1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Campionilor »
  5. Real Madrid - Chelsea. Ponturi Pariuri Liga Campionilor 27.04.2021

Real Madrid - Chelsea. Ponturi Pariuri Liga Campionilor 27.04.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-04-26 11:48:00

Fotbal Liga Campionilor

27 Aprilie 2021, 22:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Real Madrid v Chelsea Londra

Ediția 2020 / 2021 a Ligii Campionilor a ajuns în faza semifinalelor, acolo unde marți cu începere de la ora 22:00 avem un super meci între Chelsea și Real Madrid. Returul este programat pentru miercuri 5 mai. În cele ce urmează vom vorbi despre partida tur, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid vine după 17 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile, transformându-se într-o echipă destul de pragmatică ce obține victorii scurte. Din această serie, elevii lui Zidane au obținut un singur succes la trei goluri, în urmă cu două etape de campionat, cu Cadiz. ”Galacticii” vin după patru meciuri fără gol primit, dar pe de altă parte pare că au și uitat să marcheze, trei din ultimele lor patru partide fiind remize albe.

Pe acest final de sezon Real Madrid luptă pe două fronturi. Pe de-o parte speră să câștige pentru a 14-a oară Liga Campionilor, iar pe de altă parte duce o luptă acerbă pentru titlu în La Liga. Acolo ea ocupă poziția a doua cu 71 de puncte, la două lungimi de undă de liderul Atletico, însă în același timp are un singur punct peste locul 4 ocupat de Sevilla.

Eden Hazard a intrat în meciul cu Betis din postura de rezervă, dar probabil va fi titular marți după ce a devenit din nou apt din punct de vedere fizic. Toni Kroos și-a revenit și el după ce s-a confruntat cu ceva probleme musculare, astfel încât ar putea fi folosit la mijloc în locul lui Isco.

Zidane va avea ceva bătăi de cap în alcătuirea liniei defensive în condițiile în care Sergio Ramos, Lucas Vazquez și Ferland Mendy sunt accidentați. Totuși cel din urmă ar putea reveni până la ora meciului. Rămâne indisponibil și mijlocașul Federico Valverde, acesta fiind depistat pozitiv pentru COVID-19.

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

Chelsea a obținut sâmbătă o victorie scurtă pe terenul lui West Ham, scor 1:0, ocupând în acest moment poziția a 4-a în Premier League cu 58 de puncte. Succesul este cu atât mai important cu cât înainte de începerea partidei ea era la egalitate de puncte cu adversara sa, cele două echipe fiind în luptă directă pentru ocuparea unui loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor. Chelsea a ajuns astfel la al 3-lea meci consecutiv fără gol primit, și al 15-lea din ultimele 17 cu sub 2.5 goluri.

În Liga Campionilor Chelsea a ajuns până în faza semifinalelor după ce a trecut în optimi de Atletico Madrid (1:0, 2:0) și FC Porto (2:0, 0:1). Ea a mai câștigat o singură dată competiția, în 2012, și speră să repete performanța, însă este cotată cu ultima șansă la pariuri din rândul celor patru semifinaliste.

Mateo Kovacic este singurul jucător indisponibil din tabăra oaspeților, acesta fiind accidentat. În rest Tuchel poate alinia cel mai bun 11. Bătaia pentru un loc de titular va fi una acerbă, mai ales în atac, acolo unde Pulisic s-ar putea să fie doar rezervă.

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Varane, Militao, Nacho
Mijlocaşi Casemiro, Kroos, Modric
Atacanţi Asensio, Benzema, Vinicius
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar Mendy
Fundași Azpilicueta, Silva, Rudiger
Mijlocaşi James, Jorginho, Kante, Chilwell
Atacanţi Mount, Werner; Havertz

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Chelsea Londra

În acest mileniu cele două echipe s-au întâlnit doar de două ori, dar până și acele confruntări au fost unele amicale în International Champions Cup. Real Madrid s-a impus în ambele ocazii, cu 3:1 în 2013 și 3:2 în 2016.

Cote pentru Real Madrid v Chelsea Londra

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul ”Nu marchează ambele echipe” la o cotă de 1.83 din oferta Betano pariuri sportive.

Real Madrid vs Chelsea Londra Pont: Sub 2.5 goluri asiatic

Pare greu de crezut că vom vedea prea multe goluri în această manșă tur, ambele echipe fiind destul de pragmatice în ultima vreme. Pe de-o parte avem pe Real Madrid, formație care a bifat trei remize albe în ultimele patru partide oficiale. De altfel, din ultimele 17 meciuri oficiale, o singură dată ea a reușit să câștige la mai mult de două goluri. De partea cealaltă avem pe Chelsea, formație cu 15 rezultate de ”under 2.5 goluri” în ultimele 17 partide. Printre acestea includem și meciurile din optimile și sferturile Champions League, cu Atletico Madrid și Porto. Din aceste motive mergem și la jocul de marți pe un pronostic de ”sub 2.5 goluri asiatic”, chiar dacă cota oferită nu este una foarte tentantă.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Real Madrid vs Chelsea Londra Pont: Real Madrid DNB

Real Madrid încă luptă pe două planuri, deși în campionat echipa are doi pași greșiți în ultimele etape, remizând 0-0 atât cu Getafe cât și cu Betis. Însă trupa lui Zidane știe să se motiveze pentru partidele importante, trecând recent de Barcelona 2-1, în plus fiind specialista Champions League, chiar dacă relația pozitivă cu această competiție s-a rupt odată cu anunțul despre Super League. Real însă știe să joace perfect acest gen de meciuri cu miză, asta văzându-se în sferturi când a dominat-o clar pe Liverpool și practic și-a asigurat calificarea din meciul tur, 3-1. Chelsea vine după o victorie foarte importantă în Premier League, 1-0 la West Ham, cu această ocazie ajungând pe locul 4, unul care îi permite și anul viitor să joace în Liga Campionilor. Chelsea a avut unele probleme în acest sezon, jucând modest sub conducerea lui Lampard, în ultima vreme revenindu-și cu Tuchel. Totuși, în sferturi au fost deseori dominați de Porto, câștigând 2-0 primul meci însă apoi fiind învinși 0-1. Consider astfel că Real Madrid este favorită, pariul mergând pe victoria lor DNB (miză returnată în caz de egalitate) la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.67
Status: Anulat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici