1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Real Madrid vs RB Leipzig

Real Madrid vs RB Leipzig - Ponturi pariuri Liga Campionilor, 14.09.2022. „Albii” sunt unici în Europa

Caramavrov
Caramavrov

2022-09-13 16:52:00

Fotbal - Liga Campionilor

14 Septembrie 2022, 22:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Leipzig

Leipzig

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Madrid v Leipzig

Ponturi pentru meciul Real Madrid (Spania) vs RB Leipzig (Germania), care se dispută pe 14 septembrie, de la ora 22:00, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

În prima rundă, campioana Spaniei a câștigat cu 3-0 pe terenul lui Celtic Glasgow, iar reprezentanta Germaniei a pierdut acasă cu Șahtior Donețk, 1-4.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid, deținătoarea trofeului, a câștigat ultimele trei partide jucate pe teren propriu în Liga Campionilor. De asemenea, echipa antrenată de Carlo Ancelotti este unica de pe continent care are victorii pe linie în acest sezon. Începând cu succesul din Supercupa Europei, 2-0 cu Eintracht Frankfurt, „albii” au câștigat șapte partide, marcând minim două goluri în fiecare.

Chiar dacă urmează derby-ul cu Atletico Madrid, Acelotti a declarat că toată atenția jucătorilor săi este îndreptată spre confruntarea cu Leipzig, întrucât obiectivul imediat este câștigarea tuturor întâlnirilor din grupele Ligii Campionilor. Realul va juca foarte ofensiv, susținută de fanii care vor umple arena „Santiago Bernabeu”.

Militao (fundaș central), Benzema (atacant) și Vasquez (mijlocaș ofensiv) sunt accidentați, în timp ce Odriozola (fundaș dreapta) este incert. Cea mai importantă absență este a golgheterului Benzema, însă ea a fost suplinită de coechipieri în ultimul duel de campionat. Hazard a jucat „vârf împins” cu Mallorca, dar nu a impresionat, astfel că în acea poziție poate apărea Rodrygo.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

După 0-4 cu Eintracht Frankfurt în Bundesliga și un șocant 1-4 cu Șahtior Donețk în Liga Campionilor, în contextul în care echipa ucraineană abia s-a putut antrena, Domenico Tedesco a fost demis de conducerea lui RB Leipzig. Noul antrenor, Marco Rose, a avut un debut victorios: 3-0 cu Borussia Dortmund. Leipzig este pe locul 10 în Bundesliga și trebuie să joace la victorie contra lui Real Madrid, întrucât vor fi șanse mici de calificare în „optimile” Ligii Campionilor dacă va avea maxim un punct după două runde.

Rose a adus o schimbare a stării de sprit, dar deocamdată nu este în situația de a face schimbări majore în echipa de start. Astfel, pe terenul campioanei Europei va folosi primul „unsprezece” din meciul cu Dortmund. Cu excepția succesului din Cupa Germaniei în fața unei echipe de amatori, Leipzig nu a câștigat niciun joc în deplasare în acest sezon (1-1 cu Stuttgart, 1-2 cu Union Berlin și 0-4 cu Eintracht).

Fundașul central Lukas Klostermann și atacantul Dani Olmo sunt accidentați. Timo Wener va fi atacant central, sprijinit de Szoboszlai, Forsberg și Nkunku.

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Rudiger, Alaba, Mendy
Mijlocaşi Modric, Tchouameni, Kroos
Atacanţi Valverde, Rodrygo, Vinicius jr.
Leipzig Echipă probabilă Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Simakan, Orban, Diallo, Raum
Mijlocaşi Laimer, Schlager - Szoboszlai, Forsberg, Nkunku
Atacanţi Werner

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Leipzig

Este prima confruntare între Real Madrid și RB Leipzig.

Cote pentru Real Madrid v Leipzig

Real Madrid traversează o perioadă foarte bună. Se poate paria și pe selecția „Real Madrid -0.75 handicap asiatic”, care are cota 1.70 pe Betano bet.

De obicei, în meciurile acestor echipe se înscriu multe goluri. Aceeași casă de pariuri sportive online oferă cota 1.50 pentru selecția „peste 2.5 goluri total asiatic”.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Real Madrid vs Leipzig cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Real Madrid vs Leipzig Pont: Victorie Real Madrid

Real Madrid are un început de sezon fantastic, câștigând tot ce se putea câștiga. Obiectivul personal al lui Carlo Ancelotti este să obțină victorii pe linie în meciurile din grupele Ligii Campionilor, iar RB Leipzig pare vulnerabilă, în ciuda succesului contra Borussiei Dortmund. Lipsește Benzema, dar Realul se bazează în prezent mai mult pe forța colectivă decât pe sclipirile francezului. Cred că echipa gazdă se va impune, după un meci spectaculos. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal - Liga Campionilor

Victorie Real Madrid

1.62
Real Madrid vs Leipzig

14 Sep 22, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici