1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Sevilla - Wolfsburg

Sevilla - Wolfsburg. Ponturi pariuri fotbal Liga Campionilor. 23.11.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-22 23:15:00

Fotbal Liga Campionilor

23 Noiembrie 2021, 22:00

Sevilla FC

Sevilla FC

versus
Wolfsburg

Wolfsburg

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sevilla FC v Wolfsburg

În etapa a cincea din grupa G a Ligii Campionilor, Sevilla joacă pe teren propriu cu Wolfsburg, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Sevilla este ultima în clasament, cu trei puncte, în timp ce Wolfsburg este pe trei, cu cinci puncte.

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Sevilla este pe ultimul loc în grupa G, după trei rezultate de egalitate și o înfrângere. Andaluzii au fost inconstanți în ultima perioadă, iar în weekend a scos doar un egal pe teren propriu cu Alaves. Echipa lui Julen Lopetegui a depus mult efort pe un teren imposibil și a revenit de două ori după ce a fost condusă. Sevilla avea un parcurs impecabil pe teren propriu, dar Lille l-a stricat cu victoria din runda precedentă. Sevilla a marcat în ultimele șase partide oficiale și a înscris în fiecare meci pe teren propriu în acest sezon, dar apărarea a lăsat de dorit, prin greșeli individuale grave. Suso s-a accidentat în partida cu Alaves, iar En Nesyri și Jesus Navas rămân în afara lotului. Rakitic va reveni în primul 11 în locul lui Oliver Torres, în timp ce Rafa Mir, Idrissi și Ocampos vor alcătui linia ofensivă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Wolfsburg: Forma echipei, știri și statistici

Wolfsburg a revenit de la 0-2 în partida de campionat de la Bielefeld, dar nu a putut scoate mai mult de un egal. Weghorst și Nmecha au marcat în doar două minute și au adus un punct nesperat la un moment dat. În Liga Campionilor, Wolfsburg vine după o victorie cu Salzburg pe teren propriu și pare să se simtă excelent sub comanda lui Florian Kohfeld, fiind neînvinsă în patru partide. Kohfeld a trecut la un sistem cu trei fundași centrali și se folosește de forța de joc a olandezului Weghorst pentru a teroriza apărările adverse. Otavio s-a accidentat cu Arminia și va fi înlocuit de Roussillon, iar Lacroix va reveni în formula de start după ce a fost suspendat în weekend. Nmecha a marcat șapte goluri în acest sezon, iar cinci au venit în deplasare. În ultimele zece deplasări în Liga Campionilor, Wolfsburg s-a impus doar în trei, cu șase înfrângeri în schimb.

Echipe probabile

Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Bono;
Fundași Montiel, Kounde, Carlos, Acuna;
Mijlocaşi Jordan, Fernando, Rakitic;
Atacanţi Ocampos, Mir, Idrissi
Wolfsburg Echipă probabilă Wolfsburg
Portar Casteels;
Fundași Lacroix, Brooks, Bornauw;
Mijlocaşi Mbabu, Vranckx, Arnold, Roussillon;
Atacanţi Baku, Weghorst, Nmecha

Statistica meciurilor directe Sevilla FC v Wolfsburg

În tur, a fost 1-1. Steffen a deschis scorul pentru Wolfsburg, iar Sevilla a egalat cu trei minute înainte de final.

Cote pentru Sevilla FC v Wolfsburg

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru PSF 1 și o cotă de 2,75 pentru 1 pauză/ 1 final.

Sevilla FC vs Wolfsburg Pont: Sevilla peste 5,5 cornere

Sevilla a dominat meciul tur, unde a avut 60% posesie, mai multe șuturi pe poartă și raport al cornerelor de 11-1. Wolfsburg are și varianta egalului, deoarece în ultima etapă ar juca un meci decisiv cu Lille pe teren propriu, așadar vom vedea o echipă setată pe defensivă și pe a nu primi gol. În sistemul cu trei apărători centrali folosit de germani, Sevilla va domina la mijloc și va încerca să preseze pe flancuri. După 11 cornere în tur, cred că andaluzii vor bifa măcar șase la retur. Cota am ales-o din secțiunea speciale din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici