madrid

Liga Campionilor, etapa a 5-a (penultima), meci exotic în Grupa D: Sheriff Tiraspol - Real Madrid. Campioana Republicii Moldova contra vicecampioanei Spaniei. Anonimii care au ajuns în premieră în grupele Champions League contra "galacticilor" care au câștigat trofeul de 13 ori, record absolut (urmează AC Milan - 7, Bayern München și FC Liverpool - câte 6).

Pronosticul meu se bazează pe un mix de argumente pe care le voi prezenta în continuare, iar cota am selectat-o de la Superbet pariuri sportive.

Sheriff Tiraspol: Forma echipei, știri și statistici

Cu 6 puncte după 4 etape, Șerif Tiraspol are șanse mari să ocupe locul 3 în grupa D și să mergă mai departe în Liga Europa. Ultima clasată, Șahtior Donețk, are doar un punct. În față se află Real Madrid (9 p) și Inter Milano (7 p).

Șerif Tiraspol nu arată a echipă moldoveană, ci a trupă multinațională. Ea joacă în campionatul Republicii Moldova, dar activează în regiunea separatistă Transnistria, care, cu 470.000 de locuitori, are 18% din populația întregii țări (2,6 milioane).

În echipa de bază a lui Șerif nu are loc niciun fotbalist moldovean. Sunt câțiva pe banca de rezerve, dar ei mai joacă din când în campionatul intern; în Champions League nu sunt opțiuni nici măcar pentru a intra spre final.

Atunci când nu e accidentat (și în toamna asta a cam fost), printre titularii obișnuiți se numără și un cetățean moldovean: Silva Henrique de Sousa Luvannor (31 de ani), născut la Campo Maior, în Brazilia! Este, evident, un brazilian naturalizat.

În victoria istorică de la Madrid nu a evoluat niciun fotbalist moldovean, printre cei 14 jucători din tricoul lui Șerif (11 titulari și 3 rezerve utilizate în repriza a doua)! Titularii provin din: Brazilia – 2 (Cristiano, Fernando Costanza), Columbia – 2 (Arboleda, Castañeda), Grecia – 2 (Athanasiadis, Kolovos), Ghana – 1 (Addo), Mali – 1 (Adama Traoré), Peru – 1 (Dulanto), Uzbekistan – 1 (Yaxshiboyev) și Luxemburg – 1 (Thill). Din postura de rezerve au mai jucat un fotbalist din Brazilia (Bruno Souza), unul din Trinidad Tobago (Julien) și unul din Macedonia de Nord (Nikolov) – ultimul, crescut la Academia Hagi, de la Ovidiu (jud. Constanța). Pe banca de rezerve se mai aflau un jucător din Guineea (Yansane), unul din Bosnia-Herțegovina (Radeljici) și, în sfârșit, trei din Republica Moldova (Pașcenco, Cojocaru, Cojocari).

Așadar, cei 14 jucători ai lui Șerif Tiraspol care au învins Real Madrid chiar pe "Santiago Bernabeu" provin din America de Sud (6), Africa (2), Balcani (4), Luxemburg (1) și Asia Centrală (1).

Ca să ajungă în grupele Ligii Campionilor, Șerif a trecut patru tururi preliminare, eliminând campioanele Albaniei, Armeniei, Serbiei și Croației (ultimele două calificate la Mondiale!), apoi a câștigat primele două meciuri din C1! După această serie nebună, de 10 meciuri fără înfrângere (8 victorii, 2 egaluri, golaveraj 18-4), au urmat cele două înfrângeri cu campioana Italiei, Inter Milano. Acesta este contextul în care echip antrenată de ucraineanul Iuri Vernidub (55 de ani) așteaptă la Tiraspol "desantul" lui Real Madrid.

Cele 20 de goluri ale lui Șahtior în actuala campanie europeană au fost marcate de 9 jucători.
În campionatul republicii Moldova, Șerif se află pe locul 2, cu 37 de puncte în 14 etape, la un singur punct în spatele liderului Petrocub Hîncești, dar are trei meciuri restante, deci suficient spațiu pentru a câștiga un nou titlu.
 
Traseul lui Șerif Tiraspol în actuala ediție a Ligii Campionilor:

* 1-0 (a) și 4-0 (d) cu Teuta Durres (Albania) - turul 1 preliminar

* 3-1 (a) și 1-0 (d) cu Alashkert (Armenia) - turul 2 preliminar

* 1-0 (a) și 1-1 (d) cu Steaua Roșie Belgrad (Serbia) - turul 3 preliminar

* 3-0 (a) și 0-0 (d) cu Dinamo Zagreb (Croația) - play-off​

* 1-3 (a) și 1-3 (d) cu Inter Milano (Italia) - grupă

* 2-1 (d) cu Real Madrid (Spania) - grupă

* 2-0 (a) cu Șahhtior Donețk (Ucraina) - grupă

Absenți: Moussa Kyabou (accidentat), Yaxshiboyev, Yansane (incerți).

Marcatorii echipei în Champions League (ediția 2021-2022): Adama Traore (6), Luvannor (4), Thill (3), Castaneda (2), Arboleda (1), Dulanto (1), Kolovos (1), Yansane (1), Yaxshiboyev (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 3-1 (d) cu Florești

* 6-0 (a) cu Zimbru

* 1-3 (a) cu Inter Milano

* 2-0 (d) cu Petrocub

* 6-0 (a) cu Saksan (în Cupa Moldovei)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid are de luat o revanșă la Tiraspol, după acel incredibil 1-2 din tur. În plus, echipa lui Carlo Ancelotti trage tare să încheie grupe pe primul loc. De aceea, tehnicianul italian va trimite în teren echipa de bază, urmând să menajeze cel mult doi-trei jucători, pe care-i va decide în ziua meciului.

Real Madrid parcurge o perioadă foarte bună, cu 6 victorii și o remiză în ultimele 7 meciuri. Echipa lui Ancelotii e pe primul loc în Spania, unde concurența e formidabilă.

În cele 4 meciuri de până acum, din Champions League, u marcat doar 3 jucători: francezul Benzema și brazilienii Vinicius Junior și Rodrygo. Primii doi sunt golgheterii echipei și în La Liga, cu 8 și respectiv 7 goluri, ba chiar sunt, în acest moment, și golgheterii ligii spaniole.

Absenți: Bale, Ceballos (accidentați), Eden Hazard, Valverde (incerți).

Marcatorii echipei în Champions League (ediția 2021-2022): Benzema (4), Vinicius (2), Rodrygo (2) + autogol Kryvtsov (Șahtior).

Ultimele 5 meciuri:

* 4-1 (d) cu Granada

* 2-1 (a) cu Rayo Vallecano

* 2-1 (a) cu Șahtior Donețk

* 2-1 (d) cu Elche

* 0-0 (a) cu Osasuna

Echipe probabile

Sheriff Tiraspol Echipă probabilă Sheriff Tiraspol
Portar Athanasiadis
Fundași Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano
Mijlocaşi Addi, Kolovos, Thill, Bruno
Atacanţi Adama Traore, Castaneda
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Militao, Alaba, Mendy
Mijlocaşi Lucas Vazquez, Modic, Casemiro, Kroos
Atacanţi Benzema, Vinicius Junior

Statistica meciurilor directe Sheriff Tiraspol v Real Madrid

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată, în urmă cu aproape două luni, pe 28 septembrie, în etapa a 2-a a grupelor Champions League. A câștigat campioana Republicii Moldova, 2-1 la Madrid. Uriașă supriză! Oaspeții au deschis scorul prin uzbekul Yaxshiboyev (min. 25), francezul Benzema a egalat (65), iar luxemburghezul Thill a dat lovitura (89).

Așadar, Real Madrid ar trebui să câștige măcar la două goluri diferență, pentru a avea palmares pozitiv cu o echipă pe care nu se știe dacă și când o va mai întâlni!

Cote pentru Sheriff Tiraspol v Real Madrid

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Total goluri: 2-4 / cota 1,65

* A doua repriză: 2 / cota 1,45.

Sheriff Tiraspol vs Real Madrid Pont: Pauză/Final: 2/2

Real Madrid e un colos pe lângă echipa unei regiuni separatiste dintr-o țară de nici 3 milioane de locuitori, fără veleități fotbalistice. Chiar și numai pentru a-și apăra blazonul, spaniolii nici nu concep să rateze victoria. Al doilea argument: nevoia de revanșă. În tur, la Madrid, a fost un neverosimil 1-2, ceva de neimaginat. Acea înfrângere are un singur remediu: o victorie clară la Tiraspol. Asta înseamnă că, după două reprize fără avantaj la Madrid (0-1 în prima, 1-1 în cea secundă), s-ar impune două reprize câștigate în regiunea separatistă controlată de armata rusă. În fine, argumentul numărul 3: Real Madrid are nevoie de puncte, pentru că Inter Milano e pe aproape și i-ar putea "fura" locul 1 în grupă. Iar prima poziție chiar e importantă în perspectiva unui culoar mai bun în "optimi".

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici