1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Real Madrid vs Liverpool - Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 06.04.2021

Real Madrid vs Liverpool - Ponturi Pariuri Liga Campionilor, 06.04.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-04-05 11:41:00

Fotbal Liga Campionilor

06 Aprilie 2021, 22:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Liverpool

Liverpool

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Madrid v Liverpool

Marți cu începere de la ora 22:00 avem un super meci în faza sferturilor de finală ale Ligii Campionilor între Real Madrid și Liverpool. Cele două echipe s-au întâlnit în finala din 2018, și au câștigat împreună patru din ultimele cinci ediții de Champions League (Real de 3 ori și Liverpool o dată). Vorbim de două dintre cele mai mari echipe ale planetei din ultimii ani, așa că cu siguranță ne va aștepta un meci pe cinste. În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la final vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid este cea mai galonată echipă a Europei cu 13 trofee de Champions League, incluzând patru în ultimii șapte ani. Pe de altă parte aceasta a fost eliminată în optimi în fiecare din ultimele două ediții, o dată de Ajax și o dată de Manchester City, așa că cu siguranță madrilenii nu concep să rateze din nou prezența în careul de ași al competiției.

În sezonul acesta Los Blancos nu s-au mai încurcat în optimi, trecând lejer de Atalanta cu o dublă victorie (1:0, 3:1). În weekend au învins pe Eibar cu 2:0, ajungând la patru victorii consecutive în toate competițiile, dar și la 11 meciuri la rând fără înfrângere (din care nouă victorii). Aceștia au profitat din plin de eșecul lui Atletico pe terenul Sevilliei, ajungând la 3 puncte de primul loc. Pe elevii lui Zidan îi așteaptă totuși în weekend El Clasico cu Barcelona, meci ce poate avea un impact serios în lupta pentru titlu.

Revenind la partida de marți, Zidane nu se va putea baza pe serviciile căpitanului Sergio Ramos, acesta fiind accidentat. Vor mai lipsi Dani Carvajal și Federico Valverde, aceștia venind după accidentări ceva mai vechi. În schimb Eden Hazard și-a revenit după probleme musculare și va face parte din lot, dar cel mai probabil nu va fi forțat din primul minut.

Raphael Varane a fost odihnit în meciul cu Eibar, dar va fi titular mâine. Toni Kroos și Vinicius Junior vor fi și ei probabil în primul 11, Zidane mergând cel mai probabil pe un sistem 3-5-2.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

După o serie neagră de rezultate, cu opt eșecuri în decursul a 12 meciuri, Liverpool pare că și-a mai revenit venind după trei victorii consecutive: 2:0 cu Leipzig, 1:0 cu Wolves și 3:0 în weekend cu Arsenal. Echipa lui Klopp a reintrat astfel în lupta pentru un loc de Liga Campionilor, ocupând în acest moment poziția a șasea în Premier League cu 49 de puncte. De remarcat faptul că Liverpool nu a mai bifat un rezultat de egalitate de 15 meciuri!

De la Liverpool vor lipsi în continuare Jordan Henderson, Joel Matip, Joe Gomez și Virgil van Dijk, aceștia suferind de accidentări de lungă durată. Caoimhin Kelleher și Divock Origi ar putea să se întoarcă pe banca de rezerve, însă în ceea ce privește echipa de start, aceasta ar trebui să fie similară cu cea utilizată în meciul cu Arsenal. O posibilă schimbare ar putea fi introducerea lui Georginio Wijnaldum în locul lui James Milner. Jota a marcat de două ori cu Arsenal din postura de rezervă, dar pare greu de crezut că va avea loc în linia de atac.

Cormoranii au jucat finala Ligii Campionilor în 2018 și au câștigat trofeul în 2019, însă anul trecut au fost eliminați încă din optimi de către Atletico Madrid.

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Varane, Militao, Nacho
Mijlocaşi Vazquez, Modric, Casemiro, Kroos, Mendy
Atacanţi Vinicius, Benzema
Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson
Mijlocaşi Thiago, Fabinho, Wijnaldum
Atacanţi Salah, Firmino, Mane

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Liverpool

Din ultimele șase meciuri directe, fiecare echipă a câștigat câte trei. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în finala Ligii Campionilor din 2018, atunci când Real Madrid s-a impus cu 3:1.

Cote pentru Real Madrid v Liverpool

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul Real Madrid (0) la o cotă de 1.98 conform casei de pariuri Superbet, ceea ce înseamnă că echipa gazdă trebuie să câștige, dar vei primi miza înapoi în caz de egalitate.

Real Madrid vs Liverpool Pont: Sub 3.0 goluri

Avem un meci între două dintre cele mai importante echipe din lume, așa că ne așteaptă o partidă pe cinste. Totuși credem că în acest joc cele două formații mai degrabă se vor anihila reciproc decât să ne ofere o ploaie de goluri. În primul rând acesta este abia meciul tur, așa că probabil cei doi antrenori nu își vor asuma multe riscuri. Plus că vorbim de două formații care nu prea ne-au oferit meciuri bogate în goluri în ultima vreme. Din ultimele zece meciuri ale celor de la Real, doar trei au avut mai mult de două reușite, deși au întâlnit echipe pe care în alți ani le-ar fi bătut la scor. De partea cealaltă, Liverpool vine după nu mai puțin de opt meciuri consecutive fără GG, cinci din ele fiind câștigate la zero, și trei pierdute la zero. De aceea mergem pe un pronostic de under 3.0 goluri conform casei de pariuri Superbet, ceea ce înseamnă că trebuie să se marcheze maxim 2 goluri. La exact trei reușite primești banii înapoi.

Fotbal Liga Campionilor

Sub 3.0 goluri

1.60
Real Madrid vs Liverpool

06 Apr 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Real Madrid vs Liverpool Pont: Real Madrid HA+0,5

Real Madrid este pe cale să-și salveze sezonul, după ce acum câteva luni situația părea disperată inclusiv în Champions League, pierzând în dublă manșă cu Sakhtior Donetsk în grupe. Însă au reușit calificarea în extremis, în ultimul meci cu Gladbach, acum având un traseu destul de bun spre finală. În plus în campionat echipa lui Zidane s-a apropiat la 3 puncte de Atletico, săptămâna aceasta fiind însă decisivă. Fiindcă după meciul de azi din Liga Campionilor urmează El Classico cu Barcelona, Real fiind însă în formă de top, venind după 11 meciuri fără înfrângere. Astăzi lipsește căpitanul Sergio Ramos, lucru care poate să conteze. Liverpool are un an ratat, în campionat fiind abia pe locul 7, având nevoie de un final de sezon reușit pentru a prinde un loc în Top4. Echipa însă rămâne o specialistă a cupelor europene, campioana de acum 2 ani, în weekend jucând bine la Arsenal și câștigând 3-0. Totuși probleme există, Liverpool având foarte multe absențe în special în defensivă, Gomez, Van Dijk și căpitanul Henderson lipsind. Consider astfel că Real este favorită, pariul mergând pe 1x la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Real Madrid vs Liverpool Pont: Handicap asiatic 0 Real (DNB Real)

Confruntarea care pune pe masă 19 trofee Liga Campionilor (13 Real Madrid, 6 Liverpool) are loc într-un moment delicat pentru ambele cluburi. Real Madrid e plasată pe culoarul numărul 3 în lupta tentru titu în Spania (după Atletico Madrid și FC Barcelona), Liverpool face eforturi să revină în Top 4 în Anglia, pentru a nu rămâne în afara Champions League, ediția 2021-2022. Chiar dacă Liverpool a avut un parcurs bun în deplasare, prin care a mai compensat prăbușirea incredibilă de pe teren propriu (2 remize + 6 eșecuri consecutive în Premier League!), la Madrid îi va fi mai greu, mai ales că nu și-a recuperat încă apărarea ideală. În plus, atacul Realului a arătat o dinamică bună în această primăvară.

Miza: 10/10
Cota: 2.18
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici