Share

Pontul pentru Red Bull Salzburg - KRC Genk, Liga Campionilor: Red-Buldozerul Salzburg

Liga Campionilor

Cota: 1.50

Adaugat de: Răzvan Toma

16 Sep 2019 23:43 2,1k 0
Logo Salzburg
Logo Genk
Salzburg
Genk
VS
22:00 17 Septembrie 2019
Fotbal Liga Campionilor

Analiză și informații pentru Salzburg v Genk

Pentru campioanele Austriei și Belgiei acesta este primul lor meci internațional din acest sezon. Până acum au jucat doar în propriile campionate, ambele câte 7 partide. Cele două au ajuns direct în faza grupelor Ligii Campionilor, beneficiind de coeficientul ridicat de țară. Iar la Austria, Salzburg a avut o contribuție esențială ca acesta să ajungă atât de sus. De altfel, Red Bull își continuă și în prezent marșul triumfal din sezonul trecut, demolându-și efectiv adversarele din propriul campionat, chiar dacă a suferit unele schimbări importante de efectiv. De partea cealaltă, Genk șchioapătă, nepărând capabilă să mai repete performanța de anul trecut. Ba chiar va trebui să muncească zdravăn ca să prindă și play-off-ul. Așadar, având în vedere toate acestea dar și antecedentele, Salzburg, care a ajuns acum două ediții în semifinalele Ligii Europa, iar în ultima în optimile de finală ale aceleiași competiții, fiind totodată și gazdă, este cotată cu prima șansă în acest prim meci. Pontul pentru această dispută va fi găsit la finalul analizei.

Pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 60.00!

Salzburg: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Salzburg are 13 victorii consecutive în ultimele meciuri oficiale, ultima sa înfrângere datând tocmai din 28.04.2019, 1-2 la Wolfsberger AC, în ediția trecută de campionat. În actualul sezon, în propria competiție a demarat de asemenea un marș triumfal: 4-1 (3-0) cu SV Mattersburg (a), 5-2 (2-1) cu Wolfsberger AC (a), 6-0 (2-0) cu Sankt Pölten (d), 5-0 (3-0) cu Admira-Wacker (a), 5-1 (3-0) Swarovski Tirol (d), 7-2 (2-1) Hartberg (a). Așadar 6 victorii consecutive, 6 "demolări" de fapt, cu o impresionantă medie de 6 goluri pe meci, iar cea mai mică diferență de scor cu care a învins a fost de trei goluri. Dar nu a jucat încă în Europa, acesta cu KRC Genk fiind primul său meci din actuala stagiune. Iar pe plan internațional poate fi altceva decât pe cel intern. Ca transferuri, a pierdut câțiva jucători importanți, precum Dabbur, Schlager, Lainer, Wolf sau Samassékou, în locul lor venind Wöber, R. Kristensen, Kjærgaard, Sesko sau Okoh, nume ceva mai puțin sonore.

Genk: Forma echipei, știri și statistici

Î E V V Î

Rezultatele lui Genk din acest start de sezon sunt nemulțumitoare. A început cu 2-1 (0-1) acasă cu Kortrijk, au urmat două înfrângeri consecutive, 1-3 (1-1) cu Mechelen (d) și 0-2 (0-1) cu Zulte Waregem (a), după care lucrurile păreau a se îndrepta, 4-0 (1-0) cu Waasland-Beveren (d), 1-0 (0-0) cu Anderlecht (a) și 1-1 (0-1) cu Brugge (d), dar a urmat 1-2 (0-2) cu Charleroi (d) în ultima etapă. Și pentru Genk, ca și pentru Salzburg, acesta este primul meci internațional din noul sezon. Este posibil ca vârful tanzanian, Samatta, principalul om de gol al echipei, să lipsească și la Salzburg, așa cum a făcut-o și în ultimul meci de campionat, și s-a văzut că ofensiva echipei sale a avut mult de suferit.

Echipe probabile

Salzburg

Echipă probabilă Salzburg
Portar Stankovic
Fundași Farkas, André Ramalho, Wöber, Ulmer
Mijlocaşi Okugawa, Mwuepu, Junuzovic, Szoboszlai
Atacanţi Daka, Håland

Genk

Echipă probabilă Genk
Portar Coucke
Fundași De Norre, Dewaest, Lucumi, Uronen
Mijlocaşi Berge, Heynen – Ito, Piotrowski, Paintsil
Atacanţi Ndongala

Statistica meciurilor directe Salzburg v Genk

1,50 este cota pentru 1

Cote pentru Salzburg v Genk

1,47 este cota pentru 1-0 scor corect oricând.

Pont Salzburg vs Genk: Victorie Salzburg

După cum se poate observa la prezentarea celor două echipe, Red Bull Salzburg a măturat tot în jurul ei, în propriul campionat, înregistrând niște cifre impresionante, 5 victorii din 5 posibile, o medie de 6 goluri pe meci și scoruri de la trei în sus diferență. Totodată, din ce am văzut în sezoanele anterioare, s-a descurcat bine și pe plan internațional. Genk, în schimb, nu se prea regăsește, și ea jucând până acum doar în propriul campionat, dar având destule nereușite. De aceea, echipa austriacă are mari șanse să pornească cu dreptul.

Pont pariuri: Victorie Salzburg

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Pont Salzburg vs Genk: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Salzburg își domină autoritar campionatul, are maximum de puncte după 7 etape în care a marcat deja 34 de goluri, o medie de aproape 5 goluri pe meci, o statistică înfiorătoare pentru Genk. Campioana Belgiei a pornit slab de tot noul sezon, parcă-i tremură picioarele cu gândul de a juca în Champions League și abia este pe locul 9, cu golaveraj de 10-9, o medie de aproape 3 goluri. Consider că merită riscat la acest meci un pariu de peste 2 goluri asiatic la pauză ținând cont de forța ofensivă devastatoare dovedită de austrieci.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Miza: 8/10

Cota: 3.60

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

14

Castigate:

9

Pierdute:

4

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici